השמנה לאחר שאיבה ומתיחת בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• השמנה לאחר שאיבה ומתיחת בטן
    מזל
    20/10/2016

שלום רב,
    לפני שנה וחודשיים עברתי ניתוח מתיחת בטן ושאיבת שומן מהבטן לאחר ירידה של 17 קילו הישארו לי עודפי עור בבטן ובמותניים, התוצאה מההתחלה לא היתה בטן שטוחה ועדיין במותניים היו לי כמו "אוזניים".. כעת עליתי 7 קילו וזה התבטא בטוסיק ביריכיים ובידיים מה שפעם היו במצב טוב יותר.. ומוזר לי אבל גם הבטן קצת עלתה... אני שוקלת 67 וגובהי 1.58 בת 44... אני מתכננת דיאטה אחרי החגים והפחד שלי הוא שהשומן לא יירד בקלות האם זה נכון או שאין קשר לשומן שבא לאחר ניתוח וכאילו שהוא הצטבר בגדול? הגוף שלי ממש השתנה במבנה שלו.. תודה על תשובתכם..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

מזל
    03/11/2016

הי אפשר להתייחס לשאלתי בבקשה? אני ממתינה לתשובה הרבה זמן...תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• השמנה לאחר מתיחת בטן

ד``ר טלי פרידמן
    06/11/2016

שלום לך מזל,
    נשמע מדבריך שהניתוח שעברת טיפל רק באזור הבטן ולא באזורים סמוכים, בהם נשארו לך עודפי עור, כמו צידי האגן.
    במצב כזה, השמנה עתידית בעצם מעצימה את האזורים שלא טופלו, כמו הישבן וצידי האגן ומציקה לך בשלב הזה יותר מאשר לפני או מיד לאחר הניתוח.
    הגישה לבעיה האסתטית שאת מציגה מורכבת משני שלבים. עליך לרדת במשקלך אם ניתן, ולאחר התייצבות המשקל תוכלי לעבור הערכה אסתטית חוזרת על מנת לראות האם יש צורך בהמשך טיפול אסתטי, הקרוי הסרת עודפי עור אחוריים, בהמשך לניתוח מתיחת הבטן.
    לכן, אני מציעה שתתייעצי עם המנתח שלך, אשר מכיר את גופך ויוכל לתת לך תשובה מדוייקת יותר על סמך בדיקה גופנית והשוואת תמונות מלפני הניתוח. בהצלחה (:

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

מזל
    06/11/2016

תודה על המענה.. אני כבר בדיאטה ומקווה לראות תוצאות...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו