הכנסת או מתיחת בטן בניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הכנסת או מתיחת בטן בניתוח
    ניצנה
    27/08/2014

אני בת 50 סובלת מבטן רפויה ובולטת. עד גיל 35 עברתי 6 לידות אחת מהן בניתוח קיסרי. ונשארה לי בטן "גדולה" כמו אשה בהריון. האם יש ניתוח שמסוגל לחזק את שרירי הבטן ולהקטין את הבטן שלא תהיה רפויה וגדולה? (יש לי צלקת מתחת לבטן, מהקיסרי). אני בנאדם שקשה לי לסבול כאב האם הניתוח כרוך בתקופת התאוששות עם כאבים הרבה זמן? האם אפשר לעשות באותו ניתוח גם הרמת חזה נפול? כמו כן יש לי לחץ דם גבוה מאוזן ע"י תרופות האם זו בעיה לעבור ניתוח? עוד שאלה חשובה: האם אפשר לדעת סדר גודל של עלות הניתוח? תודה לכם, ניצנית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הכנסת או מתיחת בטן בניתוח

הוספת תגובה

• הכנסת או מתיחת בטן בניתוח - תגובה

ד``ר טלי פרידמן
    26/09/2014

ניצנה שלום
    במידה ומשקלך ומבנה גופך מתאימים , ניתוח מתיחת בטן עשוי לסייע לך. ניתן לשלב עימו ניתוח אסתטי של השדיים. כשבועיים לאחר הניתוח ניתן לחזור לעבודה משרדית.
    במידה ולחץ הדם מאוזן ניתן לנתח בבטחה. עלות הניתוח מושפעת מאורך הניתוח הצפוי במטופל הספציפי, ותימסר בייעוץ.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו