הסרת תפרים לאחר ניתוח

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הסרת תפרים לאחר ניתוח
    מיכל
    11/09/2016

שלום עברתי ניתוח מתיחת פנים לפני 5 ימים. נקבעה לי ביקורת והסרת תפרים 15 יום לאחר הניתוח מאחר והרופא שוהה בחול עד אז. מדובר בזמן רב לדעתי בניגוד לכל ההמלצות שאני קוראת באינטרנט ובאתר החברה עצמה. אני חוששת.. האם זה תקין? האם בגלל שמדובר בתקופה ארוכה לא ישארו סימני התפרים בצורה בולטת יותר?
    אנא דעתכם. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הסרת תפרים לאחר ניתוח

הוספת תגובה

• הסרת תפרים לאחר ניתוח - תגובה

ד``ר טלי פרידמן
    18/09/2016

שלום לך, במידה ותהליך ההחלמה של פצעי הניתוח הנו תקין, מדובר בזמן מקובל להוצאת שרידי התפרים בניתוח מתיחת פנים.
    עם זאת, אני מציעה שבכל ספק או שאלה תפני לצוות המרפאה המטפלת לצורך קבלת מענה רפואי, בוודאי אם הודרכת אחרת.
    יש לזכור שהחלמת צלקות הנה תהליך ממושך, אשר לעתים אורך שנים, וקיימים כיום טיפולים שונים שמטרתם לסייע ברפוי צלקות אופטימלי.
    החלמה מהירה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הסרת תפרים לאחר ניתוח - תגובה

ד``ר טלי פרידמן
    18/09/2016

שלום לך, במידה ותהליך ההחלמה של פצעי הניתוח הנו תקין, מדובר בזמן מקובל להוצאת שרידי התפרים בניתוח מתיחת פנים.
    עם זאת, אני מציעה שבכל ספק או שאלה תפני לצוות המרפאה המטפלת לצורך קבלת מענה רפואי, בוודאי אם הודרכת אחרת.
    יש לזכור שהחלמת צלקות הנה תהליך ממושך, אשר לעתים אורך שנים, וקיימים כיום טיפולים שונים שמטרתם לסייע ברפוי צלקות אופטימלי.
    החלמה מהירה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו