מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המשך שאילה לגבי מצח ובעפעפייםראמי09/08/2014
שלום
אני מודה על התשובה שקיבלתי בקשר לטיפול במצח ,אבל יש לי עוד כמה שאילות:
1-האם ניתן לדעת ולטפל בסיבה של התופעה הזאת ,למשל אם אני מטפל בתופעה ישירות ללא לטפל בסיבה אולי זה לא יעזור .
2- לפעמים אני שואל את עצמי למה התופעה הזאת למרות שאני כבר בחור צעיר
לפעמים אני שואל את עצמי האם זה שומנים ?למרות שאין לי שומנים בדם ,
3-אני עברתי שלבים של אי ספיקת כליות ובזמן זה אני מטופל דיאליזה וידוע שאי ספיקת כליות גורמת לחלבון (האלבומין או חלבון הדם ויצוא מכלי הדם ונספג תוך עור)
אז אני שואל האם זה חלבון שנספג תוך שריר מצח ובעפעפיים שגרם לתופעה זאת (כי החלבון בא בצורת שומנים)
4- האם אני יכול לטפל בזה בזמן שאני מטופל דיאליזה ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך שאילה לגבי מצח ובעפעפיים - תגובה
ד``ר טלי פרידמן17/08/2014הי ראמי, לאור מחלות הרקע והתרופות שאתה נוטל אני מציעה שתפנה לטיפול במרפאה אסתטית המשוייכת לבית החולים בו אתה מטופל. אני חושבת שנטייה גנטית זוהי הסיבה העקרית לקמטים כאלו בגברים צעירים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?