מתיחת בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת בטן
    ספיר
    03/04/2010

שלום
    אני אחרי שלושה לידות נשארו לי צלקות על אזור הבטן, והיריכים זה ממש מבאס ברצוני לציין שיש לי בטן שטוחה אבל יש אלה את סמני המתיחה האם יש משהו חוץ מינתוח?יש לי גם סימני מתיחה ביריכים מה אתה מציע שאפשר לעשות האם הניתוח ארוך ומסובך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן

הוספת תגובה

• ספיר סמני מתיחה

ד''ר אבישי וינברגר
    06/04/2010

את סמני המתיחה שנמצאים בין הטבור ואזור הערווה ניתןלסלק ברב המקרים בעזרת ניתוח מתיחת בטן אשר מסלק למעשה את העור המפוספס.
    את שאר הסימנים אשר מופיעים לאחר "קריעת " העור קשה מאוד לסלק למיטב ידיעתי ואין טכניקה אשר אמנם מסלקת אותם .
    ניתח מתיחת הבטן הינו ניתוח בו מרימים את דופן הבטן מסלקים עודפים של עור דופן הבטן ואת שרירי דופן הבטן - מהדקים וכך מקבלים במקרה שלך דופן בטן חטובה וגם ללא סימני מתיחה של החלק התחתון האמור אשר מסולק בניתוח. במקרים בהן נתן למשש שומן מתחת לעור מבצעים גם שאיבת שומן טרם הסילוק הניתוחי.של עודף העור.
    שלך בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו