מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלהחנן14/10/2009
שלום רב,
האם גם גברים עושים אצלך מתיחת בטן? אם כן, כמה אחוזים בערך מהמטופלים הם גברים?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני עשיתי
דרור15/10/2009מתיחת בטן לפני חצי שנה. אני לא מכיר אף גבר אחר שעשה,אבל אני יודע שיש פה ושם כמה כאלו...שעשיתי היו כמה גברים שהרופא שלי הפנה אותי לדבר איתם וגם ברשת מצאתי כל מיני גברים שעשו. אז זה לא ממש נפוץ, אבל גם לנו איכפת שלא תהיה לנו כרס משתפלת. אני בכלל נלחמתי בהשמנת יתר כל חיי והצלחתי להרזות הרבה אבל הצורה הייתה לא יפה בכלל ולשם כך נעזרתי במתיחה. התהליך היה מאד לא מסובך (בניגוד למה שחשבתי שיהיה) אבל כדאי לך לברר טוב טוב איפה אתה עושה כי שמעתי על כמה זוועות ותקלות במקומות לא מוכרים או אצל רופאים ללא תעודות.. לי המליצו (חברה של אישתי ושכנה..לא גברים) על כללית אסתטיקה ובאמת עשיתי שם והיה סבבה, אבל כל אחד ומה שמתאים לו.
לא נראה לי קריטי אחוז הגברים שעשוה את זה, אלא לעשות במקום אחרי שהלכת לכמה פגישות יעוץ והתרשמת לטובה.
מקווה שעזרתי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן לגברים
ד''ר אבישי וינברגר25/10/2009עושים בעיקר אחרי ירידה דרסתית במשקל. אחוזים מעטים אולם קיימים.
אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגברים ומתיחות בטן
ד''ר אבישי וינברגר03/11/2009גם גברים עושים מתיחות בטן ואולם בהרבה פחות מנשים כיון שהגברים עם "הבטן השמנה" אינם יכולים ליהנות ממתיחת בטן.
אצל רב הגברים ואולם לא אצל כולם - בלתי אפשרי לסלק את השומן ,כיוון שהוא נמצא מתחת לדופן הבטן ז"א :בתוך חלל הבטן, ולשם- איננו מגיעים בניתוח פלסטי רגיל.
לעומת זה גברים שימורידים הרבה במשקל, ורואים כאלה די הרבה לאחרונה (ירידה של למעלה מ-40 קג ) נשאר להם בעיקר עודף עור והוא מטופל היטב במתיחת בטן.
מקוה שעניתי על שאלתך
בכבוד רב דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלחנן
ד''ר אבישי וינברגר03/11/2009אחוזים בודדים ואולם קיימים!!
אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?