מתיחת בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת בטן
    אדמונית
    30/09/2009

אני חודשיים וקצת לאחר ניתוח מתיחת בטן עם שאיבת שומן קטנה מהמותניים. צד אחד מעוצב יפה וצד שני נראה מלא יותר, אפילו קצת שמן. ממבט פנים הבטן נראית שטוחה אך כשמסתכלים מכל כיוון רואים את ההבדל. עוד יותר גרוע, כשאני יושבת נראה כאילו הבטן נדחפת קדימה, ובמחשבה לרגע אני אומרת לעצמי שאם הייתי עכשיו במצב רגיל "לפני ניתוח בכלל" אני רוצה לעבור ניתוח בבטן. פשוט הדבר מציק מאוד. הרופא אומר שזה בסדר, אבל לדעתי ממש לא. מה אתה מציע? לעבור ניתוח לתיקון או מה? המצב מראה כאילו עכשיו אני צריכה לעשות שאיבת שומן או מתיחה מקומית לצד השמנמן.
    אודה לתשובה מהירה. חשוב לי מאוד. תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן

הוספת תגובה

• אדמונית

ד''ר אבישי וינברגר
    06/10/2009

ראשית כדי לתת לך תשובה מקצועים יש צורך לראות אותך שנית: הבטן - כמו כל אברי הגוף אינה סימטרית באופן מלא לא לפני ולא אחרי הניתוח. לעתים קיים עודף קל בשומן תת עורי או אפילו שומן שנמצא בתוך חלל הבטן - לשם איננו מגיעים בניתוח ח"ח. לעתים הבטן אינה סימטרית מההתחלה בגלל מבנה שונה.
    בכל מקרה הייתי מקבל הסבר מתאים מהרופא המנתח לגבי השאלות שאת שואלת ואני בטוח שהוא יתן לך תשובה הולמת ומספקת ויהיה קשוב לך ואם תהיה בעייה כלשהי -הוא יעזור .
    שלך בכבוד רב דר אבישי וינברגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

אדמונית
    07/10/2009

תודה לך על תשובתך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו