מתיחת בטן לאחר ירידה טבעית במשקל גבר- טלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת בטן לאחר ירידה טבעית במשקל גבר- טלי
    ניס ניס
    25/04/2016

שלום,
    אשתף.
    ירדתי בכוחות עצמי מעל 50 אולי 70 קג בחצי שנה לפני שנתיים בכיל 18 כי אהבתי מישהו ובעקבות יציאה מהארון ומודעות עצמית.
    אני בן 22 ואני נראה רזה וחטוב ומבוקש מאוד כל עוד יש חולצה. זה הזוי. אני עושה סקס עם חולצה. לא מצטלם בלי חולצה למסיבה באריסה :/
    מאוד מסתכל.
    התאמנתי ברמה המקסימלית מרגיש שרירים וקוביות בתוך הבטן אבל בחוץ נראה כאילו שמן. הגעתי למצב של תת משקל וזה לא עזר קצת ירד. בשנה האחרונה התחלתי ללמוד ביולוגיה באוניברסיטה העברית בתקווה לעבור לרפואה ובאורח חיים ישבני מתאמן פחות, יותר נכון, בכלל לא על שרירי בטן. רק לומדים בירושלים!
    נשים את הדברים על השולחן, הבעיה כמו בכל ניתוח זה הצלקת שנשארת למטה, אם אני אראה כמו אדם שחתכו ותפרו זה לא יתאים כי עדיף לקיים סקס שהעור העודף נמצא למעלה שאני שוכב לא רואים מאשר צלקת מרתיעה למטה שלא נראית טבעית ואף אחד לא יתעסק איתי. כי לאחר ניתוח אין חזרה לאחור והתחרטות. לגבי חזה, שאני בכושר שיא כמעט ולא קיים אבל נראה לי שהכרחי לעבור ניתוח שם גם כי אין צלקת כמו בבטן וגם כי לא אהיה כל חיי בכושר של לרוץ 30 קמ ביום ושעת אימון.
    שלחתי לך הודעה גם בעמוד בפייסבוק עם עוד תמונות. מעוניין לבדוק אם יש צורך בניתוח.
    מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתיחת בטן לאחר ירידה טבעית במשקל גבר- טלי - תגובה

ד``ר טלי פרידמן
    30/04/2016

שלום לך,
    אתה צריך להיות מאוד גאה בעצמך ובכוחותיך לרדת כל כך הרבה במשקל, בצורה מאוזנת, ולהצליח לשמור על התוצאה. במיוחד כשאינך נהנה כיום עדין מהתוצאה האסתטית השלמה.
    מדבריך נשמע שקיימים אצלך עודפי עור משמעותיים הפוגמים במראה גופך, לפחות בבטן ובחזה, ולמעשה אינם מאפשרים לך להנות מהתוצאה ולאהוב את עצמך כמו שמגיע לך.

הדרך להסיר עודפי עור באזורים שונים בגוף הנה באמצעות ניתוח בו אנו מבצעים חתך רחב, ומסירים את עודף העור. אנו מנסים למקם את החתך באזורים ניסתרים אם ניתן, אולם לא תמיד ניתן. עם זאת, צלקת גם באזור ניסתר הנה כזו שהמטופל חייב להשלים עם קיומה ולקבל את האפשרות שעלולה להיות לא נאה גם שנים רבות מהניתוח.

לידיעתך, כיום ישנם טיפולים שונים לצלקות ניתוחיות המסייעים לזרז את הבשלתן אולם לאנשים שונים גנטיקה שונה ויש שמצטלקים לא יפה למרות טיפולים אלו. ישנם פתרונות נוספים המסייעים להסתיר צלקות, כמו קעקוע על הצלקת אשר עשוי להסתירה לחלוטין.

במידה ותרגיש שאתה מוכן נפשית להסיר את עודפי העור ולסגור את מעגל ההשמנה, גם במחיר צלקת, תהיה בשל לניתוח.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו