מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שוקלת מתיחת פניםמיכאלה02/07/2009
אני רוצה לעבור ניתוח מתיחת פנים כולל פלוס הרמה של העפעפיים. כבר שקלתי את זה בעבר וביטלתי ברגע האחרון כי חטפתי רגליים קרות. אבל הנפילה של העפעפיים כבר הפכה למטרד בריאותי ולא רק אסתטי ואני חושבת שאין מנוס מזה. פעם שעברה שקלתי לעשות הרמת עפעפיים בלבד ואילו הפעם אני רוצה לשלב בזה גם את מתיחת הפנים, כדי להמנע מפעמיים הרדמה ובכלל מתקופת החלמה כפולה.
הייתי בייעוץ בכללית אסתטיקה ושלחו לי לבדיקות אצל רופא עיניים כדי לדווא שהכל תקין, במטרה לאשר את הניתוח. זה הליך סטנדרטי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בנושא מתיחת הפנים והעפעפיים
ד''ר אבישי וינברגר08/07/2009מתיחת פנים שאני מבצע מתבצעת בהרדמה מקומית. תמיד רצוי לבצע את כלהנושא של הפנים והעפעפים ואפילו ניתוח אף והרמת לחיים במקשה אחת. ההתערבות בפנים בידיים טובות מטפלת בעת ובעונה אחת בכל האברים של הפנים ביחד - ברב המקרים.
הדבר המעכב ברפוי מתיחת פנים הוא נושא העפעפיים אשר לוקח הכי הרבה זמן (משהו כמו 10 ימים.
לרופא העיניים תפקיד בבדיקת העיניים לפני הניתוח על מנת לברר ראיה וכן לברר שאין צניחה חולנית של העפעפיים (פטוזיס). תיקון צניחת העפעף מתבצע בדרך כלל ביחד עם הניתוח הקוסמטי ואולם קודם לניתוח יש לבצע אבחון של המצב
לרכיבים השונים של הפנים ניתוחים מתאימים ובדרך כלל בידיים טובות הכל מתבצע בבב אחת.
על מנת להתרשם מך עליך להגיע לבדיקה יסודית לפחות אחת מלווה, כשאת מביאה תמונות מגיל צעיר (גיל החתונה כמו שאומרים).
אני מקווה שעניתי לך באוןפ חלקי לפחות - על שאלותיך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלת המשך
יניב12/07/2009האם ניתן "לעצב" את הפנים מחדש, ז"א ממש לתת נופך חדש לפנים על ידי מתיחת פנים, או שמא בשביל זה יש לעבור ניתוח פלסטי "רציני" ומקיף?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לשאלתך בנושא
ד''ר אבישי וינברגר12/07/2009מתיחת פנים הינו תהליך שמתבצע בתנאי חדר ניתוח ואינו דבר של מה בכך. לא בשביל ל"הבהילך". לשנוי צורת הפנים זקוקים לעתים למספר מרכיבים טיפוליים ואולם למלוי השומן תפקיד חשוב בעיצוב פנים ולעתים יש לבצע מספר תהליכים במקביל למתיחת פנים: מלוי שומן הזרקות שונות. הרמת מרכז הפנים עוד ועוד
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?