מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- השמנה לאחר שאיבה ומתיחת בטןמזל20/10/2016
שלום רב,
לפני שנה וחודשיים עברתי ניתוח מתיחת בטן ושאיבת שומן מהבטן לאחר ירידה של 17 קילו הישארו לי עודפי עור בבטן ובמותניים, התוצאה מההתחלה לא היתה בטן שטוחה ועדיין במותניים היו לי כמו "אוזניים".. כעת עליתי 7 קילו וזה התבטא בטוסיק ביריכיים ובידיים מה שפעם היו במצב טוב יותר.. ומוזר לי אבל גם הבטן קצת עלתה... אני שוקלת 67 וגובהי 1.58 בת 44... אני מתכננת דיאטה אחרי החגים והפחד שלי הוא שהשומן לא יירד בקלות האם זה נכון או שאין קשר לשומן שבא לאחר ניתוח וכאילו שהוא הצטבר בגדול? הגוף שלי ממש השתנה במבנה שלו.. תודה על תשובתכם..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר השמנה לאחר שאיבה ומתיחת בטן
מזל03/11/2016הי אפשר להתייחס לשאלתי בבקשה? אני ממתינה לתשובה הרבה זמן...תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה לאחר מתיחת בטן
ד``ר טלי פרידמן06/11/2016שלום לך מזל,
נשמע מדבריך שהניתוח שעברת טיפל רק באזור הבטן ולא באזורים סמוכים, בהם נשארו לך עודפי עור, כמו צידי האגן.
במצב כזה, השמנה עתידית בעצם מעצימה את האזורים שלא טופלו, כמו הישבן וצידי האגן ומציקה לך בשלב הזה יותר מאשר לפני או מיד לאחר הניתוח.
הגישה לבעיה האסתטית שאת מציגה מורכבת משני שלבים. עליך לרדת במשקלך אם ניתן, ולאחר התייצבות המשקל תוכלי לעבור הערכה אסתטית חוזרת על מנת לראות האם יש צורך בהמשך טיפול אסתטי, הקרוי הסרת עודפי עור אחוריים, בהמשך לניתוח מתיחת הבטן.
לכן, אני מציעה שתתייעצי עם המנתח שלך, אשר מכיר את גופך ויוכל לתת לך תשובה מדוייקת יותר על סמך בדיקה גופנית והשוואת תמונות מלפני הניתוח. בהצלחה (:* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההשמנה לאחר שאיבה ומתיחת בטן
מזל06/11/2016תודה על המענה.. אני כבר בדיאטה ומקווה לראות תוצאות...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?