מתיחת בטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת בטן
    מירי
    23/09/2010

.אני בגובה 1.53 מ' שוקלת 51 ק"ג ( משקלי לפני הניתוח היה בין 51 ל-52 ק"ג ), אני מתעמלת באופן קבוע מזה כ-20 שנים ,מקפידה על תזונה נכונה .עברתי ניתוח מתיחת בטן לפני ארבעה חודשים היות ונשאר לי מעט עור רפוי לאחר לידות והיתה לי נפיחות בבטן , כולל בבטן עליונה .אולם היום , לאחר הניתוח , הבטן התחתונה שלי השתטחה ,אך הבטן העליונה שלי עדיין נפוחה ונראה שבעיה זו לא נפתרה .אני עדיין לובשת אותם בגדים שלפני הניתוח ולא ירדתי במידה .נפיחות זו מאוד מפריעה לי וזה גורם למראה "מוזר" , שכן חלק תחתון שטוח ומעל לטבור הכל נפוח .ברצוני לברר מה גורם לכך והאם זה ניתן לטיפול ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן

הוספת תגובה

• מתיחת בטן

ד''ר אבישי וינברגר
    23/09/2010

בטכניקה של מתיחת בטן לעתים הידוק שרירי הבטן בחלק התחתון מתוך כוונה לקבל תוצאה טובה הוא הדוק מאוד והוא דוחף את תוכן חלל הבטן כלפי מעלה שם הידוק דופן הבטן הוא פחות הדוק. לפעמים קורה גם ההפך.
    עלייך להבין שאין אפשרות לסלק את תוכן הבטן וכאשר לוחצים אותו מכוון אחד - הוא יוצא מכוון אחר ולדבר זה אין טיפול ניתוחי.
    אני מקווה שהצלחתי להבהיר לך את התופעה אותה הינך מתארת בפניתך
    בכבוד רב

דר אבישי וינברגר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו