מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מתיחת בטן בתקופת ההחלמהשיר04/06/2011
ידוע שלאחר ניתוח מתיחת הבטן ישנה החלמה די ארוכה של שבועיים עד חודש.
יש לי חשש להשמין במשך התקופה הזו כי לא עושים פעילות גופנית ונמצאים הרבה בבית לכן קל לאכול הרבה .
מה יהיו התוצאות במידה ומשמינים בתקופת ההחלמה.. האם זה מסוכן לגוף , מפני שהעור בטראומה וצריך להחלים?
ובנוסף אני מאוד אשמח לדעת איך ניתן למנוע השמנה בתקופה זו
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מתיחת בטן בתקופת ההחלמה - תגובה
ד''ר יצחק מאייר05/06/2011אינני יודע את משקלך, אך עיצה אחת לי אליך:לא להנתח נתוח מתיחת בטן אלא במשקל עודף עד 10 ק"ג ושאת שולטת בשמירה על המשקל,אחרת לא תהני מהנתוח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכלומר מותר לשקול
שיר06/06/2011עד 10 ק"ג מעל המשקל המותר? או פחות כמובן?
כרגע אני נמצאת בקטגוריה.
אבל זה לא מה ששאלתי. יש לי נטייה להשמין מהר לכן אני מפחדת שלאחר כריתת העור. יכולים להיווצר סיבוכים במידה ואשמין נניח קילו או 2 בתקופת ההחלמה..
האם ניתן לאכול כרגיל או שיש הנחיות לתפריט שונה?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מתיחת גבות ליטראלית - לכמה זמן מחזיק הניתוח?
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
תחושה של חנק לאחר ניתוח למתיחת צוואר
הרמת פנים מיני פייס ליפט לעור דק
פיגמנטציה ומתיחת פנים- בירור
הזרקה של חומצה הילוארינית
הזרקת שומן עצמי- התייעצות
מתיחת לחיים לצורך הרמת כיסי השומן
סבתי עברה ניתוח הרמת צוואר
נקבוביות קטנות ופתוחות בצדי האף
טיפול למילוי שקעים מתחת לעיניים
ערוץ הבריאות
ציפורן חודרנית: שיטות טיפול ומניעה
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
בחן את עצמך:
האם אורח חייכם בריא?
האם אורח חייכם בריא?
מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פלסטיקה ווגינלית. גינקולוג בכיר בבלינסון, מומחה ברפואת נשים ומיילדות, מנהל תחום הפלסטיקה הווגינלית במרכז הרפואי עתידים, הקים את מרכז לייפות. בעל ותק רב שנים בניתוחים וטיפולים בתחום הפלסטיקה הווגינלית ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)