האם הזרקות של בוטקוס או חומצות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם הזרקות של בוטקוס או חומצות
    ליאור
    29/08/2012

מהוות תחיליף למתיחת פנים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כן,בהחלט -אני בת 54 וממליצה מאוד

סיוון
    05/09/2012

אני כבר חמש שנים מטופלת בחומצה היאלורונית (חומר מילוי טיבעי ובטוח ) ובבוטוקס אצל ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה ובזכותו אני לא צריכה בכלל ניתוח אני ניראית צעירה מגילי לפחות בעשר שנים וניתוח ממש לא נראה באופק !!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נכון מאוד ! ד"ר ליפשיץ מספר 1 !

יוני
    27/09/2012

גם אני מצטרפת להמלצה שד"ר ליפשיץ רוברטו הכי טוב במילוי קמטים וכמובן בטיפולי בוטוקס !

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הזרקות של בוטקוס או חומצות - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    29/09/2012

בהחלט לא.כשקיימת שמיטה של שרירי הפנים והצואר,ןקיים עודף עור באיזור הפנים והצוואר ,ההזרקות לא יפתרו את הבעיה.
    הפתרון יהיה חזוק שרירי פנים וצוארוכריתת עודפי העור באיזורים הנ"ל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם הזרקות של בוטקוס או חומצות - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    18/10/2012

אין תחליף להרמת פנים כאשר קיימת הוראה מתאימה לכך. בוטקס גורם לשיתוק שרירים אשר כווצם נותן הפרעה אסטטית והמילויים השונים משפרים קמטים עדינים אני בדרך! כלל ושימוש בזה יכול להיות אפילו כתוספת לאחר הרמת פנים או במקרים מתאימים לפני הרמת פנים כמו אצל צעירים אשר קמט מסוים מפריע להם או מבוגרים יותר ללא קשר למתיחת פנים
    בכבוד רב
    דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו