פורום דיקור סיני - יש לך שאלה?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש
    מיקי
    03/12/2011

שלום
    אני סובלת מכאבי ראש שנים מספר שנים ולאחרונה התחלתי דיקור יפני
    שאלתי היא מה ההבדל בין דיקור יפני לסיני והאם יש העדפה בטיפול בכאבי ראש לאחד מהם ?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש

הוספת תגובה

• כאבי ראש - תגובה

אלעד שלו
    04/12/2011

שלום לך מיקי,
    אין ממש העדפה שתי השיטות טובות, זה הרבה תלוי גם במיומנות לש המטפל וגם בחיבור שלך איתו. כדאי לחבר צמחי מרפא לזה.

תנסי כמה טיפולים ותראי האם יש שיפור.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• להיות מודע
    נועם
    02/12/2011

שלום
    שאלה לגביי מטפל שהייתי אצלו אם כי זה לא אישי
    כמו יותר לידע אישי.
    הגעתי למטפל בדיקור עם כאב בגב התחתון כנראה
    מהסוג שיש למליוני אנשים בעולם. עברתי סדרה של
    טיפולים ולא ראיתי שיפור בכאב הגב אם כי בהחלט
    יתכן שחוויתי עליה ברמת האנרגיה בעקבות הדיקור.
    אמרתי למטפל שכאב הגב לא חולף והוא זרק לי משפט
    שקצת הפתיע אותי לשמוע ממטפל אלטרנטיבי הוא
    אמר "בגלל זה לא צריך להיות מודע לכאב" ... כמובן
    שבדיקור במרפאה של קופ:ח אין זמן הרבה לדבר
    אז עזבתי את זה... אבל זה נראה לי מוזר שמטפל
    ברפואה משלימה ימליץ להתעלם מהכאב.. האם זה
    בגלל שהוא התבעס שלא הצליח להעלים את הכאב
    או מה הקטע? האמת היא שעוד בתחילת הטיפול
    אמרתי לו שאני חושב שהכאב קשור לעומס רגשי
    שאני חווה בתקופה האחרונה ... אבל זה כנראה לא
    בתחום אחריות המטפל הזה...

תודה

לקביעת תור
    סגירה
    להיות מודע

הוספת תגובה

• להיות מודע - תגובה

אלעד שלו
    04/12/2011

הי נועם,
    צר לי שחווית את זה כך.
    כעקרון, אם הכאב לא עבר או השתפר לאחר סדרה של טיפולים , צריך לשנות משהו.
    לגבי מה שהוא מאר לך, אולי היה איזשהו קצר בתקשורת, אבל ברור שכן צריכים להיות מודעים לכאב, כי זה סימן אזהרה מהגוף.
    בוודאי שלחת ועומס יכולים לגרום לכאבים, אולם המטפל אמור לעזור לך להתמודד עם זה גם.
    המקרה היחידי שלא צריך לתת הרבה צומת לב לכאב הוא אצל אנשים חרדתיים שהופכים כל כאב קטן לגדול ואז הפחתת החשיבה על הכאב תוריד את הכאב עצמו גם.

תנסה לדבר איתו שוב ,אם אין כימיה, תבקש שיחליפו לך מטפל.

כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    רחלי
    29/11/2011

שלום רב ,
    לאחר פגישה עם המטפל נתן לי צמחים סינים לקחת פעמים ביום זאת מעין אבקה . שאלתי היא אני לוקחת את זה מהיום הראשון למחזור עד הבטא בטיפול של החזרת מוקפאים בהרדמה מלאה .
    האם זה עלול להזיק לי בהיותי בהרדמה מלאה ואני צריכה לדווח על כך למרדים או שאין קשר בין הדברים ? דבר נוסף לא קיבלתי פירוט מבית המרקחת של הצמחים מה מכילה הקופסא ...האם אני יכולה לקבל פירוט ? לראות שאין שם צמחי הרגעה כאלו ואחרים אשר אני עלולה להימכר לכך בטעות ?
    סליחה על השאלות הטיפשיות אבל אמא שלי דואגת לי וחוששת שזה אולי יזיק לי ואולי יש בזה משהו ממכר .?
    מה דעתכם ?
    המון תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

אלעד שלו
    29/11/2011

רחלי שלום,
    אם המטפל שלך נתן לך צמחים כנראה שהם בטוחים לשימוש.
    תתעיצי איתו שוב אם יש לך דאגות בנושא ואת בהחלט יכולה לבקש ממנו את הפירוט של המרכיבים בפורמולה.
    זה מאוד מקובל לקחת צמחים כחלק מטיפולי פוריות, אין בצמחים הללו משהו ממכר.
    כל טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בלוטות הלימפה בצוואר
    קרן
    27/11/2011

שלום
    בלוטות הלימפה שלי בצוואר התנפחו - אובחן זיהום קל בשל נשיכת חתול.

האם דיקור סיני עשוי לעזור?

אין טיפול אחר לנפיחות - רק לחכות שיעבור.

לקביעת תור
    סגירה
    בלוטות הלימפה בצוואר

הוספת תגובה

• בלוטות הלימפה בצוואר - תגובה

אלעד שלו
    27/11/2011

שלום מיקה,
    כעקרון התנפחות קלה בבלוטות שעוברת אחרי כמה ימים אין איתה בעיה וזו תגובה טובה של הגוף.
    אם עבר זמן או שהנפיחות גדולה מדי או כואבת אז אפשר להעזר בדיקור סיני. להאיץ את התהליך שבו הגוף מנקה את הזיהום.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סטרס
    אביב
    19/11/2011

שלום לדוקרים
    יש לי בעיה של עומס שמתבטא בשכמות ובכתפיים
    זה קשור לתקופה של עומס רגשי שכנראה מתבטא
    במתח באיזור השכמות. זה מבעס אותי כי גם יש לזה
    ביטוי פיזי אני נוטה להרים את הכתפיים במצבים
    מסוימים שמעוררים מתח. מה זה אומר מנקודת מבט
    של דיקור סיני והאם אפשר לטפל בזה כך שהאיזור
    יחזור להיות רפוי ונינוח?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה
    סטרס

הוספת תגובה

• סטרס - תגובה

אלעד שלו
    19/11/2011

אביב שלום,
    זה בהחלט מקושר לסטרס,
    ברפואה הסינית זה בדרל כלל קשור לכבד ולכיס המרה.
    כדאי לטפל בדיקור סיני ובטווינה.
    תוך מעט זמן יהיה לך יותר פשוט להיות מודע לא להרים כתפיים.
    מלבד ניתן לשלב תטא הילינג כדי לבדוק אילו דפוסים יוצרים עומס ולשחרר אותם.

כל טוב
    אלעד שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ירידה במשקל
    ת
    15/11/2011

מעניין אותי לדעת משהו.אני בטיפול כבר 3 חודשים ויותר.אחת הסיבות שהגעתי לטיפול והיא משנית לחלוטין זה ירידה במשקל.אני מרגישה שבהתחלה נתנו לי כדורים צמחיים ונפטרתי מהשומן שבעיקר העיק עליי בבטן העליונה.אחר"כ התחלתי באופן ממש איטי ומתון לרדת במשקל אבל רק אחרי שהרגשתי שירדתי בהיקפים ובאחוזי השומן.האם זה הגיוני? כי כעת אני עדיין יורדת במשקל לאט אבל השומן בבטן העליונה חזר וזה מפריע לי.האם ככה הטיפול הולך? אני לא יכולה לשאול את המטפל כי הוא סיני וקשה לי לתקשר איתו, האנגלית שלא לא ממש ברורה.אשמח להבהרה בבקשה ותודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה
    ירידה במשקל

הוספת תגובה

• ירידה במשקל - תגובה

צחי שגב
    16/11/2011

שלום שולי,

אין דרך אחת לרדת, כל אחד יורד בדרך שלו. העיקר שאת בקצב קבוע בכיוון הנכון.

כל הכבוד על ההתמדה!!! המשיכי כך!

בהצלחה,
    צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה אלעד ו..
    אפרת
    11/11/2011

אמרו לי שאני יכולה לבחור מטפל אחר האם אתה מכיר מישהו טוב שעובד
    באם המושבות בפ"ת ?
    האם כדאי לי לבטל שם את סדרת הטיפולים שקבעתי וללכת פרטי ?
    מה מומלץ לשלב ביחד עם הדיקור אני סובלת לפני התקפת המיגרנה בהתכוצויות בכתפיים ובצוואר.
    אחרי התגובה של אתמול אני ממש חוששת מהטיפול
    אשמח לתשובה תודה ושבת שלום

לקביעת תור
    סגירה
    תודה אלעד ו..

הוספת תגובה

• תודה אלעד ו.. - תגובה

אלעד שלו
    11/11/2011

צריך לאבחן את גורם המיגרנה, לפעמים זה קשור לצוואר.
    מומלץ ללכת למטפל שמשלב טווינה עם דיקור סיני וצמחי מפא ותזונה.
    אני אישית ממליץ על דיקור סיני בשיטת האיזון כי יש לזה מניסיוני תוצאות מהירות יותר במיגרנות.
    אני לא מכיר מישהו אישית שם..
    אני הייתי הולך למטפל פרטי, אפילו אם אותו מטפל היה עובד בקופח..
    אבל זה שיקול שלך לפעמים הזול יוצא ייקר...
    תבדקי אולי יש לך או לבעלך החזר מביטוח בריאות פרטי על טיפולים.

כל טוב אלעד שלו .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול ממושך
    ת
    11/11/2011

אני בת 37.הגעתי לטיפולים בדיקור סיני אצל סיני אמיתי בעקבות דלקות חוזרות בשתן.מצבי היה ממש גרוע.זה הגיע למצב בו גם כשאני בטיפול אנטיביוטי הכאב ממשיך ואיך שאני מפסיקה את הטיפול הכל חוזר בחזרה.נכנסתי ללופ שלא הצלחתי לצאת ממנו.הסיני מטפל באמצעות דיקור וכדורי מצמחי מרפא שהוא מכין בעצמו.הוא חיזק לי את המערכת החיסונית ובאמת זה עוזר לי גם במניעת דלקות גרון.מצבי השתפר פלאים אך עדיין למשל בעת הביוץ או לעיתים אחרי קיום יחסים עדיין יש לי הרגשת שריפה מבפנים.זה עובר אחרי כמה ימים עם הטיפול של הכדורים אבל זה מייאש אותי כי אני כבר בטיפול מחודש אוגוסט ועד היום לפחות פעם בשבוע.האם זה יהיה ככה כל החיים? האם לא אפטר מזה לגמרי? אני מתכוונת להגיע לארץ בשבוע הבא ואני מפחדת שהכל יחזור לי.אמנם הסיני יתן ל כדורים ל- 3 חודשים אבל...זה מלחיץ אותי.מנסיונכם - האם אני אמורה להפטר מהדלקות האלו שחוזרותץ במיום מן הימים או שפשוט אני אמורה לחיות עם זה? יש לציין שאמנם אני לא נזקקת כבר לטיפול אנטיביוטי בכלל והכדורים עוזרים מאוד אבל עצם זה שהרגישות קיימת עוד מדי פעם מתסכל.מה דעתכם? כמה זמן צריך עוד לטפל כדי שזה יעלם? האם זה אמור להיעלם לגמרי בכלל? אולי אני מצפה ליותר מדי.זה הטיפול היחיד שכן עוזר בכל מקרה וניסיתי הכל.

לקביעת תור
    סגירה
    טיפול ממושך

הוספת תגובה

• טיפול ממושך - תגובה

אלעד שלו
    11/11/2011

שלום שולי,
    גם בארץ יש הרבה מאוד מטפלים טובים, תמשיכי את הטיפול בארץ ובהחלט ינתן להפטר מהדלקות.
    צריך לשלב גם תזונה נכונה. ביחד עם הדיקור וצמחי המרפא.
    אולי יש גם פטריה בנרתיק ביחד עם הדלקות, יש גם כל מיני הרגלים שאפשר להקנות ביחסי המין שיכולים להפחית את התופעה.

כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה חושב ש...

ת
    11/11/2011

כדאי שאבקש מהמטפל שלי שיכתוב מכתב הפניה אם אצטרך ללכת לדיקור בארץ ? מנסיונך האישי - האם זה נראה לך נורמאלי שאני עדיין בטיפול כל כך הרבה זמן ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה חושב ש... - תגובה

אלעד שלו
    16/11/2011

אני לא חושב שיש צורך במכתב הפנייה, וזה בסדר להיות בטיפולים הרבה זמן כל עוד את מרגישה שיש שיפור. אולי בטיפול אצל המטפל בארץ השיפור יהיה כבר יותר מהיר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור סיני
    אפרת
    10/11/2011

היי
    אני סובלת ממיגרנות קשות כשש שנים בת 32 +3 המליצו לי מאוד לעשות דיקור סיני
    היום עשיתי את הטיפול הראשון כשאני במחזור שאלתי לפני ואמרו לי שאין בעיה עם זה
    במהלך הטיפול כאבה לי נקודה אחת מאוד אז היא אמרה אשחרר לך קצת וזה נרגע
    לאחר הטיפול הרגשתי שורף וכאב מציק באזור ונהיה לי סימן כחול די גדול
    הרגשה של חולשה נוראית ודופק מהיר ומידי פעם הרגשתי אחרי כשלוש שעות מסוף הטיפול
    כמו זרמים בראש אני נורא בלחץ מזה האם זה נורמלי שהגוף מגיב כך?
    אני לא הייתי מסוגלת לנהוג אפילו הרגשתי רעד פנימי נוראי
    בדרך כלל אני לא מדממת הרבה במחזור ואחרי הטיפול דיממתי הרבה יותר מתמיד
    יש לזה קשר?
    האם יש אנשים שהדיקור לא מתאים להם?
    אשמח לתשובה כי סגרתי סידרה של טיפולים ואחרי הניסיון של היום אני ממש חוששת
    תודה מראש אפרת.

לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני

הוספת תגובה

• המשך

אפרת
    10/11/2011

שאלה נוספת
    עברתי את הטיפול במרפאה של הכללית
    האם אפשר לסמוך על המטפלים שעובדים בקופה ?
    ההרגשה שלי הייתה שהטיפול לא היה אישי זה מסחרי
    אמנם זה זול יותר אבל ..............

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור סיני - תגובה

אלעד שלו
    11/11/2011

הי אפרת,
    בנקודה שכאב לך זה כנראה פשוט פגע בכלי דם, זה קורה לפעמים זה לא נורא רק שטף דם קטן.
    לגבי טיפול במחזור זה בסדר אבל צריך להתחשב.
    התופעות שתיארת לא אמורות לקרות אחרי כל טיפול, לפעמים אחרי טיפול ראשון יתכן ויש תופעות.
    תתקשרי למטפלת ותשאלי אותה על זה.
    בכל מקרה דיקור סיני מעולה למיגרנות ויש תוצאות טובות ואף מידיות.

לגבי טיפול בכללית, אני עבדתי שם כמה שנים יש מטפלים טובים ופחות טובים..
    הבעיה היא שאתה לא יכול לבחור.
    ועוד בעיה שהטיפול מוא קצר 20 30 דקות ולמטפל יש בערך 10 דקות להיות איתך.
    דבר שמוריד את האפקטיביות...
    בגלל זה אני עזבתי כי לא ניתן לתת את המקסימום למטופל..

כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם דיקור סיני שכואב זה בסדר?
    יונה
    09/11/2011

אנשים אומרים שדיקור סיני אינו כואב. לי כואב בזמן נעיצת המחטים ויש לי זרמים ולחצים בהמשך. לטענת הדוקר אם זה כואב זה עובד. האם זה נכון?

הוספת תגובה

• האם דיקור סיני שכואב זה בסדר? - תגובה

אלעד שלו
    09/11/2011

זב בסדר שדיקור סיני כואב צריכה להיות תחושה של זרם או כאב פנימי לכמה שניות בעת החדרת המחט. זה מראה שהדיקור עובד.
    אם זה כואב מידי תבקשי דיקור יותר עדין.
    כל טוב

אלעד שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על תשובתך .

יונה
    12/11/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גוש שומן
    בר
    08/11/2011

שלום רב,
    מעל לשריר יד ימין קיים אצלי גוש שומן בגודל 2ס"מX2ס"מ. שאלתי היא האם ניתן לטפל בגוש זה, להסירו באמצעות דיקור סיני. אם כן, אשמח לקבל פרטים אודות מהות הטיפול. כמו-כן, האם קופות החולים מפנות לטיפולים כאלה.

בכבוד רב,
    בר

לקביעת תור
    סגירה
    גוש שומן

הוספת תגובה

• גוש שומן - תגובה

אלעד שלו
    09/11/2011

דיקור יכול לעזור להורדת גושי שומן, לפעמים התוצואה היא תול כמה טיפולים.
    אפשר ללכת דרך קופת חולים. צריך ליפול על מטפל טוב. ותדע ששם הטיפולים יותר קצרים, אבל יותר זולים.
    כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההבדל בין דיקור יפני לסיני
    רגב
    06/11/2011

שלום רב
    מה ההבדל בין דיקור יפני לסיני ומי מהם יותר יעיל לטיפול במצבים כרוניים דלקתיים?
    האם דיקור סיני יכול לסייע בהפחתת כאב בכף הרגל וניצני דורבן ברגל למצב אולפוס?

הוספת תגובה

• ההבדל בין דיקור יפני לסיני - תגובה

אלעד שלו
    06/11/2011

שלום דיקור סיני ויפני, הם גישות שונות לדיקור, כל אחד מי שעוסק בשיטה מסוימת יעדיף אותה, כל שקשה לומר מי היא יותר טובה. אני התנסתי בשתי השיטות, ואני מעדיף ענף ברפואה סינית שנקרא שיטת האיזון, ישי לו תוצאות מהירות מאוד בטיפול בדורבן. יתכן שתצטרך לשלב את זה עם מדרסים.

כל טוב
    אלעד שלו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דיקור סיני בגב
    רותם
    01/11/2011

שלום,

שילשום עברתי דיקור סיני בגב עקב כאבי גב שנמשכו שבועיים. כאשר הגעתי לדיקור כבר לא היו כאבים עקב כדור ארקוקסיה שלקחתי במשך 10 ימים. אבל כדי שלא יחזרו שוב הכאבים החלטתי לעבור דיקור וזאת הפעם הראשונה שלי.
    יש לציין שכיוון שכבר לא היו כאבים היה קשה לי לאמר למטפל היכן כאב בדיוק ואמרתי לו בהתאם לזיכרוני היכן כאב. אולם להפתעתי כבר בבוקר למחרת הגב שוב כאב בצורה אחרת כאשר הכאב משליך לירך לשוק ולכף הרגל שגם יש בה הרגשת נימול ולפעמים נרדמת לי, מין זרמים כואבים המשבשים את חיי היום יום איני יכולה ללכת יותר מ-50 מטר כי אז מאוד כואב, ואתמול כולל היום שזה יומיים לאחר הטיפול איני מצליחה לעבוד יום שלם מול המחשב עקב הכאבים. באתי ללא כאבים ויצאתי עם כאבים חזקים. אמרו לי שיש ריאקציה בגלל הטיפול, דבר של יידעו אותי לפנ כן, הטיפול הבא ביום ראשון.רציתי לדעת מה באמת הסיבה לכאבים אחרי הטיפול ואם הכאבים ממשיכים עד יום ראשון האם כדאי לעבור דיקור ביום זה ? או האם כדאי לקחת ארקוקסיה כדי שלא יהיה כאבים ואז כן לעבור דיקור כי בכל זאת אולי כבר מהכדור לא יהיו כאבים כך שלא כדאי שוב לבצע דיקור שלא תחזור התופעה ?
    בבקשה עיזרו לי להחליט.
    תודה רבה.

לקביעת תור
    סגירה
    דיקור סיני בגב

הוספת תגובה

• דיקור סיני בגב - תגובה

צחי שגב
    06/11/2011

שלום רותם,

צר לי על מצבך. כדורי ארקוקסיה מטפלים בדלקות ויתכן ויש לך דלקת מקומית בגב.

כמו שדיקור סיני יכול להקל ולרפא, כך הוא גם יכול להחמיר את המצב (אם הטיפול לא נכון).

אני מציע לך לדבר עם המטפל שלך ולהפגש איתו בהקדם כדי להקל עלייך.

בהצלחה,
    צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום
    רחלי
    28/10/2011

שלום
    אני מטופלת פריון מזה 5 שנים ,
    הייתי השבוע אצל מטפל פריון שטען כמו שהרופא טוען שאין שם בעיה פיזית או בריאותית אלא הבעיה היא נפשיית שלי האישה טראומה מהעבר ופחדים מלידה לכן המליף לי על צמחים שרשם לי וכמו כן המליץ על טיפול על מנת להעלים את החרדות והפחדים ע"י דיקור של 2 מפגשים .אני מאוד פחדנית וחוששת מהדיקור עצמו
    אך החלטתי לעשות כי הפחדים מפריעים לי יותר .
    שאלתי היא
    אני אמורה לעשות הזרעה השבוע ויום אחרי יש לי תור לדיקור , האם הלחץ שלי מהדיקור עצמו יכול להזיק לסיכויי ההזרעה ? או שזה שולי ?כי אניממש רוצה לעשות את הדיקוק מאחר וחודש הבא אני חוזרת למוקפאים שנותרו לי השאלה האם הדיקור שיעשה לי הטיפול הראשון לא יזיק יום לאחר ההזרעה שאני עושה ?
    כמו כן מה עושים במהלך הדיקור ? הוא אמרשהוא מדקר ביד וברגל 20 דקותומה עושים תוך כדי מדברים ? האם כדאי לדחות או שזה לא יכול להזיק יום לאחר ההזרעה ? הלחץ שלי מהדיקור והדיקור עצמו והשלכותיו ? המון המון תודה

לקביעת תור
    סגירה
    שלום

הוספת תגובה

• שלום - תגובה

צחי שגב
    29/10/2011

הי רחלי,

קודם כל בהצלחה עם טיפולי ההפריה. אני מקווה שתעברי אותו במהירות ובקלות והכי חשוב בהצלחה.

לגבי הטיפולים בדיקור - אני פוגש מטופלים רבים שחוששים מהטיפול אך ברגע שהם רואים את המחט הדקה ומרגישים (או יותר נכון - לא מרגישים) את הדקירה הם נרגעים וממשיכים בטיפול בלי שום בעיה.

דבר שני - לגבי כמות הטיפולים שאמר לך לטיפול בפחדים. לי זה נראה מעט מידי. 2 טיפולים הם לא מספיקים כדי לטפל בכך.

לגבי הצורך בדיקור אחרי ההזרעה - אני מאוד בעד. העובר יכול להסתובב ברחם כמעט שבוע עד שהוא משתרש ולפעמים זה כלל לא קורה. לכן חשוב לסייע לו בעניין הזה. למרות שאת מתכוונת לטפל בפחדים תמיד אפשר לשלב עם עזרה לתהליך ההפריה.

אני לא יכול להגיד לך מה עדיף- ללחץ שלך בהחלט יש משמעות. כדאי לקבל טיפול בדיקור וגם כדאי שלא תהיי בלחץ. תנסי להרגע ולקבל את הדיקור. אחרי שהמטפל שם את המחטים, פשוט מדברים. אני מספר למטופלות שלי על הרפואה הסינית ואיך הן יכולות לעזור לעצמן בטיפול.

מחזיק לך אצבעות,
    את כבר הרבה זמן בטיפולים אז אולי הגיע הזמן לנסות משהו חדש.
    בהצלחה,
    צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

רחלי
    29/10/2011

צחי תודה רבה רבה
    המון תודה על ההסבר
    אני בהחלט הולכת על הדיקור ,בתקווה אופטימית שזאת דרך אכן חדשה עבורי וטובה
    אני אגש לאחר ההזרעות ואנסה להרגיע את עצמי שזה בסה"כ 2 מחטים
    הוא הסביר לי שזה 2 מחטים אחת ביד ואחת ברגל ..
    האם אתה יודע אם המיקום של המחט בכף הרגל או ברגל עצמה ?
    אני אגש במחשבה שזה יתמוך בהזרעה למרות שזה לא בדיוק דיקור להפריה אלא לחרדות ...ונקווה לטוב ....
    אני מקווה שהוא ידבר איתי תוך כדי שארגע חחח המטפל שלי הוא אייל פוליטי אני לא מכירה אותו פרט לפגישה שהיתה לי איתו .
    האם הטיפול בחרדות מוציא להתת מודע א החרדות או טראומות העבר שהיו ? מה קורה בדיוק בהליך ?
    המון המון תודה לך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

צחי שגב
    29/10/2011

הי רחלי,

אייל פוליטי הוא מטפל מצוין ואת יכולה לסמוך עליו בעיניים עצומות.
    אני לא יכול להגיד לך איפה הנקודות שביד או ברגל בדיוק (יש כל כך הרבה...)
    הטיפול לא מעלה טראומות למודע או משהו כזה. מטרת הטיפול היא להרגיע אותך ולטפל בפחדים וזו התוצאה שצריכה להתקבל.

את מוזמנת לשתף את החוויה שלך מהמפגש.
    המון בהצלחה,
    מקווה שיעבור לך בקלות,
    צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המון תודה

רחלי
    29/10/2011

המון המון תודה
    אני כמובן אשתף לאחר הטיפול
    תודה על ההסבר והפירוט
    שבוע טוב :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום צחי

רחלי
    01/11/2011

היי
    יש לי שאלה נוספת מאחר והשתנו הדברים ...
    ההזרעה שלי נדחתה למחרבשעה 16:00 ויש לי תור לדיקור בשעה 11 וחצי בבוקר
    כעת השאלה האם מותר וכדאי לבצע את הדיקור לפניההזרעה ? ממש שעתים שלוש קודם לה ?
    כמו כן הדיקור הבא רק שבוע הבא לאחר ההזרעה ...האם מותר שבוע לאחר הזרעה ?
    המון תודה ואני יעדכן מחוויות הדיקור הראשון ....
    המון תוד ה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום צחי - תגובה

צחי שגב
    01/11/2011

הי רחלי,
    נהדר, עכשיו תוכלי להגיע להזרעה רגועה אחרי טיפול ולא בלחץ מהדיקור.
    לגבי הטיפול השני, בעקרון אין בעיה אבל חשוב שתתייעצי עם המטפל שלך, אולי כדאי להזיז את הטיפול כמה ימים לכאן או לכאן:
    ניתן לסייע לחיזוק ההשתרשות של העובר ברחם - עד 5 ימים ממועד ההזרעה, לכן אולי כדאי להקדים.
    מצד שני, אם לא ניתן לשלב חיזוק השתרשות, אולי כדאי לדחות בכמה ימים כדי שלא תהיי לחוצה מהטיפול.
    הכי בטוח שתתיעצי עם המטפל.
    מחזיק לך אצבעות מחר,
    צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רחלי
    01/11/2011

המון המון תודה :)
    תודה על ההסבר המפורט והברור
    תודה רבההההה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

