נפיחות לאחר מתיחת בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נפיחות לאחר מתיחת בטן
    שרה
    13/03/2017

חודשיים לאחר מתיחת בטן
    בתחילה ביום השחרור היה לי דימום ואושפזתי למעקב אמוגלובין 7 לאחר שעלה ל7.8 שוחררתי לאחר ארבע ימים
    הפלסטר שעל התפרים נשאר .לאחר שלוש שבועות היה לו ריח נורא הוראת הרופא הוצאתי את הפלסטר ושם היה מעין זיהום לבן קיבלתי אנטיביוטיקה שבועיים ומשחות לא עזר עשו לי התריה ותפרים פעמיים .
    הבטן שלי נפוחה . לא כשהייתה אחרי הניתוח ומצבה נראה שמחמיר יש נפיחות קשה בבטן למטה לפעמים מתנפחת כל הבטן ולוחצת שאני שוכבת הרבה זמן נרגע קצת .
    הנפיחות בבטן התחתונה מלווה במעין אדמומיות קשה ולוחצת לא נוח לי ולא נעים .
    מה זה ?
    אני בביקורות כל שבועיים אצל המנתח .
    אני רוצה דעה נוספת . למה הטן שלי ככה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נפיחות לאחר מתיחת בטן

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר מתיחת בטן

ד``ר טלי פרידמן
    18/03/2017

שרה שלום,
    נפיחות ממושכת בשפולי הבטן הנה תהליך צפוי לאחר ניתוח מתיחת בטן. עם זאת, לעיתים הנפיחות בשפולי הבטן נובעת משאריות של דמום או מתוצרי פרוקו. ניתן להעזר באולטרהסאונד לצורך זיהוי נוזלים, במידה ועולה חשד שקיימים. אני מציעה שתמשיכי במעקב אצל הכירורג הפלסטי לצורך ברור הנושא וטיפול בעת הצורך. החלמה מהירה (:

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נפיחות לאחר מתיחת בטן

שרה
    18/03/2017

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו