מתיחת בטן או שאיבת שומן?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת בטן או שאיבת שומן?
    עירית
    05/07/2009

ערב טוב דר.

אני בת 42, עם צלוליטיס עבים ובטן תחתונה מלאה בקפלים ובשומן לא אסתטי. אני מתלבטת מאוד בין פרוצדורה של שאיבת שומן למתיחת בטן.
    מה ההבדלים בין השניים? ומה פחות מסוכן לאישה בריאה שרק מעוניינת להיראות טוב יותר?

תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן או שאיבת שומן?

הוספת תגובה

• ההבדלים בין שאיבת שומןומתיחת בטן

ד''ר אבישי וינברגר
    08/07/2009

קיימת הוראה רפואית די ברורה מתי מבצעים כל ניתוח. שאיבת השומן עקרונית מסלקת את השומן שנמצא מתחת לעור הבטן. האיבה אינה מטפלת באופן ישיר בעודף העור אשר נראה לי שנמצא במקרה שלך לפחות לדבריך.
    מתיחתבטן מסלקת את השומן התת עורי כמו בשאיבה ואולם מטפלת גם בעודף העור על ידי סילוקו . סילוק עודף העור גורם למתיחת דופן הבטן ומאפשר סילוק כמעט מלא של הקפלים.
    המגרעת במתיחת בטן הוא נושא הצלקות אשר נשארות לאחר המתיחה עקב חתוך וסילוק עודף העור - דבר אשר משאיר צלקת
    מתיחת בטן מטפלת גם בהידוק שרירי הבטן הרמת הטבור למיקומו הנכון וגם חיטוב טוב של אזור המתניים למרות - שסילוק שומן בשאיבה מתאים גם כן לנשים שיש להן עור טוב ומוצק בעיקר בגיל צעיר יותר
    יש לבדוק כל מקרה לגופו ולהתאים למטופלת את ההתערבות המתאימה .

בכבוד רב דר אבישי וינברגר מנתח פלסטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו