שיפור מראה הפנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שיפור מראה הפנים
    מיאני?
    09/04/2011

אני כמעט בת 70 ובזמן האחרון הפסיקו להגיד לי 70"? לא רואים עליך" ובמקום אומרים לי "שתהיי בריאה". זה דוקא בסדר מבחינתי רק שיש לי מראה גוף צעיר, ותחביבים שלא הולמים את גילי ואני מתקשה למצוא פרטנרים לשגעונותי. לדעתי יש מקום להביא להלימה בין הכושר הגופני, הפיגורה ומראה הפנים והצוואר. רק מה יש בעיה. אני רגישה להרדמה, כללית וגם מקומית. (הכל מתועד רפואית ובתה"ש היתה ועדת חקירה בגללי). רציתי לדעת האם יש טיפולים שמתאימים לי ולא דורשים הרדמה, מה הם? מי מבצע אותם רופא (איזו התמחות?) או קוסמטיקאית? מודה מראש על התשובות ועל ההכוונה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שיפור מראה הפנים

הוספת תגובה

• שיפור מראה הפנים - תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    13/04/2011

ללא בדיקה לא ניתן להתרשם מבעייתך ולהציע פתרון בהתאם,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    28/04/2011

יש אפשרות לבצע הזרקות שאינן אותו החומר כמו אלה שתארת אולם עלייך ליזום פגישה ולהמציא חומר רפואי מתאים ורלבנטי על מנת לשקול טיפול מתאים - אם בכלל עבורך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ד''ר יצחק מאייר
    13/05/2011

לא ניתן להמליץ על טפול ללא בדיקה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו