מתיחת בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת בטן
    ב
    28/01/2014

אני כבר מעל שנתיים מאז הלידה. בהריון לא היה בטן כמעט בכלל (עליתי קצת פחות מ-6 ק"ג) וגם התאמנתי הרבה. שבוע לאחר ניתוח קיסרי כבר הייתי כמו היום ללא בטן ובכושר (מיד חזרתי להתאמן). אבל עדיין יש לי עודף עור שרואים כאשר אני נתכופפת וגם נפיחות מעל הצלקת נשארה וגם צלקת קלואידית למרות שתפר היה פנימי כמו שעושים מנתחים פלסטיים.
    א. מה לעשות בנושא מתחיחת בטן (כאשר אני עומדת לא רואים מהצד אבל מקדימה הבטן לא כמו שהיתה פעם)
    2. נפיחות מעל צלקת. היתה לי בצקת מעל התפר ללא זיהום ועשו ניקוז. זה ירד אבל לא עד הסוף. רופא אמר שבצקת בגלל שהתחלתי להתאמן 24 שעות אחרי ניתוח קיסרי. האם אפשר לטפל בזה?
    3. מה עושים עם צקלת קלאוידית.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן

הוספת תגובה

• מתיחת בטן - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    02/02/2014

ל-ב ניקרה
    הינך שואלת המון שאלות שלכל אחת ניתן לכתוב מאמר באופן נפרד...
    אני ממליץ לך להבד'ק על ידי מומחה לכירורגיה פלסטית אשר יוכל ביחד איתך להתלבט במה הכי טוב לך ומה יענה על הציפיות שלך..
    השאלות הן מאוד ייחודיו לך ויש צורך לבדוק אותך בקפידה לפני מתן חוות דעת מתאימה

בכבוד רב

דר אבישי וינברגר מומחה לכירורגיה פלסטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו