מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- המלצה על מדקר.חלי07/10/2012
יש לי המלצה על מדקר אך שאינו עובד דרך הקופה שאליה אני שייכת ( מכבי), ואני מחפשת מדקר , שכמובן אתם יכולים להמליץ עליו שיוכל לקבל אותי דרך הקופה, מאחר ויש הבדל משמעותי בתשלום.
אגב, הדיקור הוא בשביל אימי שיש לה מעין לחצים בראש לפעמים, כבר כמה חודשים, ואחרי כל הצילומים האפשריים ( אולטרסאונד וכו') חוץ מאם אר איי ( שאותו היא גם מתעתדת לעשות ) לא מצאו לה שם כלום וחלק מהרופאים טוענים שזה וירוס. אני חייבת לציין שלפני שנה איתרו לה מלנומה, אך אחרי ניתוח , טפו טפו טפו, אין לה לבנתיים שום דבר והיא רק במעקב. ציינתי את זה כי נראה לי שיש קשר בין הדברים, אולי הלחץ העצום שהיא עברה.
מודה לכם מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המלצה על מדקר. - תגובה
צחי שגב08/10/2012שלום ענת,
אני ממליץ לך לפנות למטפל פרטי. אמנם המחיר גבוה יותר אך איכות הטיפול עולה לאין שיעור.
זהו לא מקרה פשוט שבו המטפל יכול לעבוד על 3 חדרים במקביל. את התוצאות את תקבלי הרבה יותר מהר ממטפל פרטי. יש עוד יתרונות רבים לבחירת מטפל פרטי, אך אמנע מלציין אותם כאן.
החלמה מהירה לאימך,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בשורש כף יד ימיןגיא הפנר03/10/2012
שלום זה תקופה של 7 חודשים אני סובל מכאב חזק בשורש כף יד ימין , הלכתי לאורטפד קיבלתי כדורים שלא הועילו למצבי , אחר כך ניסינו זריקות לא הועיל איבדתי תקווה הלכתי לרופא מומחה כירוגיה של כף היד הוא זיהה קרע בtfcc עברתי ניתוח בסופו של דבר לא היה קרע של הרצועה ,ועשו לי בניתוח הטרייה של הרקמה הסינביאולית אני אחרי 3 חודשים מהניתוח ניסתי כל טיפול פיזותרפיה אפשרי הפיזותרפיסט המטפל זיהה אצלי כאב עיצבי הומלץ לעשות טיפול בטנס , אותות חשמליים , הכאב ירד דרסטית ב90-80 אחוז עדין סובל מכאבים וזה מצריך ממני לעשות הרבה טיפולים של הטנס . ברצוני לדעת האם יש סיכוי לטיפול בדיקור סיני ? ואיך זה עובד אשמח למתן הסבר מובן , בברכה ותודה מראש גיא הפנר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בשורש כף יד ימין - תגובה
צחי שגב04/10/2012שלום גיא,
אני מבין את מצבך וצר לי על כל התלאות שעברת.
לעיתים לרפואה המערבית אין פתרונות ולרפואה המשלימה יש.
סדרת טיפולים אמורה להספיק לטיפול בבעיה הנפוצה הזו.
מצא באזור סביבתך מטפל טוב והתחל בטיפולים. אני משוכנע שלא תתאכזב.
תרגיש טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים בצוואריוסי25/09/2012
איזה טיפול מומלץ לכאבים בצוואר (ללא הקרנה לידיים)
בעקבות בלט הלוחץ על עצבים וניוון קשה בחוליות C4,C5,C6.?
פיזיותרפיה ולחיצות כירופרקט לא עזרו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים בצוואר - תגובה
אלעד שלו27/09/2012שלום רוני,
אנ יממלית בהחלט על דיקור סיני.
מניסיוני עדיף דיקור סיני בשיטת האיזון..
הדיקור מתבצע בידיים וברגליים, ניתן לשלב עם טווינא עדינה.
כדאי במקביל לשלב עם תרגילים ליציבה ולצוואר- פיזיותרפיה פלדנקריז וכדומה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאלעד- שאלה קשורה
יוסי28/09/2012האם סדרת טיפולים של דיקור סיני תגרום להעלמות הכאב ,
שנגרם מלחץ של בלט על עצבים בחוליות C3-C4 ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום בישבניםיובל23/09/2012
שלום,
אני סובל מחום באזור התחתחון של הישבנים, זה מאד מציק לי בייחוד בקיץ.
שאלות:
1 – האם לדיקור הסיני , יפני יש פתרון לבעיה?
2 – על מה התופעה הזו מלמדת ?
תודה מראש
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום בישבנים - תגובה
אלעד שלו23/09/2012שלום יובל,
זה כנראה מצביע על מה שנקרא ברפואה הסינית "חום ולחות במחמם התחתון"
אם זה באמת המצב שלך, שאת זה ניתן לאבחן על ידי הלשון והדופק, אז ניתן לעזור לך.
אם לא .. צריך למצוא את הגורם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום בישבנים
יובל23/09/2012אלעד שלום
תודה על התשובה המהירה , בבקשה ציין על מה התופעה הנ"ל יכולה להעיד
תודה מראש
יובל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום בישבנים - תגובה
אלעד שלו27/09/2012הי יובל ,
חום ולחות במחמן התחתון קשור ברפואה הסינית למספר סימפטומים, כמו פצעים, שלשול, עצירות וכו'.
אולם יש לבדוק ולאבחן זאת יתכן שזה לא קשור לכך..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום בישבנים - תגובה
אלעד שלו23/09/2012שלום יובל,
זה כנראה מצביע על מה שנקרא ברפואה הסינית "חום ולחות במחמם התחתון"
אם זה באמת המצב שלך, שאת זה ניתן לאבחן על ידי הלשון והדופק, אז ניתן לעזור לך.
אם לא .. צריך למצוא את הגורם .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקת זרע - דיקוריובל20/09/2012
שלום,
אשמח לקבל חוות דעת עבור בדיקת הזרע שלי.
1
- מה ההבחנה ?
2 - מה ניתן לעשות ?
3 - תוך כמה זמן אפשר להשיב את הזרע לרמה תקינה ?
תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת זרע - דיקור - תגובה
אלעד שלו23/09/2012יובל שלום, את האבחנה לא ניתן לעשות רק מתוצאות בדיקת הזרע, יש לערוך אבחנה מקפת ברפואה סינית.
הטיפול המומלץ הוא בדיקור סיני וצמחי מרפא.
לתאי הזרע נדרשים 3 חודשים להווצר כך שהטיפול יהיה לפחות 4 חודשים.
בהצלחה אלעד שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- נזק מדיקור סיני?הדרה19/09/2012
שלום,
התחלתי טיפולי פוריות לאחר שנה וחצי ללא הצלחה טבעית, אני בת 31 והחלטנו לשלב זאת עם דיקור.
הלכנו לקו"ח , המדקר עזר מאוד לבעלי אך אני בכל פעם הרגשתי גלי חום וסחרחורות ואף שטף דם בבטן לאחר הדיקור.
הרגשתי שאני לא סומכת על המדקר ושזה ממש לא עושה לי טוב והחלטתי לעזוב. יש לציין כי בפעם האחרונה הייתי אחרי הזרעה והוא רצה לדקר אותי בבטן ואני ממש סירבתי.
שאלתי היא- האם יכול להיות שהדיקור הזיק כיום? או הזיק בעבר להריון שהיה (מבלי שידענו) כי המטפל לא שם לב?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נזק מדיקור סיני? - תגובה
צחי שגב19/09/2012שלום הדרה,
לצערי לא אוכל לעזור לך מכיוון שאינני יודע מהו הטיפול שקיבלת. כשניגשים לטיפול כזה חייבים לקחת בחשבון שכל טיפול שיכול לעזור, עלול גם להזיק ולכן יש לבחור במטפל טוב.
שטף דם בבטן יכול לקרות ודיקור בבטן אחרי ההזרעה מקובל על כל הדעות.
מעבר לכך, גלי חום וסחרחורות לא צריכים להיות, אך אינני יודע מהו מצבך ואילו תרופות את מקבלת.
דיקור סיני מאוד עוזר לבעיות פוריות במיוחד בגיל צעיר.
אני מציע לך לבחור מטפל פרטי בעל ניסיון בטיפולי פוריות.
בהצלחה ושנה טובה ופורייה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה המהירה
הדרה19/09/2012שלום צחי,
תודה על המהירות...
אני נוטלת נרות של פרוגסטרון דרך הנרתיק בשל שלב לוטאלי קצר- אני מבייצת ביום מחזור 17 במחזור של 28 ימים.
אין לי בעיות רפואיות אחרות . אני פשוט חושבת שלא היה לי טוב להישאר שם לבד עם המחטים- כפי שנהוג בקופ"ח. חבל שאינך מטפל בחיפה.
איך אוכל ליצור עמך קשר להמלצה על מטפל באיזור אשר מתמחה בנושא?
תודה על הכל
הדרה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה, שנה טובה
הדרה19/09/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לטיפול בעייפותספיר14/09/2012
שלום רב,
אני בת 22 וכבר תקופה ארוכה סובלת מעייפות ותחושה תשישות כללית מתמשכת שאינה קשורה למספר שעות השינה.
בדיקות דם ובדיקות רבות נוספות לא העלו דבר. הסיבה הריאלית ביותר שעולה בדעתי היא מצבי הנפשי אני לחוצה מאד ונוטה לדכאונות.
האם דיקור סיני יעזור לי ? ואילו איברים רלוונטיים יידקרו? תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני לטיפול בעייפות - תגובה
צחי שגב14/09/2012שלום ספיר,
עייפות איננה בהכרח נובעת מחוסר דם. כפי שאת מבינה מצב נפשי גם יכול להשפיע על המצב הפיזי שלנו והוא אינו מתבטא בשינויים בדם.
דיקור סיני בהחלט יכול לעזור לך, גם לרומם את מצב הרוח וגם לשפר את רמות האנרגיה.
לפי האבחון הראשוני המטפל יקבע באילו נקודות לבחור. הנקודות אינן על האיברים עצמם אלא על ערוצי אנרגיה השייכים לאיברים.
באיחולי שנה טובה ובריאה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האםשאלה09/09/2012
יש טיפול כזה במחטים סינים שנועד לשמור על בריאות העין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם - תגובה
אלעד שלו11/09/2012שלום,
יש טיפול ברפואה הסינית לבעיות עיניים שונות
ניתן גם לטפל בדיקור ובצמחי מרפא לשיפור הראיה במידת מה , תלוי בסיבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשאלה04/09/2012
האם בדיקור סיני יש אפשרות לבצע דיקור למטרה של שמירה על הבריאות ומניעת מחלות?כמה נקודות יש בגוף למטרה הזאת?שמירה על הבריאות ומניעת מחולת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אלעד שלו04/09/2012שלום לי ,
יש מספר מאות נקודות על גוף האדם, וכולן מתפקדות כטיפול או מניעת מחלות.
יש לבצע קודם כל איבחון, לפי האיבחון לכל אדם יש מקומות שנמצאים בחוסר איזון, גם אם הוא "בריא" ואז נטפל לפי האבחנה וזה יגרום לשמירה על הבריאות.
לא ניתן למנוע לגמרי שלא יהיו מחלות בכלל.. אבל אפשר להפחית ולאזן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ניקוי כוס רוחאלעד03/09/2012
אחרי גמר בטיפול בכוסות רוח אם זה בהקזת דם ,או רק בהנחה?
איך אתה מנקה את הכוסות אחרי זה?
האם אפשר בהסעה להשתמש במדיוויפס שזה מטליות לחיטוי?
או שזה מיועד רק לאחר הקזת דם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניקוי כוס רוח - תגובה
צחי שגב04/09/2012שלום אלעד,
בשימוש רגיל זה לא משנה איך מנקים אותן. אפשר עם מים וסבון ואפשר עם אלכוהול. כשהן מתלכלכות עם דם רצוי לחטא עם אלכוהול.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיניהילה03/09/2012
האם במחטים יש חומר פעיל? מה ה"רציונל" של הדיקור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני - תגובה
צחי שגב04/09/2012שלום הילה,
במחטים אין שום חומר פעיל! זוהי רק מתכת בלבד. ההגיון שעומד מאחורי הרפואה הסינית הוא שבגופנו יש ערוצי אנרגיה - מרידיאנים. בכל ערוץ כזה יש את נקודות הדיקור שמשפיעות על המרידיאן ועל המרידיאנים האחרים שמושפעים ממנו. כך ניתן לווסת את האנרגיה בגוף לפי הצורך.
יום מקסים,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב עקב דיקור סיניענבר25/08/2012
שלום, לאחרונה החלתי לעבור טיפול בדיקור למחלת האנדומטריוזיס (מדקר בבית חולים). אשר גורמת לי לכאבי בטן קשים. בטיפול האחרון כאשר המדקר הכניס לי מח בגב התחתון חשתי כאב חד . המדקר מיד הוציא את המחט. מאז אני סובלת מכאב גב תחתון קשה אשר לא עובר כבר שבוע.
האם יכול להיות שנגרם נזק לגב כתוצאה מהדיקור? אני מאוד כאובה ומאוד מודאגת.. המדקר אמר שאין לי ממה לדאוג. אך זה נראה שהכאב מחמיר מיום ליום וזה מדאיג אותי.
שאלה נוספת, קראתי באינטרנט שכיום מדקרים מחוייבים לחטא את המהמקום לפני הדיקור, המדקר שלי לא עשה זאת. האם זה בעייתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב עקב דיקור סיני - תגובה
אלעד שלו11/09/2012שלום לך,
חיטוי המקום הוא אפשרות אבל לא חובה ,נדיר שזה יעשה זיהום ואם כן המקום צריך להיות אדום וכואב. יתכן והמחט נגעה בשריר שהתכווץ. פחות סביר אבל אולי נגע בעצב.
כנראה שהמחט חדרה לשריר תפוס ויצרה שם תגובה.
כל זה בהנחה שהמטפל הוא מקצועי ויודע מה הוא עושה.
אם הכאב ממשיך תלכי כמובן לרופא לבדיקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דלקתלאה22/08/2012
האם יכולה להתפתח דלקת לאחר דיקור? כיצד מונעים זאת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת - תגובה
אלעד שלו22/08/2012למה את מתכוונת?
תפרטי בבקשה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תמצית ג'ינגשיןרחל14/08/2012
התמצית נוזלית ומורכבת מצמחים.
אני סובלת מחרדות קשות ולוקחת למיקטל שאלתי האם תמצית זו טובה לחרדות?
האם אוכל להפסיק את הכדורים העזרתה? האם יש עוד תמציות שהוכיחו בהפגת החרדות?
בתודה רחל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמצית ג'ינגשין - תגובה
צחי שגב14/08/2012שלום רחל,
התמצית הזו לא מיועדת לחרדות.
ניתן להתאים צמחים באופן אישי אצל כל מטפל ברפואה סינית שעוסק גם בצמחי מרפא.
רפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני - טיפול בהתקפי חרדותג'ני09/08/2012
שלום, אני בת 30, סובלת מהתקפי חרדה די קשים, ביקרתי כבר כמה פעמים במיון, אני נמצאת אצל רופאים כל כמה ימים, ועשיתי את כל הבדיקות הקרדיאולוגיות .
התחלתי טיפול בדיקור סיני, עשיתי טיפול ראשון לפני שבוע ובשבוע האחרון המצב החמיר משמעותית...
האם זה תקין? אחרי כמה טיפולים בערך אוכל לראות תוצאות או לפחות להרגיש הקלה?
בנוסף מטופלת אצל פסיכולוגית פעם בשבוע במשך חודש.
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני - טיפול בהתקפי חרדות - תגובה
אלעד שלו09/08/2012הי ג'ני,
לא בטוח שההחמרה היא בגלל הטיפול.
במצב קשה אני ממליץ למטופלים לבוא 2-3 בשבוע עד שהחרדה מוטבת ואז אפשר להוריד את המינון. בדרך כלל אחרי שבוע או שבועיים אינטנסיביים ניתן לראות הקלה
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)