שוקלת מתיחת פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שוקלת מתיחת פנים
    מיכאלה
    02/07/2009

אני רוצה לעבור ניתוח מתיחת פנים כולל פלוס הרמה של העפעפיים. כבר שקלתי את זה בעבר וביטלתי ברגע האחרון כי חטפתי רגליים קרות. אבל הנפילה של העפעפיים כבר הפכה למטרד בריאותי ולא רק אסתטי ואני חושבת שאין מנוס מזה. פעם שעברה שקלתי לעשות הרמת עפעפיים בלבד ואילו הפעם אני רוצה לשלב בזה גם את מתיחת הפנים, כדי להמנע מפעמיים הרדמה ובכלל מתקופת החלמה כפולה.
    הייתי בייעוץ בכללית אסתטיקה ושלחו לי לבדיקות אצל רופא עיניים כדי לדווא שהכל תקין, במטרה לאשר את הניתוח. זה הליך סטנדרטי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שוקלת מתיחת פנים

הוספת תגובה

• בנושא מתיחת הפנים והעפעפיים

ד''ר אבישי וינברגר
    08/07/2009

מתיחת פנים שאני מבצע מתבצעת בהרדמה מקומית. תמיד רצוי לבצע את כלהנושא של הפנים והעפעפים ואפילו ניתוח אף והרמת לחיים במקשה אחת. ההתערבות בפנים בידיים טובות מטפלת בעת ובעונה אחת בכל האברים של הפנים ביחד - ברב המקרים.
    הדבר המעכב ברפוי מתיחת פנים הוא נושא העפעפיים אשר לוקח הכי הרבה זמן (משהו כמו 10 ימים.
    לרופא העיניים תפקיד בבדיקת העיניים לפני הניתוח על מנת לברר ראיה וכן לברר שאין צניחה חולנית של העפעפיים (פטוזיס). תיקון צניחת העפעף מתבצע בדרך כלל ביחד עם הניתוח הקוסמטי ואולם קודם לניתוח יש לבצע אבחון של המצב
    לרכיבים השונים של הפנים ניתוחים מתאימים ובדרך כלל בידיים טובות הכל מתבצע בבב אחת.
    על מנת להתרשם מך עליך להגיע לבדיקה יסודית לפחות אחת מלווה, כשאת מביאה תמונות מגיל צעיר (גיל החתונה כמו שאומרים).
    אני מקווה שעניתי לך באוןפ חלקי לפחות - על שאלותיך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלת המשך

יניב
    12/07/2009

האם ניתן "לעצב" את הפנים מחדש, ז"א ממש לתת נופך חדש לפנים על ידי מתיחת פנים, או שמא בשביל זה יש לעבור ניתוח פלסטי "רציני" ומקיף?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בהמשך לשאלתך בנושא

ד''ר אבישי וינברגר
    12/07/2009

מתיחת פנים הינו תהליך שמתבצע בתנאי חדר ניתוח ואינו דבר של מה בכך. לא בשביל ל"הבהילך". לשנוי צורת הפנים זקוקים לעתים למספר מרכיבים טיפוליים ואולם למלוי השומן תפקיד חשוב בעיצוב פנים ולעתים יש לבצע מספר תהליכים במקביל למתיחת פנים: מלוי שומן הזרקות שונות. הרמת מרכז הפנים עוד ועוד

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו