מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם הזרקות של בוטקוס או חומצותליאור29/08/2012
מהוות תחיליף למתיחת פנים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן,בהחלט -אני בת 54 וממליצה מאוד
סיוון05/09/2012אני כבר חמש שנים מטופלת בחומצה היאלורונית (חומר מילוי טיבעי ובטוח ) ובבוטוקס אצל ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה ובזכותו אני לא צריכה בכלל ניתוח אני ניראית צעירה מגילי לפחות בעשר שנים וניתוח ממש לא נראה באופק !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מאוד ! ד"ר ליפשיץ מספר 1 !
יוני27/09/2012גם אני מצטרפת להמלצה שד"ר ליפשיץ רוברטו הכי טוב במילוי קמטים וכמובן בטיפולי בוטוקס !
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הזרקות של בוטקוס או חומצות - תגובה
ד''ר יצחק מאייר29/09/2012בהחלט לא.כשקיימת שמיטה של שרירי הפנים והצואר,ןקיים עודף עור באיזור הפנים והצוואר ,ההזרקות לא יפתרו את הבעיה.
הפתרון יהיה חזוק שרירי פנים וצוארוכריתת עודפי העור באיזורים הנ"ל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם הזרקות של בוטקוס או חומצות - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר18/10/2012אין תחליף להרמת פנים כאשר קיימת הוראה מתאימה לכך. בוטקס גורם לשיתוק שרירים אשר כווצם נותן הפרעה אסטטית והמילויים השונים משפרים קמטים עדינים אני בדרך! כלל ושימוש בזה יכול להיות אפילו כתוספת לאחר הרמת פנים או במקרים מתאימים לפני הרמת פנים כמו אצל צעירים אשר קמט מסוים מפריע להם או מבוגרים יותר ללא קשר למתיחת פנים
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?