אמלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אמלה
    נירה
    27/02/2011

אני בת 20 .מסירה שיער במכון בשיטת אינפרה אדוםIPL .המליצו לי במכון להשתמש במשחת אמלה 5% למרוח לפני הטיפול לשיכוך הכאב .אני מסירה ברגליים, ידיים ,בית שחי ,מפשעות וידיים ,בטן וגב ,כשכל טיפול הוא 40 דקות כל פעם חלק אחר. למשל בטיפול אחד רק רגליים עליונות או רק רגליים תחתונות,או רק ידיים בית שחי ומפשעות.פעם בשבוע כל טיפול באזור אחר, כשחוזר חלילה פעם בחודש אותו אזור .כשאני מורחת רק את האזור המטופל. השתמשתי כמה פעמים עד ששמעתי שבחורה מתה משמוש במשחה.האם מותר להשתמש באמלה 5% לצורך זה?האם יש סכנה בשמוש הגבלות ואסורים? אני בחורה בריאה .לא סובלת מאלרגיות ,ואין לי בעיה של G6PD המון תודה על העזרה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אמלה

הוספת תגובה

• אמלה - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    03/03/2011

המשחה נפוצה מאד בשמוש ונחשבת די בטוחה,במידה ולא מורחים שטחים גדולים מדי בכמויות נכבדות.
    יש אנשים שעלולים להפגע בגלל רגישות לאחד ממרכיביה .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמלה - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    15/03/2011

לנירה היקרה
    אמרת בעצמך שהשתמשת באמלה מספר פעמים . כפי שאת רואה נזק בשיטת השימוש שלך לא קרה.
    השימוש הנרחב באמלה כהראה אינו מזיק כיון שספיגת האמלה היא מוגבלת מאוד ולפיכך גם השפעתה.
    באם את משתמש לחלקים של לא יותר מ-9% משטח גופך השימוש כנראה אינו מזיק.
    9% משטח גופך הוא גפה עליונה או חצי מגפה תחתונה או דופן הבטן או דופן בין החזה או גב או עכוזים או ראש וצואר.

מקווה שעניתי לשאלתך

בכבוד רג

דר אבישי וינברגר

ויצמן 14 טופ איכילוב תל אביב

036732530 0526089098

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו