מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחת בטן והריוןנטע15/08/2010
אני בת 30 ויש לי בטן שאני לא מצליחה להוריד. חשבתי לבצע מתיחה, אבל הייתי רוצה לדעת מה יקרה אם אני אכנס להריון לאחר המתיחה? האם זה יכול ליצור בעיה כלשהי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן והריון
ד''ר יצחק מאייר16/08/2010לא ציינת את גילך גובהך ומשקלך,והאם הבטן שמפריעה לך הופיעה לאחר הריונות או שנויים במשקל.
גם ובמידה ומשיגים תוצאה מצוינת לאחר נתוח,הריון בהחלט משבש את תוצאת הנתוח.אין השפעה שלילית לנתוח מתיחת בטן על ההריון שיופיע אחריו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלנטע היקרה
ד''ר אבישי וינברגר23/09/2010מתוך הכתוב בפנייתך הנני לציין שהינך צעירה וקרוב לודאי שאת זקוקה לסילוק שומן תת עורי בלבד ולא למתיחת בטן. מתיחת בטן מטפלת בעיקר בעודף עור ואולם פחות ומעודף שומן תת עורי.
עליך להבדק על מנת שתוכלי לקבל תשובה ספציפית לשאלתך.לבחורה בת 30 הייתי חושב פעמיים על ביצוע ניתוח מתיחת בטן במפני שהעור עדיין גמיש ויכול ברב המקרים להתכווץ ללא סילוק עודף עור- דבר אשר משאיר צלקת בשיפולי הבטן ומסביב לטבור.
אם קיימת הצדקה למיחת בטן - התוצאה תהיה טובה ,ואולם אם אין הצדקה לכך - חבל להשאיר צלקות של מתיחת בטן.
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתיחת בטן והריון
לילך.פ10/09/2010אני אחרי הריון וההריון לא השפיע על הבטן ... פרט לסימני מתיחה....
אבל אם אין לך בעיה רצינית של רפיון בטן ממליצה לך לא לעשות את הניתוח הזה
הוא מאד מאד מאד כואב , וההחלמה קשה. רק אם באמת יש לך רפיון בטן רציני אז לכי על זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם ישרים?