מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אמלהנירה27/02/2011
אני בת 20 .מסירה שיער במכון בשיטת אינפרה אדוםIPL .המליצו לי במכון להשתמש במשחת אמלה 5% למרוח לפני הטיפול לשיכוך הכאב .אני מסירה ברגליים, ידיים ,בית שחי ,מפשעות וידיים ,בטן וגב ,כשכל טיפול הוא 40 דקות כל פעם חלק אחר. למשל בטיפול אחד רק רגליים עליונות או רק רגליים תחתונות,או רק ידיים בית שחי ומפשעות.פעם בשבוע כל טיפול באזור אחר, כשחוזר חלילה פעם בחודש אותו אזור .כשאני מורחת רק את האזור המטופל. השתמשתי כמה פעמים עד ששמעתי שבחורה מתה משמוש במשחה.האם מותר להשתמש באמלה 5% לצורך זה?האם יש סכנה בשמוש הגבלות ואסורים? אני בחורה בריאה .לא סובלת מאלרגיות ,ואין לי בעיה של G6PD המון תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמלה - תגובה
ד''ר יצחק מאייר03/03/2011המשחה נפוצה מאד בשמוש ונחשבת די בטוחה,במידה ולא מורחים שטחים גדולים מדי בכמויות נכבדות.
יש אנשים שעלולים להפגע בגלל רגישות לאחד ממרכיביה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאמלה - תגובה
ד''ר אבישי וינברגר15/03/2011לנירה היקרה
אמרת בעצמך שהשתמשת באמלה מספר פעמים . כפי שאת רואה נזק בשיטת השימוש שלך לא קרה.
השימוש הנרחב באמלה כהראה אינו מזיק כיון שספיגת האמלה היא מוגבלת מאוד ולפיכך גם השפעתה.
באם את משתמש לחלקים של לא יותר מ-9% משטח גופך השימוש כנראה אינו מזיק.
9% משטח גופך הוא גפה עליונה או חצי מגפה תחתונה או דופן הבטן או דופן בין החזה או גב או עכוזים או ראש וצואר.
מקווה שעניתי לשאלתך
בכבוד רג
דר אבישי וינברגר
ויצמן 14 טופ איכילוב תל אביב
036732530 0526089098* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?