מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סינילין14/03/2013
שלום רב,
לפני מס' שנים עשיתי סדרה של טיפולים למגרנות באמצעות דיקור סיני וזה מאוד עזר. חזרתי לסדרה נוספת של טיפולים לפני כשבוע ובטיפול השני קרה לי מקרה הזוי שלעולם לא חשתי באף טיפול.
הרגשתי סוג של ריחוף כאילו הנשמה מתנתקת ואין לי שליטה על עצמי, מן תחושה מוזרה ומפחידה אפילו לא יכלתי לעצום עיניים כי הרגשתי סחרחורת נוראית ולאחר מכן דיי נלחצתי מה שגרם לי לחטוף התקף חרדה.
האם זה משהו נורמלי שיכול לקרות בטיפול? דיי מפחדת להרגיש ככה בשאר הטיפולים.
אשמח לדעת אם זאת תופעה מוכרת וממה זה נבע?
בברכה, לין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני - תגובה
אלעד שלו14/03/2013לין שלום,
יתכן וחווית התקף חרדה קל , יתכן ומדובר בירידת סוכר, אולי לא אכלת לפני.
הכל מקרה כדאי להתייעץ העם המטפל.
תחושת ריחוף קלה היא טובה, אבל שישאר נעים.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עורמיקוש10/03/2013
שלום אני בת 31 ואף פעם לא סבלתי מפצעי בגרות .... כשהייתי צעירה מידי פעם היה לי הרפס (פעם בשנה או משפעת ,חום או תשישות) ופה ושם פצע אמנה גדול בדרך כלל באזור הסנטר.... היום (אי בתקופה מאוד מאוד לחוצה אני מרגישה שהגוף שלי מגיב בקיצוניות ,יש לי פתאום הרפס שזה פעם שניה בחודש והפעם הוא גדול יותר בצד אחד של הפה ופתאום מרגישה היום שיש לי עוד אחד שמתבשל בצד השני ,עם זאת קיבלתי מחזור היום,ויש לי בחודשיים האחרוים פצעים גדולים ואדומים בשורש השיער ליד המצח בשורשים ץ (אני גיליתי שמן קוקוס ומשתמש בו המון לפנים עד גיליתי שבוע שעבר שהוא יכול לגרום לקומדונים אז הפסקתי אותו כגרע ועברתי לחלוטין לחוחובה עם ויטמין אי בבוקר ושמן אבוקדו עם טיפה גם של ויטמין אי ומנקה את הפנים שלי ממייקאף עם שמן שקדים וכמיי טוניק :מיי ורדים ,בקיצור רק טבעי
יש מצב שמשהו שם משבש לי את עור ??
אני חייבת לציין שאי אוכלת לאחרונה המון המון שוקולדים :(((* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עור - תגובה
אלעד שלו11/03/2013שלום לך,
אפשר לעזור למצב שלך,
אבל זה לא רק טיפול "קוסמסטי"
ולא מדובר על מריחה של חומרים על העור..
לאחר אבחנה יש לטפל בשורש הבעיה על ידי דיקור צמחי מרפא והתאמה של תזונה.
אל דאגה, ניתן להוריד גם את החשק לשוקולד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפראקוזיסמיקה28/02/2013
האם דיקור יכול לטפל בבעית היפראקוזיס ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפראקוזיס - תגובה
אלעד שלו11/03/2013שלום מיקה,
תלוי ממה נגרם ההיפראקוזיס.
ניתן לטפל בדיקור סיני וצמחי מרפא.
בטיניטוס והיפר אקוזיס אני משלב גם שיטות למציאת השורש הרגשי כמו ריקול הילינג, כי בהרבה מקרים ישנו קשר כזה.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לשיפור הקליטה בקורטקס הראייתילאון22/02/2013
שמי לאון סובל מניסטגמוס מולד ראייה ירודה
אחד הטיפולים הבודדים שיש לשיפור הראייה ניקרא נוירו-ויז'ן,הסבר איך בידיוק עובד הטיפול:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%95%D7%99%D7%A8%D7%95-% האם דיקור בנקודת BL-67 יכול להאצים את השפעת,הטיפול, כיוון שבמקרה שלי היה שיפור של שורה אחת ,ויש מטופלים ששיפרו אפילו חמש שורות.
מחקר שמצאתי על דיקור והשפעתו על והקורטקס הראייתי
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/12230026
המחקר המפורט יותר
http://www.pnas.org/content/95/5/2670.full.pdf
תודה מראש
לאון* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הסבר על נוירוויז'ן
לאון22/02/2013נוירו-וויז'ן הינה טכנולוגיה ושיטת טיפול לא פולשנית, המשפרת את איכות הראייה על ידי שיפור התפקוד של מרכז הראיה הראשוני במוח (primary visual cortex). הטיפול מתרכז בשיפור הניגודיות ובעיבוד הראיה המתבצע במוח, ומשפר את הראיה באמצעות גירוי חזותי מדויק וספציפי הפועל על התאים המרכיבים את מרכז עיבוד הראיה במוח. הגירוי מגביר את הפעילות העצבית בתאים ספציפיים במוח, ובעזרת תהליך מבוקר של תרגול ואימון בטכניקה של לימוד ראיה תפישתית (אנ'), נוצר שיפור משמעותי ברגישות לניגודיות (Contrast Sensitivity) וכתוצאה מכך, משתפרת גם חדות הראייה ואיכותה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור לשיפור הקליטה בקורטקס הראייתי - תגובה
צחי שגב22/02/2013שלום לאון,
מעניין מדוע בחרת לשאול דוקא על הנקודה הזו. אני לא רואה בנקודה הזו כבעלת השפעה על העיניים או על המוח.
עם זאת, ישנן נקודות אחרות שיכולות לעזור לך.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חבורות לאחר דיקורמירי17/02/2013
שלום,
האם לאחר דיקור יכולות להופיע חנפיחות ובורות באיזור הדיקור? האם זה תקין?
( דומות לאלה שמופיעות אחרי בדיקת דם או מכה יבשה)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חבורות לאחר דיקור - תגובה
אלעד שלו17/02/2013שלום מירי,
לגבי איזור סגלגל ואלי קצת נפוח ,אכן זה אפשרי, אם יש פגיעה בכלי דם , זה בדכ כלל עובר לבד אחרי כמה ימים. לא ניתן להמנע מזה לגמרי. אם זה מוםיע בכמה מקומות יש להתייעץ עם המטפל אולי יש בעיה בקרישה.
לגבי בורות אני לא מבין למה את מתכוונת..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבחלי06/02/2013
אני סובלת מעקמת קלה ויש לי בכאבים בגב התחתון כאשר אני יושבת הרבה זמן באותה תנוחה בכסא (בעבודה למשל), או מאמצת את הגב בנקיונות בבית וכו'.
האם דיקור סיני יכול לעזור לי? הרופא שלי אמר לי לחזק את שרירי הגב, אבל אולי דיקור טוב בנוסף לזה..?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי גב - תגובה
אלעד שלו06/02/2013חלי שלום,
בהחלט דיקור יכול להקל על כאבי גב במיוחד בטווח הקצר,ולטווח הארוך, למניעה, במקרה של עקמת חשוב גם פעילות גופנית בעיקר שחייה או יוגה וגם לעיתים מדרסים עוזרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רגישות קיצונית לריחותמעיין27/01/2013
שלום רב,
ישלי רגישות קיצונית לריחות כלומר מריח של לוונדר למשל מתפתחת אצלי מיגרנה תוך 4 דקות שנמשכת כמה ימים...
חיפשתי כבר פתרונות רבים אבל בסופו של דבר נותרתי עם הבעיה
האם דיקור יכול לעזור לי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רגישות קיצונית לריחות - תגובה
אלעד שלו27/01/2013שלום מעיין,
בהחלט ניתן לעזור בדיקור ובצמחי מרפא.
ניתן גם לבדוק את הסינוסים, אם יש קשר לריח, ואת המערכת ההורומונאלית.
בברכה
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקות בדרכי השתןלני15/01/2013
אני סובלת מדלקות חוזרות ונשנות. האם דיקור יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקות בדרכי השתן - תגובה
צחי שגב15/01/2013שלום לני,
דלקות בדרכי השתן יכולות להיות מאוד מציקות, במיוחד אם הן כל הזמן חוזרות.
ברפואה הסינית הגורם יכול להיות מגורמים רבים מאוד ויש לערוך בירור מקיף מהיכן הדלקת מגיעה.
דיקור סיני הוא פתרון יעיל מאוד לטיפול בדלקות שתן חוזרות.
בינתיים, אני ממליץ לך להשתמש בתוספי תזונה כמו תרכיז חמוציות על מנת להקל על הכאב והצריבה.
תרגישי טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סדרה או טיפול יחידאדווה06/01/2013
אם אני רוצה לעבור טיפול בדיקור נגד כאבי ראש, מדובר בטיפול יחיד או סדרה של כמה טיפולים? ממתי מתחילים לראות תוצאות? תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדרה או טיפול יחיד - תגובה
צחי שגב06/01/2013שלום אדווה,
טיפול בכאבי ראש הוא בעצם טיפול בשורש הבעיה ולכן טיפול אחד לא מספיק ודרושה סדרה של טיפולים. מאוד תלוי באיזו תדירות את סובלת מכאבי ראש אבל בגדול אני יכול לומר שאחרי מספר טיפולים בודדים ניתן לחוש בשיפור.
רפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני במהלך מחזורשיר30/12/2012
אני מעוניינת לטפל בכאבי מחזור . האם מותר לי לבצע דיקור סיני במהלך מחזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני במהלך מחזור - תגובה
צחי שגב30/12/2012שלום שיר,
מניעת הכאבים במהלך הווסת מתבצעים לפני הווסת. אם את כבר בשלב הדימום (בזמן הווסת) וסובלת מכאבים ניתן לבצע טיפול בדיקור סיני וזה בהחלט יעיל.
תרגישי טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיכוב דיאליזה?יוני26/12/2012
שלום רב,אמא שלי {בת 64}נטופלת כשנה וחצי אצל נפרולוג,היא חולת סכרת מזה כ 12 שנה,לאחרונה,ממדי הקראטינין שלה עלו ל3.7 והנפרולוג התחיל לדבר איתה על טיפול דיאליזה,האם ישנה איזו שהיא דרך או כדור ,לדחות את הטיפול הזה,דיקור סיני או תזונה נכונה יותר,או כל דבר אחר שאתה מכיר,אשמח לשמוע,תודה רבה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיכוב דיאליזה? - תגובה
צחי שגב26/12/2012שלום יוני,
אני מבין את הדאגה שלך לאימך, אך לפי תיאורך, עדיף לפנות לטיפול הרפואי שהציע הרופא. ניתן במקביל לטפל בה בדיקור ואני בטוח שזה יעזור אך לא כתחליף.
רפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לאחר החזרת מוקפאיםרוני20/12/2012
שלום,
ביום שני החזירו לי עוברים שהוקפאו ביום השלישי 8 תאים כל אחד.
והמדקר שלי אמר שכדאי שאני אבוא ביום חמישי (3 ימים אחרי ההחזרה) על מנת לחזק את ההשתרשות.
האמת שאני קצת חוששת ורציתי לדעת אם זה לא מסוכן לעשות דיקור אחרי החזרת העוברים המוקפאים.
אשמח לתשובה מהירה שכן אני צריכה להיות אצלו היום בערב.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני לאחר החזרת מוקפאים - תגובה
צחי שגב20/12/2012שלום רוני,
הסירי דאגה מלבך,
זה מאוד מקובל לבצע דיקור אחרי החזרה אפילו יותר מפעם אחת.
אני עושה יום לאחר ההחזרה ועוד פעם בתוך 5 ימים.
בהצלחה!!
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשש מאירוע נוירולוגייובל11/12/2012
הי
בן 40,לפני כחודש וחצי היה לי וירוס קלאסי חורפי, אחרי שיצאתי ממנו אני סובל מכאבי חזה חדים בחלק שמאל, שיקופים וצילומים מראים פעילות תקינה אך הכאבים בשלהם.
אני מטופל בכללית ברפלקסולוגיה, דיקור וטריגרס פוינטס בפרטי, בפעם האחרונה המדקר שם לי בנוסף מדבקות עם מיני מחטים ולאחר כשעה החלו סחרחורות, נימול ורעידות שהובילו להתקף חרדה.
גם בשיטת הטריגר פונטס חשתי סחרחורת אבל זה היה תחת שליטה.הפסקתי את הטיפול ואני שוקל להפסיק את הדיקור.
כעבור יומיים שוב החלו סחרחורות, אני מאבד שליטה ופחד מתחיל לעטוף אותי.
אני עובד עיצות וחושש מארוע נוירולוגי, אשמח לשמוע את עצתכם.
בעבר הייתי מטופל כ 7 טיפולי דיקור סיני/יפני להפגת מתח וחרדה אך ללא הועיל...יש לציין שאני גם חולה קרוהן אבל למזלי הוא קל.
האם קיימת ריאקציה של הגוף לטיפולים מסוג אלו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשש מאירוע נוירולוגי - תגובה
צחי שגב11/12/2012שלום יובל,
לפי דעתי התסמינים שאתה מתאר הם פסיכוסומטיים מחרדה.
אני ממליץ לך לבחור במטפל אחד טוב שאתה סומך עליו ולטפל רק אצלו בחרדה.
אשמח להמליץ לך על מטפל טוב באזור מגוריך.
תרגיש טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מתאים
יובל11/12/2012אולי יש כאן צורך לבירור מקיף? אולי בעצם לא מגיע מספיק חמצן למקומות החיוניים במוח?
מה רע במדקר מהכללית ומה ההבדל בין המדקרים בעצם? זה יוצא לי הרבה יותר זול.
אני באזור צפון ת"א.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראשפני10/12/2012
שלום
אני סובלת ממגרנות שנים רבות, טופלתי בדרלין שעזר בהתחלה אך המגרנות חזרו.
רוב כאבי הראש הם בחלק האחורי של הראש , רכות, עיניים, לסרוגין - כל פעם במקום אחר , התחלתי דיקור, אחרי 3 טיפולים הרגשתי הקלה משמעותית, ופתאום אחרי טיפול 4 חזרו לי שוב כאבי הראש, נורא התעצבתי, כי חשבתי הנה סופ סופ משהו עוזר. שאלתי - האם זה לגיטימי שכך קורה? האם זה אומר שדיקור בעצם לא כל כך מתאים לי? מה זה אומר?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
אלעד שלו10/12/2012תמשיכי בטיפולים, לוקח זמן ויש עליות וירידות.
צריך סבלנות.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אלרגיה לקרדית אבק הביתתמי29/11/2012
שמי תמה בת 26 ואני סובלת מאלרגיה לקרדית אבק הבית בערך 15 שנים. אני סובלת מליחה, נזלת לאורך כל השינה, עייפות, התעטשויות, עיגולים שחורים מתחת לעיניים, התנפחויות של העיניים. עד עכשיו נטלתי את כל התרופות המוכרות כמו זילרגי, אלרגיקס ועוד רבות והחלטתי לנסות את הדיקור הסיני. עשיתי 3 טיפולים והעניין הוא שאני קצת סקפטית שזה יעזור.. במיוחד עצם העובדה שמי שמטפל בי מתעסק בעיקר בבעיות שקשורות בפוריות. אני מחפשת מישהו שזו ההתמחות של ורוצה לדעת האם הטיפול הזה באמת יעיל?..אני לא רוצה להוציא סתם כסף על משהו שלא בטוח יעזור לי..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אלרגיה לקרדית אבק הבית - תגובה
צחי שגב05/12/2012שלום תמי,
סקפטיות אינה תורמת להצלחת הטיפול. אם המטפל שלך טוב אז זה לא משנה במה הוא מתמחה. יש להקפיד שהוא למד 4 שנים באחת מהמכללות הרשומות באגודה לריפוי סיני מסורתי, או באגודה לרפואה סינית עתיקה. ולא עשה קורס של שנה בלבד.
חשוב שיהיה לו מספר שנים ניסיון ומומלץ תמיד שיידע לתת מרשמים של צמחים סיניים.
הדיקור הסיני הוא טיפול מאוד חזק והוא יעיל למגוון רחב של בעיות. אם תתמידי ותקפידי על הוראות התזונה ואורח החיים שהמטפל שלך ממליץ לך אני בטוח שתגיעי לתוצאות יפות.
בהצלחה ורפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)