עפעפיים נפולים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עפעפיים נפולים
    דנה
    26/05/2010

אני בת 27 ונראה לי שמאז ומתמיד היו לי עפעפיים עליונות/גבות נפולות קצת. האם בגילי מומלץ וניתן לעשות ניתוח הרנת עפעפיים? אםן כן, מה ההשפעות הבריאותיות של ניתוח כזה? כמה הוא יכול להעלות? מה משך ההחלמה ממנו? ובמיוחד מה הסיכונים שבו? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עפעפיים נפולים

הוספת תגובה

• דנה עפעפיים

ד''ר אבישי וינברגר
    26/05/2010

הייתי רוצה לראות אותך על מנת להשיב לך תשובה מדוייקת. בכל מקרה ניתוח לסילוק עודף עור נראה לא מוצדק בגילך הצעיר יחסית.לכן העדפתי להתרשם ממך באופן ישיר ואז אוכל להמליץ לך מה הכי כדאי לעשות אולי בכלל לא לגעת. אולי לבצע משהו אחר.
    צרי קשר להתיעצות ישירה מולי.
    בכבוד רב
    דר אבישי וינברגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עפעפיים

ד''ר יצחק מאייר
    28/05/2010

דנה שלום.
    מזמן מקובל שאין קשר בין הגיל הכרונולוגי ובין הגיל הביולוגי.
    לא מזמן נתחתי בחורה בת 22 ,שקפל עור עודף כיסה את העפעף העליון,למרות מחאות של אמא שלה.
    התוצאה היתה תצוינת,ושבוע לאחר מכן הגיעה האם למרפאתי,התנצלה,והודתה שהתנגדה לנתוח הבת מתוך חשש,ושהיא עצמה סובלת מהתופעה מגיל צעיר,ולאור הצלחת הנתוח אצל הבת היא מעוניינת גם בבצוע הנתוח.לאחר שבועיים עברה נתוח עפעפיים בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו