הזרקת שומן עצמי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזרקת שומן עצמי
    יהלי
    15/12/2009

אני מעוניינת בשאיבת שומן והזרקת שומן בישבן ומילוי מתחת לעיניים,התיעצתי על כך עם פלסטיקאי ונאמר לי שהזרקת שומן לרוב יוצרת גושים,מראה לא אחיד,תוצאה אסתטית לא יפה וגם שרוב השומן נספג,האם זה נכון? האם גם הזרקת שומן לישבן ששם יש כיסוי עבה גם יוכולה ליצור גושים ומראה מכוער? והאם מנסיונך שומן עצמי בעפעפיים יוצר גושים?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזרקת שומן עצמי

הוספת תגובה

• מילוי שקעים מתחת לעיניים -המלצה !

דפנה
    16/12/2009

אני ממליצה לך לפנות לרופא מספר 1 ד"ר ליפשיץ רוברטו מרעננה -יש לו הכי הרבה שנות ניסיון במילוי השקעים שמתחת לעיניים עם חומרי מילוי בטוחים ויש לו את השיטה הכי בטוחה ללא תופעות לוואי בכלל !-גם השקעים וגם הכהות נעלמה לי לגמרי -ממליצה לך ללכת אליו ליעוץ (זה ללא תשלום !)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לימור היקרה

ד''ר אבישי וינברגר
    16/12/2009

הזרקת שומן בטכניקה של קולמן שאותה גם אני מבצע נותנת תוצאות מאוד יפות וארוכות טווח. יש לדעת לבצע את הטכניקות הניתוחיות השונות במיומנות אחרת הן אינן מביאות את התוצאות כמו בכל דבר טכני על אחת כמה וכמה - בכירורגיה.
    הזרקת שומן לעפעפיים דורשת מיומנות רבה כמובן ועליך להתייעץ עם האיש הנכון
    שלך
    דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו