מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחת בטן והקטנת חזהקרן19/06/2010
שלום רב
אני זקוקה ליעוץ...
אני מעוניינת לעבור ניתוח מתיחת בטן והקטנת חזה.
בשיחה עם רופא X לא נגע בעניין המותניים...
ששאלתי אותו מה בנוגע למותניים, תשובתו הייתה שזה יותר מידי בנתוח אחד. ואם ארצה בעתיד לא בעיה לבצע זאת.
השאלה שלי היא.... האם כדאי לי לפצל את הניתוח ולעשות מתיחת בטן כולל מותניים...
או לעשות בהמלצתו של הרופא את הניתוח המשולב ואם ארצה בעתיד אפשר לעצב מותניים.
עוד שאלה... אם בעתיד אשקול לעשות שאיבה במותניים, האם העור באיזור הזה לא יהיה נפול?
תודה מראש!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לקרן היקרה שלום
ד''ר אבישי וינברגר19/06/2010ברמת העקרון אין זה מומלץ לעבור שני ניתוחים אלה ביחד, כיון שאספקת הדם של המתלה הבטני הקשור במתיחת הבטן - מתלה זה המקבל את אספקת הדם השלו מאזור החזה, וניתוח הקטנת השדיים (פחות למשל בניתוח הגדלת השדיים) בעת ובעונה אחת - עלול לגרום להפרעה בניתוח מתיחת הבטן.
שאיבת המתניים הינה הדבר הקטן בכל העניין .
בכל מקרה עלייך להבדק היטב על מנת להחליט על הניתוח המשולב אפ בכלל - ביחד עם רופאך עליו את סומכת.
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנתוח משולב
ד''ר יצחק מאייר21/06/2010בכירורגיה אסטתית אנחנו עוסקים בנתוחים אלקטיבים ,לא דחופים.
הקטנת שדיים מגבילה,בגלל כאב,את הנשימה ע"י בית החזה,מתיחת בטן מגבילה את הנשימה בעזרת תנועות הסרעפת,דבר היוצר סכוי מוגבר לסיבוכים לאחר הנתוח.לדעתי יש להפריד בין הנתוחים לסיים בשב ראשון את הקטנת השדיים ולאחר מכן את מתיחת הבטן ושאיהת השומן,או להיפך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?