מתיחת צוואר לאחר מתיחת פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת צוואר לאחר מתיחת פנים
    מירי
    03/01/2012

תודה רבה על ההתייחסות המעמיקה.
    שכתבת לי שניתוח חוזר (לתיקון הצוואר) תמיד קשה בגלל הצלקות, למי הכוונה, למנתח או למנותחת? מה כוונתך?
    שכתבת לי שיש חלק של מתיחת פנים תחתון בתיקון הצוואר, האם זה לא יתן מראה מתוח מידי? האם זה לא עלול לפגוע בטבעיות?
    מה כוונתך בלכרות את שריר הפלטיסמה? כיצד עושים זאת? ולמה לא עושים את זה הרבה יחד עם המתיחת פנים? זה נשמע לי אגרסיבי מדי. מהו זמן ההחלמה ומהן התופעות של אחרי? האם יש לזה השלכות אחרות בתווך הארוך מלבד מחיקת הקוים האורכיים? מה תפקיד שריר הפלטיסמה?
    תודה מראש,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתיחת צוואר לאחר מתיחת פנים - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    17/01/2012

ניתוח שני כפי שכתבתי הוא קשה יותר לשניהם בגלל השוני באנטומיה של הפנים לאחר הניתוח הראשון וכן בגלל הצלקות הפנימיות אשר גורמות לעור ולשרירים להדבק...
    שיפור קו הלסת לא יכול להיות יותר מדי אם מדובר בקו הלסת בלבד ולא מעליו (פה...)המראה המתוח אינו באופנה ואינו מתבצע אצל רב המנתחים כיון שהפנים מורמות מעלה ולא הצידה.
    לשריר הפלטיסמה יש ערך מועט - בכסוי החלק החיצוני של הצואר ואולם הפסים שמופיעים בקדמת הצואר מפריעים במיוחד ואנחנו בניתוח מנסים לסלק פסים אלה על ידי סילוק חלקים משריר זה כך שלא יהיה קו של החלק האמצאי של השריר הזוגי הזה משני צדי הצואר. סילוק מלא של השריר הוא בלתי אפשרי ומאוד אגרסיבי..
    נראה לי שקבלת שעור שני בכירורגהי פלסטית לקראת תואר מומחית..... סתם צחקתי
    בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו