שאלה לגבי מתיחת פנים באיזור העיניים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מתיחת פנים באיזור העיניים
    אסי
    23/12/2010

שלום,

אני גבר בן 26,
    הייתי רוצה לבצע מתיחת פנים אבל רק באזור העיניים והגבות, כלומר הייתי רוצה שהעיניים והגבות יהיו יותר מתוחים לצדדים, אם אני מותח את העור בצידי העיניים אני ניראה יותר יפה, ולכן אני חושב שניתוח כזה אם אפשרי יגרום לשיפור במראה.

האם הדבר אפשרי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתיחת באזור העיניים

אוהד
    26/12/2010

שלום
    הבנתי ממודעתך שאתה מעוניין לעשות ניתוח למתיחה באזור העיניים .
    לפני שאתה מחליט לעשות ניתוח יקר ופולשני או לחלופין להזריק כימיקלים בדוק את האפשרות הטבעית להרמת העפעפיים ובכלל למתיחת הפנים יש אפשרות טבעית לעשות כל מתיחה שתרצה פשוט רופאים ומכוני הקוסמטיקה לא יספרו לך על האפשרות ותבין לבד למה.
    המשך יום נעים ובהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לגבי מתיחת פנים באיזור העיניים - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    30/12/2010

במידה ואינך סובל מעודף ריקמת שומן ו/או עודפי עור באיזור העפעפיים,לא הייתי ממליץ על נתוח לשנוי צורת העניים.
    ע"י משיכה בעזרת האצבעות קל מאד לקבל את הצורה הרצויה,בנתוח הרבה יותר מסובך והוא אינו חף מסבוכים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו