שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    אליה
    07/06/2010

שלום רב,
    שלום, חודש לאחר מתיחת בטן, אני תוהה אם יש עדיין ערך למחוך שלבשתי במשך החודש האחרון. יש לי ביקורת בעוד כשבוע וחצי וכששאלתי את הרופא אם לחכות עם המחוך עד אז הוא ענה שלא, לא צריך ואני יכולה להוריד אותו בשאני מגיעה לחודש מיום הניתוח. השאלה שלי היא, האם יש איזה שהוא ערך ללבישת המחוך מעבר לחודש הזה? יש לי הרגשה כזו שאולי ככל שאלבש אותו יותר, כך התוצאה תהיה טובה יותר אבל אשמח לדעת אם לא כי האמת היא שהוא מאוד לא נוח ומציק לי.
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מתיחת בטן

ד''ר יצחק מאייר
    07/06/2010

מתרת המחוך,להדק את מתלה העור והשומן לשכבת השרירים,כדי להפחית את החללים בהם יכול להתרכז נוזל ולזרז את משך ההחלמה.אני ממליץ על נשיאת החגורה כחודש ולאחר מכן משתחררים ממנה בהדרגה,כשבשבוע הראשון מוותרים עליה בשעות הלילה ולאחר מכן בהדרגה גם בשעות היום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חבישת לחץ לאחר מתיחת בטן

ד''ר אבישי וינברגר
    07/06/2010

אין מסמרות בנושא זה מקובל 6- שבועות ואולם כל הוריאציות נכונות - כפוף לכך שהמהלך הניתוחי היה תקין ולא היו התנפחויות או התאספויות נוזלים מתחת לדופן הבטן. ברמת העיקרון כל המרבה הרי זה משובח אולם לא הכרח.

בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו