מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בטן מכוערת לאחר הריוןדינה19/02/2012
שלום,
אני כמעט 5 חודשים לאחר ניתוח קיסרי. חזרתי לכושר, הבטן שטוחה ורואים 6 קוביות אבל לא יפה. כאשר אני מתכופפת אז יש הרבה קיפולים מאוד קטנים.
הייתי אצל רופא הוא אמר שאין לי שומן בבטן ושאם ינתח המצב היה רק יותר גרוע כי תתווסף צלקת סביב הטבור וגם עור שלי לא מצטלק טוב (צלקת מניתוח עדיין נפוחה ויש הדבקויות).
מה אפשר לעשות כדי לשפר מראה הבטן (טיפולים / משחה)? אני לא יכולה להשלים עם זה, לא יכולה לראות את עצמי, כל הזמן בוכה וכל דקה פנויה בבית אני מבזבזת על תרגילי בטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטן מכוערת לאחר הריון - תגובה
ד''ר יצחק מאייר22/02/2012ברור שלפני נתינת חוות דעת,יש להבדק.
בכל מקרה,תמיד יש לשקול את התועלת בטיפול לעומת האפשרות לסיבוכים או תוצאה שתציק לך,כמו בטן שטוחה אך צלקות שיפריע יותר מאותם קפלי עורקטנים שמפריעים בכפןף הבטן.
בכל מקרה תמתיני לפחות שנה עד להחלטתך,ובודאי על תעברי נתוח כל זמן שאת מתכננת הריונות נוספים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש טיפול אחר
דינה27/02/2012האם יש טיפול אחר פרט לניתוח לעור רפוי. אני לא יכולה להשלים עם המראה. אני אתאבד נראה לי אם בטן וגם חזה לא יחזרו למצב הקודם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש טיפול אחר - תגובה
ד''ר יצחק מאייר29/02/2012התייעצי בבעלי מכונות למיצוק העור בגלי רדיו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יש טיפול אחר - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר02/03/2012לדינה היקרה. האם לא קצת נסחפת? קודם כך עלייך להבדק על ידי מומחה על מנת שתוכלי לקבל הצעה רפואית מתאימה.
ההתאבדות אינה אפשרות באה בחשבון בכל מקרה.
אבקשך לתאם פגישה עם מומחה לנושא על מנת שתוכלי ביחד עימו לשקול מה ניתן ומה רצוי עבורך.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול חדשני לבטן- בודי טייט
נחמה07/03/2012שלום יקירה את יכולה לשקול לעשות טיפול שנקרא בודי טייט, הוא שואב את השומן וגם ממצק את האזור זא שבסופו של דבר יוצא שגם אין שומן וגם האזור מחוטב.. בהצלחה ותשמרי על אופטימיות :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברפופורציה אגב עושים את זה עם סבסוד
נחמה07/03/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבטן מכוערת לאחר הריון - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר02/03/2012עלייך לקבלת חוות דעת נוספת בנושא שאת מתארת.
הינך מוזמנת לבקר במרפאתי - ללא תשלום באופן יצא מהכלל - על מנת לקבל חוות דעת נוספת גם ממני.
אבקשך לתאם פגישה עם מזכירתי סיגל על מנת שנוכל ביחד לראות מה ניתן לעשות.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?