מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחה ? מילוי?yael19/10/2009
ד"ר שלום רב, אני נמצאת במצב של בלבול ולכן אשמח מאד לקבל הכוונה. . אני מעוניינת בשינוי בפנים . . בשנתיים האחרונות אני חשה הזדקנות . אני בת 44.וגם הפנים קטנו לפתע. . ומאחר והבעיה מאד מציקה ומאז אני מסתכלת על פנים אחרות בכדי להבין מה מצבי. . .האני נוכחת לראות לא מעט מפורסמים עם פנים מלאות קורנות . . ללא סימני מתיחת פנים . . קראתי על השתלת שומן עצמי ורציתי לדעת לכמה זמן טיפול זה עמיד ?? מתי טיפול זה מחליף ניתוח פנים? האם אפשר לדעת אם ישנם טיפולים שמצעירים ונותנים נפח??האם יש ניסיון להליך זה??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יש חומר מילוי שעושה גם מתיחה -מומלץ
דפנה19/10/2009שלום רב , עברתי טיפול עם ניו פיל (3 סדרות במשך 3 חודשים )וזה עשה לי ממש מתיחת פנים ואני מאושרת ---אני בת 47 ועכשיו העור יותר מוצק ואין לי בכלל את הנפילה שהיתה קודם -מאוד מומלץ !!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחומר מלוי שעושה גם מתיחה
ד''ר אבישי וינברגר20/10/2009אם העור אינו נפול באופן מיוחד ואם מזריקים מספיק חומר - ניתן לקבל אפקט טוב. לא שיטה מקובלת למתיחת פנים...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניו פיל
ד''ר אבישי וינברגר25/10/2009על הכיפאק דר וינברגר אבישי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפנים קטנו..
ד''ר אבישי וינברגר20/10/2009כמו שאמר סיד קולמן ניו יורק: "FAT MEANS YOUNG ". הכוונה היא שבשלב התבגרות הפנים או הזדקנותן (AGING), בין השאר - הפנים מפסידות חלק מרקמת השומן התת עורי וגם חלקים משאר הרקמות - דבר אשר גורם לפנים להיראות מצומקות ומדולדלות... לא טוב. זוהי הסיבה שנשים רבות מעדיפות לא לרדת במשקל כדי שירידת המשקל לא תקטין להן את הפנים...
הפתרון לדבר זה הוא הזרקת שומן לפנים כאשר השומן הוא ממקור עצמי ( דופן הבטן או איזורים אחרים מהם ניתן להפיק שומן בכמויות לא גדולות). שומן זה מוזרק באופן אומנותי לפנים ליצר את המראה הצעיר . אם קיים עודף עור משמעותי - השומן המוסף אינו מספיק - ויש גם צורך לסלק עור עודף - דבר אשר כרוך בפעילות ניתוחית (קטנה יחסית - נכון להיום).
עליך להיועץ עם משהו מומחה בתחום, ואיש אשר יודע לבצע את שני הדברים כך שלא ימליץ לך לבצע רק את מה שהוא יודע בלבד....
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל שלום
ד''ר אבישי וינברגר25/10/2009עם תהליך ההתברגרות שלנו כל הרקמות מתכווצות מעט וגם בפנים המתבגרות -יותר, נמצא דלדול של הרקמות וכן רקמת השומן התת עורי שהוא הכי סובל מהעניין.פנים מלאות הן פנים צעירות - זוהי גישתו המוצדקת של קולמן - מפתח השיטה להזרקת שומן טבעי לפנים ולאזורים אחרים בגוף. שיטה זאת ממלאת את האבר המטופל כך שהוא מתמלא ונראה כפי שרוצים לעצבו.
מלוי ואו מתיחה הם הטכניקה הטובה ביותר להצערת הפנים לפעמים משתמשים באחד מהם לפעמים בשניהם. ההחלטה על כך מתקבלת לאחר התייעצות עם המטופל/ת. הטיפול מצליח בדרך כלל לשנים ואולם אינו מונע את הזדקנות העור הטבעית...
שלך בכבוד רב דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליעל היקרה
ד''ר אבישי וינברגר03/11/2009בקיצור - ברמת העקרון הפנים המלאות הן פנים צעירות. הטכניקה מצליחה ברב המקרים היטב ואם אינה מצליחה ניתן לנסות בפעם נוספת כמו השתלת עור. אם השומן נקלט הוא נקלט לשנים רבות ואולם אינו עוצר את תהליכי התבגרות העור הטבעית. לעתים יש לשלב עם סילוק עודף עור - מתיחת פנים כזאת או אחרת.
מקוה שעניתי לשאלתך.
בכבוד רב
אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?