תיקון לניתוח מתיחת בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תיקון לניתוח מתיחת בטן
    אדמונית
    24/03/2010

למלאך שלי, שלום.
    ראשית כל, התגעגענו לביקורים אצלך (שלאחר הניתוח) אני וגיסתי (ראה מטה האשקלוניות)...
    שנית, אפנה לשאלה שלי.
    אני כרגע נמצאת שמונה חודשים לאחר ניתוח מתיחת בטן ושאיבה מהמותניים. בביקורת אצלך החלטנו על תיקון בצד הבטן - חתיכת עור שיוצרת מעין "קטע משולש" במותן, וזה ייעשה כשאני יעשה הרמת חזה בזמן הקרוב (לחיסכון בהוצאות חדר ניתוח, וברור שרק אתה תהיה המנתח !!! כמו שכבר נאמר לך לא פעם: "פעם אחת ד"ר וינברגר אז עולם... רק ד"ר וינברגר"). לגבי צד המותן השני, שטענתי שנשאר מעט עודף עור - טענת שלא נשאר - אבל בכל זאת אני רואה שכן.אמרת שנחכה חצי שנה ונראה. אני קבעתי ביקורת לחוה"מ פסח בעזריאלי, ובינתיים רציתי לדעת לפני שאני מגיע אליך, בשביל להרגיע את הראש שחושב ורואה בלי סוף, מה עושים עם "שני אוזניים" בצידי הבטן, באזור שמתחת למותניים. זה מצב לוואי מהניתוח, או שניתן לבצע תיקון מתיחה, מה עושים? שומן בטוח לא נמצא שם, זה עור רפוי מידי. מודעת לכך שהירידה במשקל משפיע, אבל לא עד כדי כך...
    מחכה לתשובה מהמלאך

ובינתיים עד שנפגש
    אאחל לך חג שמח וכשר
    בתודה הערכה וכמובן באהבה
    ח. דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תיקון לניתוח מתיחת בטן

הוספת תגובה

• תיקון "אזני כלב"

ד''ר אבישי וינברגר
    24/03/2010

בניתוח מתיחת בטן בצלקת התחתונה שהי א הארוכה - כדי לחסוך בצלקת לעתים עושים חתך מעט קטן כדי לקצר את הצלקת מתוך מחשבה שעודף העור הקל הזה שנקרא בעגה המקצועית "אוזני כלב" מתכווץ בעצמו דבר שקורה בחלק מן המקרים אולם לא בכולם
    סילוק עודף עור זה כרוך בהארכת הצלקת ולא תמיד פותר את הבעיה.
    אם הממצא הקטן מפריע לך כדאי לנסות סילוקו מצד אחד או משני הצדדים.
    מצפה לראותך בקרוב .

בכבוד רב שלך

דר אבישי וינברגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

מתיחת בטן
    24/03/2010

תודה לך ד"ר, אני יגיע לבקורת.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו