מתיחה ומילוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחה ומילוי
    דרור
    19/07/2009

שלום ,

אני מעונינת לעבור מתיחת פנים חלקית כי אני מרגישה שהחלק שסביב השפתים והסנטר הוא היותר בעייתי. אני חושבת גם למלא קמטים אבל תוהה אם זה מקובל לעשות את זה ביחד עם המתיחה או שזה כבר עומס על הפעולה הכירורגית. מצד אחד אני שואפת למראה כמה שיותר חלק ונראה לי שהשילוב הזה ישיג את המטרה ומצד שני לא רוצה לעשות נזק.

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחה ומילוי

הוספת תגובה

• לאושרת שלומות

ד''ר אבישי וינברגר
    19/07/2009

מתיחת פנים לכשעצמה אינה עוזרת לחלקים לשמסביב לפה. יתכן ואינך מגדירה באופן מדויק את הבעיה כיון שלכל פינה בפנים יש את הטיפול שלה. בכל מקרה על מנת להציע לך הצעה אשר תתאים לציפיות שלך הנני ממליץ לך להיבדק על ידי מומחה לפנים.
    בטיפולי פנים כולל ניתוחיים - ניתן לשלב בהחלט מספר טיפולים בעת ובעונה אחת כאשר המטופל או המטופלת כבר נמצאים בתהליך.

בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מתיחה ומלוי

ד''ר אבישי וינברגר
    24/09/2009

מתיחת פנים אינה עוסקת באזור שמסביב לפה. איזור זה מטופל במלוי של חומרים שונים וכן אולי קילוף עור. מתיחת הפנים עוסקת בנושא של קו הלסת והרמת עודף העור והשרירים בחזרה למקומם ...
    ניתן לשלם את שניהם בתהליך הצערת הפנים.
    דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסקרנית

ד''ר אבישי וינברגר
    06/10/2009

מלוי לאזור מרכז הפנם התחתון קרי באזוה הפה והסנטר הוא דבר מקובל מאוד וניתן לביצוע בעזרת ממלאים שונים כולל שומן מהגוף . מתיחת פנים קטנה כגדולה אינה מטפלת באזור זה של הפנים בדרך כלל. בטיפול ניתוחי בפנים מקובל לעשות הכל במכה אחת אפילו לתקן אף - אם צריך...
    בכבוד רב אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו