מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הרמת מצח וגבותאיהלון25/12/2011
לפני יותר מחודש עברתי הרמת מצח וגבות לאחר שנה שעברתי ניתוח עפעפיים וגבות וזה לא הצליח. עכשיו עדיין רואים את התפרים ואין לי תחושה בקרקפת. מה עם הצלקת האם היא תעלם? התפרים נראים בסדר אך לפתע אתמול המקום אדום מאוד אז מרחתי ויטה מרפן ואני מקווה שזה בסדר. אני באופן כללי טיפוס מאוד פדנטי וקפדן ודווקא בבחירה שלי ברופא נפלתי. הוא רופא מומחה ולא סתם אז למה?
עברתי גם מתיחת פנים שלא נראית לי כלל והקמטים מסביב לשפתיים לא עברו כלל. אכזבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרמת מצח וגבות - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר01/01/2012איהלון היקרה. יש לך הרבה שאלות אשר אין אפשרות להתיחס אליהן בפורום - שאינו מחליף בדיקה אישית .
עלייך לתאם פגישה עם המנתח שלך או מנתח אחר ולשאול שאלות ייחודיות אלייך.
צלקת שנוצרת כתוצאה מחיתוך נשארת באופן עקרוני תמיד, ואולם עם הזמן משתפרת. הדבר היחידי שמנתח יכול לעשות זה למקום את החתך הניתוחי היטב כך שהצלקת תהיה כמה שניתן לא בולטת אפילו אם לא תתרפא בצורה הכי טובה בעולם...
לגבי הופעת אדמומיות באזור התפרים עלייך לפנות לרופאך על מנת שיחליט על הטיפול המתאים עבורך.
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך מזל בחיים
נסיכה07/01/2012אני בת 60 לפני יותר משנתיים עברתי ניתוח פנים ועפעפיים עליונות ותחתונות. חשבתי שאראה כמו אחת בת 40 [אלו היו הציפיות שלי] והתאכזבתי. שוב עפעפיים התחתונות מתחילים להתנפח לפעמים ומסביב לשפתיים כל החריצים האלו שמשגעים אותי וצריך מילויים ומתחילים שינויים בפנים וכל השעבוד הזה להזרקות שמשגע אותי אז את לא לבד. הייתי הולכת לביקורות והרופא אמר שזה מה שיש והוא לא יכול לעשות יותר.
יכול להיות רופא הכי טוב וזה קורה למה? להם הסיבות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריך מזל בחיים - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר11/02/2012לבת ה-60 היקרה. המנתח שלך אינו אלוהים וקיימים המון תהליכים של הצערת פנים והמון תגובות של הגוף והפנים - להצערה.
אני מניח שהמנתח שלך הוא ברמה טובה ועשה את מה שניתן לתת לך תוצאה טובה ואולם עלייך לזכור ולהבין שאין אפשרות אמיתית להצעיר אותך למה שאת רוצה ואפילו למה שהרופא שלך רוצה...
יש צורך לבדוק מה מטריד אותך במיוחד - ולנסות להלחם בזה ואולם זהו תהליך מתמשך וקבוע (המלחמה) ועלייך בעיקר לזכור שאת בת 60 מה לעשות???
בהמון הבנה ובכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזכיתי בכל קמט ביושר
מימי09/01/2012חשבתי גם לעשות ניתוח כדי לשפר את הרגשתי. אני בת 52 . התחלתי להתעניין ולקרוא על ניתוחים, על רופאים וחשבתי גם ללכת לפגישות עם רופאים. אחרי שאחות של השכנה שלי נסעה לשוויץ ועברה ניתוח פנים ושהיא חזרה נראתה בסדר. חשבתי איזה שינוי יהיה אבל לא. אז החלטתי שאני נשארת עם הפנים שלי וכל קמט הרווחתי ביושר. לא רוצה ללכת לניתוח ולחשוב איך יהיה ומה אם לא אהיה כמו שאני חושבת. אז עדיף ככה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי מילוי לחיים ומילוי קמטים כדאי - תגובה
ד''ר יצחק מאייר29/01/2012חלק מהמטופלים מגיעים לאחר כשנה לכירורג פלסטי שהוציאו סכומי כסף גדולים ולאחר שנה מראה הפנים חזר לסורו.
אין אפשרות לתקן עודפי עור ושמיטה של שרירי הפנים לאורך זמן,אלא ע"י סילוק עודפי העור והדוק שרירי הפנים והצואר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבלה בלה בלה...
מזל מזרחי10/02/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעברתי מילוי לחיים ומילוי קמטים כדאי - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר29/04/2012נרקיס היקרה. כאיש מקצוע משך שנים רבות את בוודאי תסלחי לי אם לא אקבל את חוות דעתך באופן מקצועי. לא מסרת פרטים על מה מלאו לך. לא התרשמנו ממצב פנייך לפני הטיפול ואחריו, האם לא נסחפת מעט.
בכל מקרה אני מאוד שמח שאת שבעת רצון . יישר כח לך ולרופא.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהוגם ישר מאוד ד"ר ליפשיץ
סיוון18/07/2012כי הוא אמר לי שאני צריכה ניתוח מתיחת פנים ואני לא הייתי מוכנה לשמוע על זה ! ואפילו שהוא לא כירורג פלסטי הוא אמר שהוא ממליץ על ניתוח מתיחת פנים אבל טוב שהתעקשתי כי המילוי ועיצוב מאוד הצליחו ללא ניתוח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכנראה שזה לא בשבילך בשלב הזה
אבי31/07/2012אם זו הרגשתך אז באמת
לא מתאימים לך לפחות לא בשלב הזה של חייך
מי שהולך לטיפול כזה חייב לרצות את זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת מצח וגבות - תגובה
ד''ר יצחק מאייר29/01/2012נתוח הרמת גבות משאירה צלקת קבועה.איכותה משתנה בהתאם למערך הגנטי הקובע את איכויות רפוי הפצע שלך.
הצלקת יכולה להיות בולטת יותר לנשים שהשיער דליל.
לא לשכוח שתוצאת הנתוח תלויה גם באיכויות הרקמה ולכן יש לתאם צפיות בין המנותחת והרופא לפני הנתוח.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרמת מצח וגבות - תגובה
ד''ר יצחק מאייר09/08/2012כל חתך שמבצעים בעור גורם ליצירת צלקת.
איכות הצלקת תלויה במטען הגנטי האחראי על רפוי הפצע.לעיתים היא עדינה מאד ובמקרים אחרים יכולה להיות גסה ובולטת.
בכל מקרה,רצוי שתפני לרופא המנתח לקבל הנחיות לאחר בדיקה,ולא לטפל בבעיה על דעת עצמך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?