מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח מתיחת בטןנעה29/10/2010
היי אני בחורה בת 30 , אחרי 3 לידות , מתוכן 2 ניתוחים קיסריים, לאחר הלידות נשארה לי בטן מאוד גדולה ורפוייה,במיוחד הבטן התחתונה, ממש אפשר להרים אותה בשתי ידיים, אני לא רזה בכלל, אבל הבטן מפריעה לי מאוד, לפני הלידות היא היתה די שטוחה.
רציתי לדעת האם ממולץ לעשות ניתוח מתיחת בטן ומה ההשלכות של הניתוח? ומה משך זמן ההחלמה? ומה בדבר הריון נוסף בעתיד לאחר הניתוח?תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח מתיחת בטן - תגובה
ד''ר יצחק מאייר30/10/2010ממליץ להינתח לאחר סיום הלידות.
בכל מקרה כדי לקבל תוצאה אסטתית טובה,ממליץ לא לשקול מעל7-10 ק"ג מהמשקל התקין.
זמן ההחלמה כ10-14 יום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתוח מתיחת בטן - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר31/10/2010לנעה היקרה שלומות.
אם תכנסי לבלוג שלי באינטרנט תחת השם דר אבישי וינברגר בגוגל - תוכלי לראות אישה אשר בפניתך מזכירה אותך....
הניתוח הוא ניתוח מודרני אשר המפתח שלו הוא מנתח בשם פסקל מדרום צרפת איש אשר פיתח שיטה בטוחה וקלה יותר להתמודד עם ניתוח סילוק עודף עור שומן וחיזוק שרירי דופן הבטן. לפי שיטתו ,אותה אני מבצע - אינך נזקקת למנקזים לאחר הניתוח והמהלך שלו יחסית לא קשה.
את מוזמנת להבדק על ידי גם כן על מנת שתוכלי לקבל הצעה אופרטיבית מתאימה.. ברם, הריון נוסף כמובן אינו משפר את הבטן.... לשון המעטה.
שלך בכבוד רב
דר אבישי וינברגר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני עברתי ניתוח מתיחתבטן לפני 7 ח
סמדי24/11/2010עברתי נתוח אצל ד"ר רון עזריה לפני 7 חודשים. ההאוששות לאחר הניתוח לא קלה- ב 3 ימים הראשונים תרגישי זוועה! אבל לאחר מכן כל יום תתחילי להתאושש וכשתצאי לרחוב מרוב מחמאות תשכחי את הכאבים... ממה שהבנתי ממלא רופאים שהלכתי להתרשם מהם ומעבודתם שהריון נוסף יכול להרוס לך את הנתוח. בהצלחה...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)