מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עודפי עור\שומן במותנייםמנש23/06/2010
אני בן 15 ולפני 3 שנים עשיתי דיאטה של 16 קילו.
אני עכשיו ממש רזה וחטוב, אבל יש לי סימני מתיחה במותניים + שומנים\עור שזה פשוט עושה לו מותניים שמנות ושאני יושב זה פשוט נשפך מהצדדים. אני גם אציין שהעצמות במותניים שלי רחבות ויש לי גם סוג של גוף גיטרה.
בכל מקרה רציתי לדעת האם זה יעבור לבד, כי דיאטה אני לא יעשה כי אני ממש רזה רק במותניים יש לי שומנים..
האם זה יעבור? האם יש דרך לחטב את זה? האם שאני יהיה יותר גבוהה זה יעלם? במידה והאפשרות היחידה זה ניתוח - מאיזה גיל אפשר לעשות אותו והאם הוא קשה?
כי זה ממש מפריע לי שהגוף חטוב (אני גם מתאמן בחדר כושר)
ורק המותניים שמונת בולטות ועם עודפי עור..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ש.ש
ד''ר יצחק מאייר23/06/2010תגדל ותתבגר ואם בגיל 18 ,כשמשקלך בגדר הנורמה,וקיימים מצבורים של עודף רקמה שומנית באיזור חגורת המותן עם עוות קווי המתאר,ניתן יהיה לעזור לך בסילוק המצבורים הנ"ל בעזרת שאיבת שומן.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאביתר שלום
ד''ר אבישי וינברגר25/06/2010אני רואה שאתה מאוד סובל מהנושא אותו אתה מתאר. שווה לראות אותך מספר דקות על מנת להחליט מה הכי נכון בשבילך. אם תרצה בוא בבקשה עם אחד ההורים (בגלל גילך הצעיר) ונראה ביחד מה ניתן לעשות עבורך .
בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?