קוביות בבטן לאחר מתיחת בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קוביות בבטן לאחר מתיחת בטן
    טלי
    11/11/2017

היי , צהריים טובים . עברתי ניתוח מתיחת בטן לפני שנה . בשל עודף משקל משמעותי שהורדתי באמצעות שרוול קיבה . אני לא הכי מרוצה מהניתוח מתיחה , לא אוהבת את מראה הבטן או את הטבור , בשל האכזבה אפילו לא הלכתי למנתח שביצע לי זאת חוץ מפעם אחת להוצאת תפרים . שאלתי היא , בשיא הכנות , האם ניתן להגיע לאחר ניתוח כזה לקוביות בבטן אם מיתאמנים חזק עם מאמן אישי ? , המנתח לא קשר לי את פנות הבטן למעלה כי טרם ילדתי ואמר לי שזה לא כדאי . אם אתאמן תקופה של כמה חודשים אוכל להגיע לתוצאות אחרי ספורט ? האם העור בבטן לא "מת " לאחר המתיחה ולכן זה לא אפקטיבי ? . כבר נהרסתי מכל ההמאמצים שעברתי בחיי ולא בא לי לבזבז את זמני וכספי לחינם . בבקשה עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קוביות לאחר מתיחת בטן

ד``ר טלי פרידמן
    23/12/2017

טלי שלום,
    לעיתים ניתן לבצע ניתוח שאיבה לעיצוב מראה אטלטי לדופן הבטן, גם לאחר ניתוח מתיחת בטן.
    ניתוח זה קרוי VASER HIGH DEF. את מוזמנת להגיע ליעוץ כדי להבין מה מפריע לך ומה ניתן לשפר. בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו