שאלה לד"ר אבישי וינברג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לד"ר אבישי וינברג
    ניר
    13/03/2013

ד"ר אבישי שלום רב
    (אני יודע שפורום זה לא עוסק בשאלתי אבל זה מאוד חשוב לי ובכל אופן אתה הרופא היחידי שמצע טיפול זה , אנא ממך אל תתעלם משאלתי) תודה.
    אני בן 28 שסובל ממפרצים בצידי הראש בעומק של 2.5 ס"מ , אני נוטל פרופסיה מדי יום כבר חמש שנים המצב שלי נשמר כל הזמן כלומר הנשירה נעצרה כבר ממזמן .
    אני מעוניין לטפל באיזור זה ומתלבט בין השתלת שיער רגילה לבין השיטה החדשה שלך
    ובשל כך יש לי מספר שאלות. (שוחחתי עם ד"ר ברנרדו פינקל ואף שהוא מבצע השתלות שיער הוא המליץ עליך בחום ).

ברצוני לשאול אותך לגבי טיפול חדש שלך שנקרא "העברת מתלי שיער" שאות אתה מבצע

1) האם אתה היחיד בעולם שמבצע טיפול זה (בארץ אני יודע שאתה היחיד)
    2) האם בניתוח זה אתה מוציא כמה רצועות של עור עם שיער ושותל כל רצועה בשלמותה (ללא הפרדה למיני ומיקרו שתלים) ושותל אותה בקדמת הראש באיור קירח משיער ?
    במידה ואכן כך אתה עושה האם אתה מסיר שכבת עור גם מהאזור הקירח על מנת שבמקומה תניח שכבת עור עם שיער אותה הוצאת מהאזור התורם?
    3) האם טיפול זה מיועד רק לקדמת הראש או שהוא מיועד גם לאזור הפדחת (קודקוד הראש)?
    4) האם אפשר לומר שחסרונה היחיד של שיטה זו היא שנותרות מספר צלקות במקומות שונים בראש בניגוד להשתלת שיער סטנדרטית בשיטת ה FUT בה נותרת צלקת אחת בלבד או לחילופין השתלה בשיטת הFUE בא לא נותרת אך צלקת ניראת לעין אלא מיקרו צלקות?
    5) האם טיפול זה מבוצע בהרדמה מקומית?
    6) האם השיער המושתל יתחיל לצמוח לאחר שלושה חודשים לערך כמו בהשתלה רגילה?
    7) האם מוזרקים מים פיזיולוגים לקרקפת ?
    8) האם תיתכן אובדן תחושה בקרקפת או באיזורים בה?
    9) האם ניתן להשתיל שיערות בודדות על הצלקות על מנת לטשטשם ?
    10) מהי העלות או טווח המחירים של ניתוח זה למקרה שלי (מפרצים בעומק 2.5 ס"מ)

אודה לך מאוד אם תעניק תשומת לב מלאה לכל השאלות שלי , זה חשוב לי מאוד

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה לד"ר אבישי וינברג

הוספת תגובה

• שאלה לד"ר אבישי וינברג - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    09/06/2013

צור בבקשה קשר עם מרפאתי על מנת שתבדק ואז אוכל להמליץ או לא על שיטה זאת או אחרת.
    בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו