מתיחת אור הבטן לאחר הרזייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת אור הבטן לאחר הרזייה
    מקס
    24/02/2011

שלום.
    לא יודע למי להפנות את השאלות . לד"ר יצחק או ד"ר אבישי.
    אני בן 31 ובגובהה 1.75.
    במשך כל חיי נלחמתי במשקל יתר. ספורט, דיאטות שונות, תוספי מזון וכו' עד שמצאתי את נוסכת האיזון שלי שאיתה ירדתי מ-112 ק"ג ל-77 ק"ג כלומר 35 ק"ג .
    למרות ירידה במשקל לאורך זמן של כמעט של 3 שנים הירידה הייתה לא מתונה אלה בפריצות. כרגע אני מתאמן ,שרירי ושומר על השג. הגעתי כמעט למצב הרצוי אך האור ה"מיותר" בירכיים, ישבן, צדדים ובתן מציקים מאוד. ברצוני לשאול קמה שאלות.
    1. האם ישנה אפשרות לעשות מתיחה של כל האזורים בניתוח אחד? (סבל מכאב חד פעמי ).
    2. הגוף שלי שעיר. האם ישנה בעיה של צמיחת שער באזור הניתוח? ( אין חשק לעשות גם הסרת שער ).
    3. אני מתאמן באופן קבועה ומתקדם לכיוון הקוביות בבטן. האם האור נימתח על מה שמתחתיו(שרירים)?
    4. לאחר כמה זמן לאחר הניתוח אפשרי לחזור לאימונים אינטנסיביים כולל עבודה על אזור הבטן?
    5. אם אפשרי, מעניין אותי טווח המחירים למכלול של הניתוח בכל האזורים שדיברתי ורק לניתוח בבטן.
    תודה מראש .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מתיחת אור הבטן לאחר הרזייה - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    03/03/2011

באתר שאיבות שומן בפורטל הנ"ל, עונה ד"ר בני מייליק ,שמתמחה בכריתות משולבות של עודפי עור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו