מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תדירותמיכל26/10/2011
עברתי לפני חודשיים סדרת טיפולים של דיקור סיני לבעיה של דיכאון וחרדה.
נאמר לי שבהתחלה נדרשים שני טיפולים בשבוע של 20 דקות ואחרי 10 טיפולים נדרשת תחזוקה של פעם בשבוע ואח"כ פעם בשבועיים.
הדיקור עזר לי וגם טיפל בבעיות נוספות שהיו לי (שלא למטרה שלהן הגעתי) כגון: מיגרנות ונזלת אלרגית.
אחרי סדרה של 10 טיפולים פעמיים בשבוע הגעתי אחת לשבועיים ואחרי פעמיים כאלה של פעם בשבועיים הפסקתי את הטיפול.
אני כבר חודש וחצי ללא טיפול וחזרה לי המיגרנה והנזלת האלרגית.
ואני שוקלת לחזור לטיפול ושאלתי אליך היא כזאת:
1. האם בגלל שקטעתי את הרצף הטיפולי אני צריכה לחזור שוב לטיפולים של פעמיים בשבוע ואז לרדת בהדרגה לפעם בשבוע תחזוקה?
או שבגלל שכבר עברתי סידרת טיפולים בעבר אז אני יכולה לחזור לטיפול אחד פעם בשבוע- שבועיים?
2. ואחרי שאני חוזרת לטיפולים כמה זמן נדרשת התחזוקה של הטיפולים? האם לתמיד?
3. איך זה שבאתי לדיקור למטרה של דיכאון וחרדה וזה עזר לי גם לדברים אחרים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תדירות - תגובה
צחי שגב26/10/2011שלום מיכל,
את תדירות הטיפולים יכול לקבוע רק המטפל שלך אך סביר להניח כי בהתחלה יידרשו טיפולים בתדירות גבוהה יותר כדי לטפל במצב האקוטי ומהר מאוד יהיה אפשר לעבור לטיפולים בתדירות נמוכה יותר כדי להמשיך ולחזק את הגוף שלך. (כנראה לא הספיק בטיפול הקודם).
2. כמות הטיפולים מאוד תלויה בגוף שלך. כדאי לך לשלב צמחי מרפא לחיזוק נוסף.
3. אני מתפלא שהמטפל שלך לא הסביר לך את זה. הרפואה הסינית רואה את הגוף כיחידה אחת ולא כמערכות שונות שלא קשורות אחת לשניה. חוסר איזון במערכת אחת משפיע על מערכת אחרת ולכן הטיפול ברפואה הסינית הוא טיפול כולל לכל הגוף ובעצם יוצר איזון שמשפיע על סימפטומים רבים בגוף.
בהצלחה ורפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סרטן הערמוניתאילן23/10/2011
אהלן,
האם דיקור סיני מסייע לטיפול בסרטן הערמונית?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סרטן הערמונית - תגובה
אלעד שלו23/10/2011אילן שלום,
הטיפול בדיקור סיני מתבצע במקביל לטיפול ברפואה קונבנציונאלית, כתמיכה לטיפולים הכימותרפים, או ההקרנות, על מנת לחזק את מערכת החיסון ולתמוך בגוף כולו, להוריד לחץ,כאב וכדומה.
רפואה שלמה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שורף...ת14/10/2011
בימים האחרונים נורא שורף לי לאחר יציאה וגם בלי קשר במהלך כל היום באזור פי הטבעת.גם שורף לי בפתח הנרתיק אבל לא בעת מתן שתן.אני בטיפול בדיקור סיני וכדורים העשויים מצמחי מרפא סיניים.לפני שבוע המטפל החליף לי את הכדורים שהרגילים שהוא נותן לי כחלק מטיפול נגד ריפלוקס ומאז יש לי את השריפה הזאת.האם הכדורים שהוא נותן לי שהם צמחיים לחלוטין יכולים לגרום לשריפה הזאת? אני שומרת על תזונה נכונה ולא אוכלת שום דבר חריף ו-או חמוץ וכמובן שומרת על הגיינה אישית ולא מקיימת יחסים באזור זה.אני מתביישת להעלות את הבעיה הזאת מול המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שורף... - תגובה
צחי שגב15/10/2011שלום שולי,
כדי שהטיפול שלך יצליח, את חייבת לספר למטפל שלך הכל, כדי שיבין את הגוף שלך.
אני יכול לומר לך שאנו שומעים כל כך הרבה תלונות שונות והתופעה שלך בכלל לא צריכה להביך אותך.
יתכן והצמחים גורמים לכך וחשוב שהמטפל יידע מכך.
תרגישי טוב ובהצלחה בטיפול
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פתרון לדלקות חוזרות בשתן - כנסות10/10/2011
המון פעמים כתבתי ופניתי בפורום זה לרופאים הנכבדים כדי שיעזרו לי במציאת פתרון לדלקות חוזרות בשתן.הייתי אומללה במשך כמה שנים, ניסיתי הכל ובסוף הגעתי למצב בו אני באופן תמידי עם דלקת בשתן וכבר לא זוכרת איך זה לחיות ללא צריבה שריפה פנימית בנרתיק באופן יומיומי ומתמשך.ניסיתי פתרונות אלטרנטיביים כגון נטורופטיה והומאופטיה ושום דבר לא עזר.בסופו של דבר נסעתי לארה"ב, הלכתי לסיני לטיפולי דיקור ולאחר חודשיים אני כחדשה.הוא בעיקר התמקד בחיזוק המערכת החיסונית שלי.במהלך הטיפול היו לי כמה וכמה דלקות אבל לא נאלצתי כבר לקחת אנטיביוטיקה כי הוא צייד אותי בכדורים העשויים מצמחי מרפא שהסינים רוקחים לבד.מה אגיד לכן? גם דלקות הגרון נעלמו ועכשיו אני מרגישה חזקה מתמיד וכבר חודש וחצי ללא שריפה בנרתיק ודלקות.גילית את חדוות החיים מחדש.אני ממליצה לכולן לנסות זאת.לנסות דיקור סיני ולבדוק במקביל גם אם יש קנדידה.הטיפול מסייע רבות אך צריך לדאוג ל"תחזוקה" מתמדת כדי שהמערכת החיסונית תישאר חזקה ותוכל להתמודד עם זיהומים בגוף בעצמה וללא עזרת אנטיביוטיקה ומיני כדורים אחרים.אני לא מפרסמת פה אף אחד ולא מקדמת אף מטפל/ת, פשוט רוצה שנשים כמוני הסובלות מהבעיה הקשה הזאת שינסו בעצמן את הפתרון הזה שעזר לי כה רבות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה על השיתוף, תרגישי טוב
אלעד שלו10/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אבנים בכיס מרהשאול09/10/2011
שלום,
האם ניתן להפחית סיכוי להיווצרות אבנים בכיס מרה? במשפחה יש היסטוריה
"מפוארת", של אבנים בכיס מרה. הכוונה להפחית באמצעות דיקור סיני באזור
הבטן!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אבנים בכיס מרה - תגובה
אלעד שלו09/10/2011שאול שלום,
ניתן בהחלט להפחית יצירת אבנים.
צריך לשלב תזונה נכונה , צמחי מרפא ודיקור, לאו דווקא באזור הבטן או כיס המרה, יש נקודות יותר יעילות.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לעצירותאסטבן09/10/2011
שלום...
יש לי בעיה קשה של עצירות כבר שלושה חודשים.... כבר ניסיתי משלשלים, בננות, שזיפים וכל מיני תרופות..... כלוום לא עוזר!!! שמעתי שאולי דיקור סיני יכול לעזור, יכול היות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני לעצירות - תגובה
אלעד שלו09/10/2011אסטבן שלום,
אכן דיקור סיני נותן תוצאות נפלאות לטיפול בעצירות, מניסיוני גם עצירויות של שנים נפתרות בדיקור סיני, עדיף בשיטת האיזון, בצמחי מרפא ובתזונה נכונה.
רצוי לגשת בטיפול בהקדם כדי לא להשתמש ביותר מדי משלשלים כי הם עלולים לפגוע במעיים ולגרום למעי עצל.
כל טוב אלעד שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדיקור למחלת מניירגדעון29/09/2011
שלום.
רציתי לשאול האם מומלץ טיפול במחטים במחלת מנייר .
כיצד הדיקור יכול לעזור לתופעות ולמחלה .
תודה
שנה טובה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדיקור למחלת מנייר - תגובה
צחי שגב02/10/2011שלום לי,
באופן תיאורטי הרפואה הסינית יכולה לעזור לטיפול במחלת מנייר. אך בפועל אין לדעת עד שמנסים. אני מאמין שניתן לעזור.
יש לבדוק ממה בדיוק את סובלת וכך להבין את שורש הבעיה ולטפל בהתאם.
שתהיה לך שנה טובה ובריאה,
צחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הרפז מסוג זוסטר אשמח לעזרהרובי27/09/2011
שלום רב
האם ידוע על טיפול בדיקור שעוזר בהרפס מסוג "זוסטר" מדובר באבי כבן 80 אשר סובל מכאבים עזים באיזור הגב
אשמח לשמוע מה האלטרנטיבות המוכרת במקרה שכזה
כולל סוג הדיקור שהדע מה לבקש מהמטפל
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרפז מסוג זוסטר אשמח לעזרה - תגובה
צחי שגב27/09/2011שלום רובי,
צר לי על מצבו של אביך.
מהניסיון שלי הטיפול בהרפס זוסטר הוא לא פשוט ומכיוון שאביך כבר מבוגר, אני הייתי ממליץ לו לפנות לסוג שונה של טיפול כמו הומאופתיה.
בהצלחה ושנה טובה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההרפז מסוג זוסטר אשמח לעזרה - תגובה
אלעד שלו02/10/2011רובי שלום,
מנסיוני ניתן לעזור לאביך, על ידי דיקור סיני וצמחי מרפא.
כמובן כמו שצחי ציין בגיל מבוגר מערכת החיסון הינה חלשה יותר ותגובת הגוף איטית.
הכאבים בשלב מאוחר הם בעיקר עצביים ודיקור יכול לעזור לרפא אותם.
אני ממליץ על דיקור סיני בשיטת האיזון.
כל טוב ורפואה שלמה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ירידה במשקלת22/09/2011
התחלתי לפני שבוע בדיקור סיני להורדה במשקל.ירדתי רק 1 קילו.האם ככה זה בדר"כ? האם הירידה היא איטית? אני לא עושה דיאטה אלא שומרת על אכילה מאוזנת ובריאה ועל 5 ארוחות קטנות ביום ובנוסף, אני מתעמלת פעמיים עד 3 בשבוע.כשעשיתי בדיקה לבלוטת התריס שלי מבחינה קונבנציונאלית הכל יצא תקין לפני הרופאה אבל כשהייתי לפני שנה בטיפול הומאופטי היא אמרה לי שהבלטוה שלי בתת פעילות ונפוחה.הרופאה שלי אמרת שזה שטויות אבל...עכשיו זה הדליק אצלי נורה אדומה שאולי בגלל זה אני יורדת לאט.
מה קורה אחרי שמפסיקים את הטיפול לירידה במשקל? האם עולים במשקל מייד שוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לשאול גם...
ת22/09/2011אם דיקור סיני יכול ללעזור לבעיה כמו ריפלוקס.עשיתי טיפול הומאופטי אבל לפעמים הסימפטומים חוזרים ואני גם לא יכולה לאכול דברים חומציים.המטפלת הבטיחה לי לאחר הטיפול שהריפלוקס יעלם ושאוכל לאכול הכל ובכן...לא כך הדבר.מה בקשר לדיקור? האם הוא יכול להעלים את הבעיה או רק לטפל בה באופן מקומי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשכחתי לשאול גם... - תגובה
צחי שגב23/09/2011בקשר לריפלוקס - ספרי על כך למטפל שלך. מוזר לי שלא העלת את זה במהלך הטיפול הראשון איתו. בהחלט יש מה לעשות!
שבת שלום,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהירידה במשקל - תגובה
צחי שגב23/09/2011שלום אפרת,
קילו בשבוע זה מצויין! הדרך הטובה ביותר היא באמצעות תזונה נכונה כפי שאת עושה, פעילות גופנית וחיזוק ותמיכה על ידי דיקור.
מבחינת בלוטת התריס - אם יצא תקין אז תקין. אין לך מה לדאוג. את יכולה לדבר עם המטפל שלך ולספר לו על כך. אני בטוח שהוא יכול להתייחס לכך בטיפול שלו.
כשתסיימי את הטיפול תצטרכי תמיד לשמור על תזונה נכונה ופעילות גופנית כמו כל אחד אחר שרוצה לשמור על המשקל שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בחילות בהריוןרחל19/09/2011
שלום רב!
האם דיקור סיני יכול לעזור בטיפול בהקאות ובחילות קשות בהריון, שגורמות לחוסר תיפקוד יומיומי וירידה במשקל?
והאם יש סיכונים בטיפול שכזה בהריון? כמו כן, איזו התמחות דרושה למטפל בדיקור כזה?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות בהריון - תגובה
צחי שגב21/09/2011שלום רחל,
דיקור סיני מאוד יעיל לטיפול בבחילות והקאות.
לפעמים יש הקלה כבר אחרי טיפול אחד או שניים ולפעמים לוקח יותר זמן לטיפול להשפיע - ללא קשר לעוצמת הסימפטומים.
בדרך כלל אין חשש מטיפול בדיקור ואין שום צורך בהתמחות לטיפול בכך, אך חשוב לשים לב שהמטפל בעל ותק וניסיון.
תרגישי טוב והריון קל,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הקלה ארעית בדיקור לדלקת עינים מדוע?ירון19/09/2011
שלום רב
עד כמה דיקור סיני יעיל לבעיות יובש ודלקות עינים?
סובל מבלפריטיס ויובש בעינים עשיתי אולי 500 טיפולי דיקור ולמעט הקלה של כשעה אחרי הבעיה נשארה
בהתחלה הייתי עושה דיקור כל שבוע ואחכ כל שבועיים האם יש קשר?\
אני גם מקבל צמחי מרפא ויש הקלה לשעה עד שעתיים אבל לא מעבר לכך,מה מומלץ לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הקלה ארעית בדיקור לדלקת עינים מדוע? - תגובה
אלעד שלו21/09/2011כדאי לך להתיעץ על כך עם המטפל, אם יש הקלה סימן שזה עושה משהו. כדאי לשקול להחליף טכניקת דיקור או צמחי מרפא.
בדכ אם יש הקלה והכאב חוזר יש לעשות טיפול תכופים פעמיים שלוש בשבוע.
לא יודע מה זה אומר 500 טיפולים, אם אחרי 15 טיפולים אין בכלל שיפור כדאי לשקול לעבור למטפל אחר או שיטת טיפול שונה.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בדיקה לפני דיקור סיניבת 1818/09/2011
היי,
הבנתי שלפני שמתחילים בסדרת הטיפולים בדיקור סיני, צריך לעבור מן טיפול ראשוני כזה שהוא בעצם כל מני בדיקות.
תוכלו להסביר לי מה בעצם בודקים במפגש ההתייעצות הראשוני ואיפה בגוף בודקים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקה לפני דיקור סיני - תגובה
צחי שגב18/09/2011שלום לך
אני לא כל כך מבין למה התכוונת.
אם את מתכוונת לאבחון בטיפול הראשון שכולל תשאול, אבחנת בטן לפעמים, אבחנת דופק ואבחנת לשון אז הבדיקה ממש לא פולשנית ולא מורידים שום בגד. אחרי השיחה בה מספרים על הבעיה ועל מצב הגוף, המטפל מסתכל על הלשון, מרגיש את הדופק ובנוסף ישנם מטפלים שבודקים גם רפלקסים בבטן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלזה בדיוק התכוונתי, תודה רבה
בת 1819/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני כטיפול לרעידות וקפיצותיעל17/09/2011
שלום,
רציתי לדעת האם דיקור סיני מטפל גם ברעידות וקפיצות בגפיים המלווים בנפיחות בלשון.
נ.ב:אני חולת אפילפסיה.
(הבדיקות הנוירולוגיות תקינות)
תודה יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני כטיפול לרעידות וקפיצות - תגובה
אלעד שלו18/09/2011יעל שלום,
הקפיצות שאת מתארת מיוחסות ברפואה הסינית למצב שנקרא רוח פנימית וזוה גם אחד הגורמים לאפילספיה.
יש טיפול בדיקור סיני ובצמחי מרפא להוריד את הקפיצות הללו וזה גם יעזור לטפל באפילפסיה.
כל טוב
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני להרזיהרחל14/09/2011
שלום רב!
אני מעוניינת להתחיל טיפול בדיקור סיני להרזיה. הבנתי שחשוב ביותר מי המטפל ושיהיה מקצועי בתוחם הספיציפי (להרזיה).
אני מחפשת באיזור חיפה והקריות. תוכל להמליץ לי על מישהו? (הבנתי ששמות מטפלים נשלחים רק למייל- נכון?)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני להרזיה - תגובה
אלעד שלו18/09/2011את יכולה לצרף מייל או לשלוח לצחי או לי מייל עם הבקשה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום לכם. מחפשת מדקר סיני ששםנילס09/09/2011
משפחתו אזולאי.
אמרו לי שאולי עבר לכפר סבא, אבל אני לא יודעת בוודאות.
טיפל באבא של חברה שלי לפני המון זמן ועכשיו היא זקוקה לו שוב.
מישהו מכיר, יודע?
טלפון?
תודה לעונים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום לכם. מחפשת מדקר סיני ששם - תגובה
צחי שגב11/09/2011שלום לך,
אני לא מכיר, אך אני מכיר הרבה מטפלים טובים אחרים.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)