מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- קוביות בבטן לאחר מתיחת בטןטלי11/11/2017
היי , צהריים טובים . עברתי ניתוח מתיחת בטן לפני שנה . בשל עודף משקל משמעותי שהורדתי באמצעות שרוול קיבה . אני לא הכי מרוצה מהניתוח מתיחה , לא אוהבת את מראה הבטן או את הטבור , בשל האכזבה אפילו לא הלכתי למנתח שביצע לי זאת חוץ מפעם אחת להוצאת תפרים . שאלתי היא , בשיא הכנות , האם ניתן להגיע לאחר ניתוח כזה לקוביות בבטן אם מיתאמנים חזק עם מאמן אישי ? , המנתח לא קשר לי את פנות הבטן למעלה כי טרם ילדתי ואמר לי שזה לא כדאי . אם אתאמן תקופה של כמה חודשים אוכל להגיע לתוצאות אחרי ספורט ? האם העור בבטן לא "מת " לאחר המתיחה ולכן זה לא אפקטיבי ? . כבר נהרסתי מכל ההמאמצים שעברתי בחיי ולא בא לי לבזבז את זמני וכספי לחינם . בבקשה עזרו לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קוביות לאחר מתיחת בטן
ד``ר טלי פרידמן23/12/2017טלי שלום,
לעיתים ניתן לבצע ניתוח שאיבה לעיצוב מראה אטלטי לדופן הבטן, גם לאחר ניתוח מתיחת בטן.
ניתוח זה קרוי VASER HIGH DEF. את מוזמנת להגיע ליעוץ כדי להבין מה מפריע לך ומה ניתן לשפר. בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?