מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שומן בבטןשרית21/08/2009
שלום לך,
אני בת 27 , מאז ומתמיד היה לי קצת שומן עודף בבטן ובבמותניים.
החלטתי לעשות מאמץ ולהיפטר מהעודפים ירדתי 6 ק"ג במשך חודשיים בעזרת ספורט ודיאטה, והגעתי למידה 25 בגינס.
למרות שרזיתי, עדיין נשאר לי שומן באזור הבטן והמותניים, אם כי בצורה פחותה משמעותית,
וגם זה לא בולט מתחת לחולצה, כלומר מבחוץ זה נראה בטן שטוחה, אבל להסתובב בביקיני לא יהייה לי נוח, כי אני יודעת שהיא לא ממש שטוחה.
שאלתי היא מה אתה ממליץ במצב הזה-להמשיך לרדת במשקל ולעשות עוד ספורט ובסוף התוצאה הרצויה תגיע, או שבמקרה הזה כדאי לשקול ניתוח שאיבת שומן מהבטן ? או שאולי המסת שומן מהבטן במכשיר שמיועד לכך? אודה לתשובתך.שרית
רק אציין - שלא עברתי הריונות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקילוגרמים הקטנים והמעצבנים
לבנת23/08/2009אחחחחח...כמה שאני מבינה אותך. זה מתסכל- את עושה מאמץ אדיר, מאבק יומיומי במה לאכול ומה לא, מחזיקה את עצמך לא להשבר ומכריחה את עצמך ללכת לחדר כושר כמו שצריך ולא להתפתות לשבת מול הטלוויזיה ולאכול משהו טעים ....ואחרי כל זה עדיין לא משיגה ב100% את מה שרצית. גם לי נשארו כמה קילוגרמים מיותרים (באזור הירכיים) שלא משנה מה- לא נעלמו. אז אני עשיתי שאיבת שומן לאזור הזה. תשמעי זה היה אחד הניתוחים המפחידים בחיי, ממש פחדתי לפני, אבל הרגשתי שאני חייבת את זה לעצמי, שאחרי זה אני באמת אהיה מרוצה מאיך שאני נראית וישאר לי "רק" לשמור על התוצאות הטובות שעבדתי קשה בשבילן. אז אני חושבת שכדאי לך לבדוק את האופציה של שאיבת שומן, לכי לפגישת ייעוץ תתרשמי, תראי אם זה משהו שבא לך באמת לעשות. אני בטוחה שאם הרבה עבודה קשה (ספורט ותזונה) תמיד המצב יכול להשתפר אבל לא לרמה האידאלית שבה אני, בתור פרפקציוסטית הייתי רוצה לראות את הגוף שלי. אני ביררתי בכל מיני מקומות ובחרתי בסוף בכללית אסתטיקה כי חברה שלי ובת דודה של חברה אחרת עשו שם והסבירו לי טוב טוב מה עושים, קישרו אותי לרופא מסוים שהיה באמת מתוק ובכלל הייתה לי הרגשה טובה שם, בניגוד לכל מיני מקומות אחרים שהלכתי לפגישות ייעוץ. לא יודעת, לפעמים האינסטינקטים שלי שולחים לי מסרים....
בכל מקרה, איפה שלא תעשי (אם תעשי) תבדקי שאת עושה במקום שתמיד יש לך למי לפנות ושאת מרוצה המיחס וכמובן שראית תוצאות טובות של אנשים.
בהצלחה!!!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשומן בבטן
ד''ר אבישי וינברגר24/08/2009מפנייתך הארוכה מסתבר שאת מאוד קפדנית . תשובה ללא בדיקה לא תהיה הוגנת. ניתן לבצע את כל מה שאמרת ואולם על מנת להיות נכון יש צורך לבדקך וגם אז לא תמיד ניתן לתת תשובה חד משמעית.
. צרי קשר עם איש בקיא בעניין כולל אני.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?