רחלי
    03/11/2011

היי,
    לאחר שכל כך חששתי אתמול סוף סוף הייתי בדיקור ...נכנסתי לפגישה ישר ישבתי על כיסא ושמתי את הרגל על הכיסא שממול הוא דקר אותי בפרק היד שהנחתי על השולחן וברגע קרוב לכף רגל הנגדית ...טוב ישבתי ואמרתי לעצמי לא להתרגש לא כאב הרגשתי אתהדקירה ואז הוא לוחץ טיפה והרגשתי את המחט אי נוחות שכזאת אבל לא התרגשתי אחרי מספר דקות שהסתכלתי על היד ראיתי שהיא נוטפת זיעה (יש לי נטייה שאני מתרגש להזיע בכף יד )ונלחצתי מאוד מזה ושאלתי אותו א ם זה נורא אמר לא נורא תוך כדי הטיפול היה שקט לא דיברנו בכלל (ואני אוהבת שמדברים איתי בדרכ לראות שאני בסדר השתיקות קשות לי ...בעלי ישב בצד ושיחק עם הטלפון בקיצור לא התייחסו אלי...לא נרא אבל מרב שנלחצתי מהשלולית של הזיעה כאב לי הראש ונהיה לי חם והייתי עם סוודר כי אני יודעת שהוא דתי ולא נעים ליות עם חולצה קצרה והזעתי התחיל לכאוב לי הראש אחרי 5 דקות וביקשתי ממנו להוציא את המחטים ...ואז הוא הוציא ...ואחרי שנרגעתי והדליקו לי מזגן והורדתי את הסוודר כי רק רציתי להרגיש טוב אז חזרנו למחטים ובפעם השניה פשוט ישבתי בשקט ברוגע חצי שעה פתאום לא הייתי לחוצה ולא היה איכפת לי מהמחטים והייתי רגועה ושלווה וזה עבר טוב יותר ...זהו לאחר מכ המשכתי להזרעה רגועה עד שעושים לי את ההזרעה עצמה שאני תמיד לא רגועה ומתוחה מאוד אבל כנראה זאת אני ... ושבוע הבא יש לי עוד דיקור הוא אמר שאין בעיה לעשות אבל עכשיו אני לא יודעת איך אגיב אם אני אחשוש שוב ואגיב ככה עדיף שאני אדחה אבל אם אני לא אתרגש אז אני אשאיר אבל לך תדע מה יהיה איתי ...אני כל פעם עושה פדיחות מחדש עם ההתרגשויות הללו ....זהו זאת החוויה שלי אני מקווה שזה יעזור המטפל אמר שזה אמור לטפל בפחדים ולהעלים טראומות מהנושא של הריון ולידה שיש לי מעברי ואני אכן מקווה שזה יעבוד אצלי כי אני ממש מאמינה בזה או רוצה להאמין .....בכל אופן נקווה לטוב והמו תודה על הסיוע התמיכה וההקשבה ...המון תודה :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי - תגובה

צחי שגב
    06/11/2011

הי רחלי,

שמחתי לענות לך.
    אני בטוח שהטיפול יעזור לך.
    אני מאחל לך בהצלחה מכל הלב.

שבוע טוב,
    צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מוזר..
    ת
    28/10/2011

היום הייתי אצל המטפל הסיני שלי לטיפול השבועי וקרה לי משהו מוזר.
    הוא תקע לי מחט אחת ביד באזור שבין האצבע והאגודל.זה כאב לי ואחר"כ הפסיק לכאוב.אחר"כ כשהוא הוציא את המחט הרגשתי שכואב לי באזור ושאני מרגישה כאילו נתפס לי שריר שם או משהו כזה וכשאני מותחת את האזור הזה כואב לי ואם אני לוחצת שם זה עוד יותר כואב בדיוק בנק' בה הייתה המחט ואני מרגישה ורואה שם גם מעין בליטה.מה זה יכול להיות? האם זה יעבור? לא אמרתי לו כלום כי לא ממש שמתי לב לזה כשהייתי אצלו אלא רק לאחר שהלכתי.האם זה יכל לגרום לנזק או לדלקת? האם זה יעבור או שעליי לדבר איתו?

לקביעת תור
    סגירה
    מוזר..

הוספת תגובה

• מוזר.. - תגובה

צחי שגב
    28/10/2011

שלום שולי,

זה קורה מידי פעם, זה יעבור לך היום או מחר.

שבת שלום,

צחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה