מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי דוק',טולי31/08/2009
אני בת 23. מבנה הגבות שלי נמוך. כבר תקופה ארוכה אני "מרימה" אותן בעזרת סיכות שאני משלבת בתסרוקת. המראה הרבה יותר יפה, ומעבר לכך אני מרגישה פחות עייפה וסובלת מפחות כאבי ראש.
תהיתי אם ניתן בגילי לבצע ניתוח שכזה, ואם כן האם תוכל להמליץ לי על מרפאה מהמינה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גבות
ד''ר אבישי וינברגר05/09/2009
טולי יקרה שלום,
קימת כיום טכניקה להרמת גבות כמעט ללא צלקת מתאימה לצעירות בגילך
לא נעים לומר אבל אני ממליץ על החתום מטה .
בכבוד רב
ד'ר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאוד תודה. אקבע פגישת ייעוץ, ואגב
טולי14/09/2009האם אתה עוסק גם במילוי שפתיים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמלוי שפתיים.
ד''ר אבישי וינברגר14/09/2009מהווה אתגר מיוחד נוכח מלויים לא מקצועיים שקיימים בשוק. ניתן למלא שפתיים גם בעזרת שומן טבעי - מלוי שנותן לשפתיים מלוי לשנים רבות עם חומר טבעי מגוף המטופל....
פרט לכך ניתן למלא שפתיים באופן מקצועי גם בחומרי -מלוי מקובלים אחרים.
איני עוסק במלוי שפתיים בסיליקון למרות שקיימים אנשי מקצוע רבים שכן משתמשים בסיליקון נוזלי למלוי שפתיים.
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?