מתיחת בטן ללא נקזים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתיחת בטן ללא נקזים
    ללא שם
    28/04/2011

שלום ד"ר,
    אני בת 38 מעונינת לעבור ניתוחל מתיחת בטן והגדלת חזה ,לאחר 4 לידות שהאחרונה קיסרי.
    התחלתי לברר לגבי רופאים ונפגשתי עם רופא שמבצע מתיחת בטן ללא נקזים.מבירור מעמיק באינטרנט הבנתי שהנקזים מקשים על המטופלים וגורמים סבל וכאב רב מעבר לכאבי ניתוח. אני תוהה למה רק רופא אחד בארץ מבצע מאות ניתוחים ללא נקזים וכל יתר הרופאים שלדעתי לא פחות מומחים וטובים מבצעים את הניתוחים בתוספת הנקזים.
    התלבטות זו מקשה עלי מאוד בבחירת המנתח מכיוון שמצד אחד אני רוצה את הטיפול הטוב ביותר אך אם יש טיפול מונע כאב נוסף (תוסתפת של הנקזים) אולי עדיף.
    הרבה נשים נותחו אצלו בשיטה החדשה והניתוחים עברו בהצלחה.
    אשמח לשמוע את דעתך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתיחת בטן ללא נקזים

הוספת תגובה

• מתיחת בטן ללא נקזים - תגובה

ד''ר אבישי וינברגר
    28/04/2011

איני ממליץ על הגדלת שדיים ומתיחת בטן ביחד כיון שקיים סיכוי לפגיעה באספקת הדם של המתלה בבטן עקב הניתוח בשדיים.
    הטכינקה ללא נקזים היא טכניקה ידועה ולדעתי רופאים רבים משתמשים בה. זוהי טכניקה שתאר אותה לראשונה מנתח צרפתי בשם פסקל ויש לה יתרונות כאלה ואחרים ונושא הנקזים הוא אחד מיתרונותיה הבולטים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו