הרמת גבות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרמת גבות
    לימור
    10/08/2009

שלום רב!
    אני בת 33מראה פניי בסדר ומשתדלת לתחזק (קרמים וכו).
    הגבות שלי מעט נפולות ולדעתי יהיה יפה אם הרים אותם ממש מעט, הציעו לי לתחזק עם בוטוקס עד גיל מסויים, מה אתה מציע לתחזק עם בוטוקס או לעשות מתיחה קטנה ולהגיע לתוצאה קבועה?
    האם בוטוקס גורם לנפילה של הגבות אם לא מתחזקים זאת כל חצי שנה? ועוד שאלה קטנה הבנתי שבוטוקסמשתק את השרירים זה לא מסוכן?
    אודה אם "תשפוך לי מעט אור" ומתנצלת על ריבוי השאלות.
    בכבוד רב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרמת גבות

הוספת תגובה

• גבות

ד''ר אבישי וינברגר
    13/08/2009

נתחיל מהסוף. קיימת היום שיטה מאוד קלה ואלגנטית להרמת החלק החיצוני של הגבות באופן ניתוחי כמעט ללא צלקת נראית לעין.
    בנושא הבוטוקס -לאלה שאינם יכולים להציע פתרונות ניתוחיים הבוטוקס הוא כלי מעולה ונעשה בו שימוש גם על ידי מנתחים. הבוטוקס משתק שרירים שגורמים לקמטים כמו :השרירים של החיוך או שרירי המצח או שרירי הכעס בין הגבות . האפקט שלו נמשך בתחילה הוא בין 3-6 חודשים ואולם בשימוש קבוע לפעמים האפקט הוא ארוך יותר כיון שהשרירים המטופלים נחלשים בגלל שאינם בשימוש...
    השימוש בבוטוקס אינו מסוכן בידיים נכונות כמו שהשימוש באפסירין אינו מסוכן בידיים נכונות ובהוראות הרפואיות הנכונות. ברם ברפואה אין דברים אבסולוטיים....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו