מתיחת בטן - שאלות לגבי הניתוח והתלבטויות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת בטן - שאלות לגבי הניתוח והתלבטויות
    מתלבטת
    16/02/2016

היי אני בת 28, שוקלת 58, גובה 160, 4 שנים אחרי ניתוח קיצור קיבה וירידה במשקל של בערך 40 קילו. אני שוקלת לעבור ניתוח מתיחת בטן. מצרפת תמונה. אין לי ילדים עדיין ואני כן רוצה להביא ילדים. יש לי כמה שאלות:
    1. אם אני רוצה לעשות בפרטי ולשלם מחיר מלא, כמה זמן יקח עד שאני עוברת את הניתוח? אני יודעת שזה תלוי ברופא והלוז שלו אבל נגיד רופא שהוא יחסית פנוי.
    2. כמה זמן אני צריכה להיות בבית אחרי הניתוח?
    3. כמה זמן יקח עד שהנפיחות תרד לגמרי?
    4. האם יש מה לעשות עם הצלקות מהניתוח הקודם של הקיצור קיבה? כי הן גדולות יחסית.
    5. האם אני מתאימה לניתוח בכלל?
    6. כמה ימי אשפוז?
    7. איזה בדיקות אני צריכה לעבור לפני הניתוח?
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתיחת בטן - שאלות לגבי הניתוח והתלבטויות - תגובה

ד``ר טלי פרידמן
    20/02/2016

שלום לך,
    בתמונה נראה עודף עור בדופן הבטן, בו ניתן לטפל באמצעות ניתוח מתיחת בטן. מציעה שתגיעי לייעוץ ובו נדון ביתרונות הניתוח עבורך ונחיצותו בשלב זה. ברור שהריון עתידי עתיד לגרוע מהתוצאות המושגות בניתוח.
    בוקר לאחר הניתוח תשוחררי לביתך, חופש מחלה לאחר ניתוח מתיחת בטן נע בין שבוע לשבועיים בהתאם למרכיבי הניתוח ושאיפות המטופלת. לאחר כשבוע ניתן לחזור בהדרגה לנהיגה ולעבודה משרדית. הצלקות הישנות משנות את מיקומן ותמצאנה במיקום נמוך יותר בדופן הבטן.
    לפני הניתוח יש לעבור בדיקות דם כלליות כמו ספירת דם ותפקודי קרישה. לעיתים אני ממליצה על בדיקות רחבות יותר, בהתאם לשקול דעת ענייני הרלוונטי למטופל ספציפי.
    בהצלחה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו