מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחת פניםמרים17/12/2011
[אני בת 60 ובריאה. אני מעוניינת לעבור מתיחת פנים וצואר. לפני שלוש שנים עברתי הרמת עפעפיים עליונים והייתי מרוצה ביותר. שאלתי נשאלה כבר בעבר אך לא מצאתי מענה לשאלה כיצד בוחרים רופא ? כיצד אדע שהרופא שאני פונה אליו אכן מתמחה בניתוחי פנים ולא רק עפעפיים או הרמת חזה? ובכלל אם הרופא יציע שכדאי באותה הזדמנות לשפר את מראה האף (אפי אמנם זקוק לשיפור אך עד עתה חייתי עמו בשלום)האם זה בסדר מצידו?
בתודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כיצד בוחרים רופא נכון
שרון17/12/2011פשוט. צריך ללכת לכמה רופאים ששומעים עליהם [לא כמו שאני עשיתי בבחירה שלי] ואני מאוד לא מרוצה . רצוי שתהיה כימיה איתך ועם הרופא ותבקשי שמות של נשים שעברו אצל הרופא ניתוחי פנים כדי שתוכלי להתרשם ולא תמונות דרך האתר. אני היום יותר חכמה והייתי צריכה לשאול אותו מה הוא עושה בניתוח ואיך. אז שתדעי שצריך למתוח את השרירים ואת העור ואת שריר הצוואר [פלטיסמה] רצוי למתוח מאחור כדי שלא ישארו שתי רצועות של שרירים. אני מאחלת לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת פנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר17/12/2011למרים שלום. שאלותיך מעולות ומראות שעשית כבר שעורי בית בנושא שלך.
עלייך להתרשם מהרופא שאת יושבת מולו. זה דבר חשוב מאוד כיון שבחלק ניכר מהמקרים האינטואיציה האישית שלך - חשובה.
עליך לראות תמונות במצגות ועלייך בעיקר להתרשם ממה שהרופא מציע לך.
לדעתי האישית המטופלים העתידיים זקוקים תמיד ליותר מפגישה אחת עם המנתח ובפגישות החוזרות ( אני ממליץ מינימום שתיים ) לומדים גם על הרופא וגם הרופא לומד על הציפיות הבעיות ובמשך הזמן שאת יושבת עם הרופא את מקבלת את התחושה המתאימה. הבחירה היא תהליך נפשי של מוכנות המבוססת על אינטואיציה התרשמות ולימוד הנושא והיא באה אלייך באופן עצמאי. את תחושי שזה הרופא המתאים לך ביותר. ברב המקרים הרגשתך תהיה נכונה.
ברם הינך צודקת בנושא האף ואם תתאמי פגישה תראי כיצד ניתוח האף המתאים לפנים שלך -גורם הצערה משמעותית והוא נותן תוצאה מרשימה למתאימים ומבתצע בזמן הניתוח הכולל. מנתחים רבים עדיין לא שמו לב לכך....
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרק לבדוק כמה רופאים
אביבה19/12/2011אין מה לעשות, רק להפיגש עם כמה רופאים ולראות ולהתרשם מהם. מאד חשוב לבקש "תיק עבודות"!! אני לאחר התלבטויות קשות עברתי ניתוח בפרופורציה, ומאד מרותה מהתוצאה - גם שנתיים אחרי. בהצלחה לך, אני יודעת זאת החלטה לא קלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור
מור20/12/2011האם תוצאות קילוף כימי עמוק יכולות להיות כמעט זהות למתיחת פנים ומהם הסיכונים בקילוף עמוק ולאחר כמה זמן האדמומיות חולפת תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקילוך כימי עמוק
מור20/12/2011קילוף עמוק מה יתרונות מה הסיכונים וכעבור כמה זמן האדמומיות חולפת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמור - תגובה
ד''ר יצחק מאייר25/12/2011כשישנו בגד שגדול עליך ומקומט,יש צורך להצר אותו ע"י כריתת עודף הבד ולאחר מכן לגהצוץ
במידה וקיימת שמיטה של שרירי הפנים והעור,קו הלסת מופרע ,וקיימים קפלי עור בפנים ובצוואר,יש לבצע נתוח מתיחת פנים שבו מחזקים את שרירי הפנים והצוואר השמוטים מותחים את העור ומסלקים את עודפיו.
במידה ומרקם העור פגוע והוא מכוסה בקמטוטיפ ופיגמנטציות ונזקי שמש אחרים ,יש להשלים את הנתוח בבצוע פילינג.המתיחה מדמה את קצור הבגד,הפילינג את הגהוץ.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת פנים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר24/12/2011למרים היקרה שלום.
שאלותיך טובות . עלייך לקבל המלצה או לבדוק באינטרנט כפי שאת אכן עושה.
ההחלטה ללכת על רופא מסויים הינה אינטואיטיבית בעיקרה ומתבססת על המלצות שיחה עם הרופא תמונות והתרשמות כללית .
בנושא בחירה עלייך לחוש שזה האיש בידיו את חושבת שתתני את פנייך.
ברם טיפול באף הינו נכון כיון שבגיל כמו שלך האף משתנה ו"מזדקן" ולעתים תיקון האף מצעיר את הפנים בבכלל .
הצעתו של הרופא לתקן תיקון עדין של האף היא טובה.
כדאי לך גם להכנס לבלוג שלי בגוגל כדי לקבל מושג נכון על מה את צריכה לדעת כדי לבסס החלטה.
בכבוד רב
שלך דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?