מניעת עודפי עור - עתיד לרדת בקרוב במשקל בקצב מהיר וחושש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעת עודפי עור - עתיד לרדת בקרוב במשקל בקצב מהיר וחושש
    חייל21
    24/04/2016

שלום רב. אני אחרי ירידה של 22 קילו. יש עוד מעט להוריד במשקל. היום נפגשתח עם תוזנאי ויועץ לחיטוב ונאמר לי במפגש כי עתיד להיות לי עור עודף בבטן. עוד אין ועוד יש דרך קטנה ליעד..

אני רוצה למנוע זאת. ד"ר, מנסיונכם יש לי דרך למנוע את ההיווצרות? הירידה של ה22 קילו נעשתה בצורה איטית שנפרסה על כמעט שנתיים שלוו תקופות עם ירידה מהירה יותר תקופות ללא ירידה ותקופות עם ירידה איטית מאוד. ואני עכשיו לקראת תפניות בתהליך לכיוון החיטוב. תודה רבה וחג שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מניעת עודפי עור - עתיד לרדת בקרוב במשקל בקצב מהיר וחושש - תגובה

ד``ר טלי פרידמן
    30/04/2016

שלום לך,
    מנסיוני, רמה מסויימת של עודף עור לרוב נוצרת בירידה במשקל שציינת, אולם לעיתים הנה קלה ולא תמיד מציקה ואז ודאי שאינה מצדיקה ניתוח.
    ירידה איטית , מבנה גוף מסויים שם ההשמנה העיקרית אינה בבטן, והעלאת מסת שריר תוך כדי הירידה במשקל, בהחלט מסייעות בהתכווצות העור באזור הבטן ומפחיתות את הסיכוי לעודפי עור גדולים שם.
    עם זאת, עליך להבין שהאינדיקציה לניתוח מבחינתו של המטופל הנה אי הנוחות המנטלית שעודפי העור יוצרים, ללא קשר לכמותם ברמה האוביקטיבית.
    אני מתכוונת שישנם מטופלים שמגיעים לניתוח עם עודף עור זעיר ואילו אחרים עם גדול, כך שההחלטה הנה מאוד אישית. שיהיה בהצלחה !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו