מתיחת פנים מסורתית או עי חוטים.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת פנים מסורתית או עי חוטים.
    סל
    21/05/2014

.ישלום רב! אבקש את יעוצך אני מתלבטת בין שתי השיטות עי" חוטים העלות נמוכה יותר זמן החלמה גם כן אך מה לגבי הסיבוכים והאם אפשר להגיע לתוצאות טובות כמו ניתוח פנים כירורגי.או לחכות שיהיה לי הזמן והכסף למתיחת פנים כירורגית? יש לי גם קמטים מעל השפה העליונה מה הטיפול היעיל לכך?( עברתי כבר מס" פעמים הזרקות של חומצות אילרוניות אך התוצאות זמניות ולא עשו את העבודה לחריצים עמוקים) . דבר נוסף מה עמדתך בנושא פילינג עמוק ? למרות ששיטה זאת מפחידה אותי. בתודה ובברכה סלי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתיחת פנים מסורתית או עי חוטים. - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    20/06/2014

לסלי שלום.
    את שואלת המון שאלות טובות. התשובה היא שקיימות דרכים רבות ולכל דרך יש את היתרונות והחסרונות. שיטת החוטים היא שיטה שנכנסה ארצה מהמזרח ומרוסיה ואינה מוכרת במערב בכל אופן לא בארה"ב.. שיטה זאת אינה מסובכת וניתן לקבל תוצאות מיידיות במשרדו של הרופא. שיטה זאת מתבססת על "משיכת" העור והיווצרות של תגובה של העור. דברי אלה נותנים תוצאות חלקיות כבר בסיום הטיפול על ספת הטיפולים, וממשיכות לתת תוצאות עד למעלה משנה.
    שיטת החוטים מצריכה טיפול חוזר לאחר חודש ולאח כחודשיים מהטיפול הראשון על מנתת לקבל את התוצאה הרצויה. ( קיימות מספר שיטות להחדרת חוטים ואולם שיטה זאת היא הפשוטה ביותר) שיטה זאת ומלווה באופייה באופן חלקי בשימוש בנוסף במילוי ח היאלורונית על מנת לשפר את התוצאה . שיטה זאת מתאימה כהכנה לארוע מתקרב וכאשר אין רוצים לבצע התערבות ניתוחית אשר מן הסתם נותנת תוצאות ארוכות טווח יותר ומשמעותיות ואולם - מצריכה השקעת משאבים נפשיים וכספיים אחרים אשר לא תמיד הם בנמצא.
    לא מזמן ביצעתי טיפול כזה לאשה של עמית רופא אשר עמדה לפני חתונה ונזכרה שהיא רוצה להיראות טוב לחתונה ולא היה ברצונה לעבור התערבות משמעותית בקופה זאת. הייתה מאוד מרוצה מההליך ומהתוצאה וקבלה המון מחמאות על הופעתה בלא שעברה התערבות ניתוחית.
    שובה זאת היא תשובה "על רגל אחת" כמו שאומרים ורצוי תמיד להתייעץ באופן אישי. פילנג עמוק היא טכניקה טובהה אשרר גם לה את הבעייתיות שלה כמו פיגמנטים עור אדום לקופה כזאת או אחרת ולעתים נדירות צלקות אשר יכולת להופיע מסיבות כאלה או אחרות.
    שלך בכבוד רב

דר אבישי וינברגר מומחה לכירורגיה פלסטית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו