מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור וטיפולי פוריותגל08/08/2012
לאחר מספר כשלונות בטיפולי הפריה התחלתי דיקור וודאתי שהוא מתמחה בפוריות. עד עכשיו המחזור הגיע לי תמיד בזמן (גם אחרי שאיבת והחזרות- עוד לפני בדיקת הבטא). החודש לא עשיתי טיפוח הפריה ואני מחכה למחזור. זאת הפעם הראשונה שיש לי את כל הסימנים אבל אין מחזור. האם יכול להיות שהדיקור שיבש את המחזור? אני בהתלבטות אם לחזור למדקר או שבכלל כדאי להחליף . תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור וטיפולי פוריות - תגובה
אלעד שלו08/08/2012גל שלום ,
אם בחרת מטפל וקיבלת עליו המלצות כדאי להישאר איתו.
חלק מהעניין זה לסמוך על המטפל. פוריות זה תהליך...
את יכולה להתיעץ איתו לגבי מצבך.
הוא בוודאי ידע לענות לך.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיניאורחת31/07/2012
המטפל החדיר לי את המחטים עמוק עמוק לתוך השרירים. זה כאב לי מאוד המחטים.היו לי כאבי תופת מהמחטים. כשנשארתי עם המחטים הרגשתי כאבים עזים!!!
כאילו ששמו לי סכינים!!!
הרגשתי לאחר הדיקור סחרחורת היו לי גם כאבים חדים מאוד בראש והרגשתי שאני נחנקת והיו לי כאבי ראש עזים.
האם הדיקור האיץ את מערכת העצבים?
האם בגלל שהדיקור גירה את מערכת העצבים אז הייתה לי החמרה קשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני - תגובה
אלעד שלו01/08/2012שלום לך,
זה לא נשמע ממש טוב..
לעיתים יש כאב בהחדרת המחטים אם הכאב הוא כה עז, את צריכה להגיד למטפל שלך שיהי יותר עדין.
או שתחפשי שיטת טיפול אחרת אם את כה רגישה.
דיקור חוץ מהשלב של החדרת המחטים שלעיתים מרגישים קצת תנועה של אנריגה או מעט כאב אמרו להיות חוויה רגועה .
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע הדיקור גרם לי להחמרה בכאב?
אורחת04/08/2012מדוע הדיקור גרם לי להחמרה בכאב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמדוע הדיקור גרם לי להחמרה בכאב? - תגובה
אלעד שלו05/08/2012לעתים יש ריאקציה לדיקור אולם היא עוברת אחרי 24 שעות.
יתכן שהדיקור כאב לך מאוד ועשה לך טראומה וזה מה שהחמיר את הכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מיגרנותמור29/07/2012
קיבלתי מהנוירולוג הפנייה לעשות דיקור סיני בגלל מיגרנות חריפות. למרות שזה נשמע לי מוזר שנוירולוג מפנה לרפואה משלימה החלטתי לתת לזה צ'אנס. כמה פעמים בשבוע אני צריכה לעשות דיקור וכמה עולה כל טיפול?
תודה על עזרתכם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנות - תגובה
אלעד שלו29/07/2012שלום לך מוטי,
במיגרנות חריפות כדאי לעשות 2-3 בשבוע בהתחלה.
אני ממליץ על דיקור סיני בשיטת האיזון. מומלץ לשלב גם על צמחי מרפא וגם עם טווינה במידה ויש תפיסות שרירים בעורף ובכתפיים.
עלויות הטיפול הינן באזור 200-250 בממוצע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היי האם מומלץ לעשות טיפולים כל יום?גילי19/07/2012
היי
אני בחור בן 30 סובל ממערכת חיסון חלשה ביותר מצטנן כל שני וחמישי וברקע גם אסטמה ונזלת אלרגית ושפעות חוזרות ורגישות לקור ולרוח וכל הסיפור הזה.
אני עושה דיקור סיני כבר תקופה של 4 חודשים מרגיש שיפור יחסית קל אבל עדיין לא משהו שהוציא אותי מזה לגמריי.
אני רוצה לציין שאני עושה משהו כמו 4-5 דיקורים בשבוע שזה מה שהמליצו לי עליו 2 מדקרים במקרה קשה כמו שלי.
-האם זה באמת מומלץ לבצע דיקור יום יום?
-תוך כמה חודשים אפשר לדעת אם זה כיוון הנכון של הטיפול או שאולי לפנות לכיוון אחר?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היי האם מומלץ לעשות טיפולים כל יום? - תגובה
צחי שגב22/07/2012שלום גילי,
אני בדרך כלל ממליץ על 2 טיפולים בשבוע לכל היותר, גם במקרים חמורים.
אם עשית כל כך הרבה טיפולים ועדיין לא ראית שיפור ניכר, אני ממליץ לך לקחת צמחי מרפא. ישנם צמחים שמתאימים באופן מדויק למקרה שלך ואני בטוח שעם התאמה נכונה של הצמחים אתה תרגיש שיפור ניכר בתוך מספר חודשים.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור להקלה על כאבי ברכייםדיאנה18/07/2012
שלום,
אבקש לדעת האם ניתן להקל על כאבי ברכיים על ידי דיקור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור להקלה על כאבי ברכיים - תגובה
אלעד שלו05/08/2012הי דיאנה יש דיקור מעוד יעיל לכאבי ברכיים.
במיוחד בדיקור סיני בשיטת האיזון הכאבים מופחתים כבר בטיפול הראשון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור להפגת חרדות קשותרחל11/07/2012
אני עושה דיקור סיני לטיפול בחרדות אני לוקחת שני סוגי כדורים רסיטל ולמיקטל .
במשך שבעה חודשים של דיקור הורדתי את הרסיטל והפחתתי במינון של הלמיקטל אבל החרדות נשארו .
האם הדיקור יעזור?
תוך כמה זמן יהיו תוצאות משמעותיות?
האם אפשר לתפקד בלי הכדורים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור להפגת חרדות קשות - תגובה
צחי שגב12/07/2012שלום רחל,
חרדות הן בעיה קשה לטיפול ולעיתים נדרש טיפול ארוך כדי לטפל בהן בצורה יסודית.
אם את מרגישה שיפור, סימן שהטיפול הוא נכון וכדאי לך להמשיך איתו.
אני לא יכול לומר לך עוד כמה זמן מכיוון שזה מאוד אינדוידואלי וכל אדם מגיב בצורה שונה לטיפול וכמובן חשוב מאוד איכות הטיפול.
לפי התיאור שלך, נראה לי שאת מתקשה לתפקד בלי הכדורים ובהחלט יש תקופות כאלו בחיים וגם תקופות של ירידה בטיפול. דברי עם המטפל שלך על כך והחליטו ביחד כיצד כדאי לנהוג כדי שיהיה לך קל יותר. בכל מקרה בוודאי שאפשר לתפקד בלי הכדורים.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחרדות קשות
דיאנה18/07/2012צריך המון סבלנות לדיקור סיני, אם תתמידי תקבלי תוצאות נפלאות, אל תתייאשי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מחלת IBMרבקה אור10/07/2012
שלום,מה הרפואה הסינית יכולה להציע במקרה של מחלת IBM? האם יש מחקרים בנושא והאם אפשר לרפא את המחלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מחלת IBM - תגובה
צחי שגב10/07/2012שלום רבקה,
למחלת ה-IBM ולכל מחלה אחרת שהסממנים שלה משתנים מחולה לחולה, יש אבחון שונה ברפואה הסינית לפי הסימפטומים אותם מציג המטופל.
דלקת בשרירים כתוצאה מפעילות אוטואימונית של הגוף מערבת את אלמנט העץ והמים (הכבד והכליות הסינים) ובעזרת הדיקור הסיני ניתן לאזן אותם ולהחליש את תופעות המחלה.
לרוב הטיפול לא קצר ודורש התמדה בטיפולים בדיקור סיני וצמחי מרפא, אך אני משוכנע שניתן להביא לשיפור משמעותי בתופעות.
רפואה שלמה,
צחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עיגולים על העורסתיו03/07/2012
שלום לכם.
הופיעו לי על הגב 4 עיגולים מאתמול.
העיגולים נראים כמו עיגולים שמופיעים אחרי טיפול כוסות רוח למרות שלא עשיתי טיפול בכוסות רוח מעולם.
בתחילת שבוע שעבבר עשיתי דיקור באיזור הזה פחות או יותר. האם זה תופעת לוואי של דיקור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עיגולים על העור - תגובה
אלעד שלו03/07/2012לעיתים יש שטף דם אחרי דיקור, הוא לא אמור להגיע לגודל כזה, או שיש לך בעיה עם קרישת דם או שצריך לבדוק עם המטפל שלך למה זה קרה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לטיפול במיגרנות בהריוןקרן26/06/2012
שלום רב
אני בשבוע 13 להריוני וסובלת ממיגרנות בצורה נוראית (כמעט כל יום התקף). עד להריון הייתי מטופלת בדרלין (טיפול מונע) שהיה מוריד לי את ההתקפים בצורה משמעותית. כעת, רופא הנשים והנוירולוג ממליצים לא לקחת טיפול זה.
רציתי לדעת האם דיקור סיני במצב זה יעזור? האם מותר בהריון לעשות דיקור והאם זה לא מסוכן לעובר.
תושה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני לטיפול במיגרנות בהריון - תגובה
אלעד שלו26/06/2012הי קרן,
למטפל מנוסה אין בעיה לטפל בהריון.
כל פעולה שעושים בהריון צריך להיזהר אבל אני מטפל בהרבה נשים בהריון בזהירות ובהצלחה.
אני ממליץ לך לגשת לטיפול בדיקור סיני, במצבך אני ממליץ על 3 טיפולים בשבוע בהתחלה, מניסיוני התוצואת הינן מהירות.
כל טוב
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיגרנות בהריון
קרן26/06/2012תוכל בבקשה להמליץ בכל דרך שהיא על מטפלים מוסמכים בצפון שאתה מכיר (איזור נהריה והקריות)?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לכאבי שינייםחסוי24/06/2012
כאבי שיניים שנגרמים מפקיעת שיני בינה.. אני כל היום לועסת ציפורן.. אבל זה לא עוזר..
האם דיקור יכול לעזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לכאבי שיניים - תגובה
אלעד שלו24/06/2012דיקור אכן יכול להוריד כאבי שיני בינה, למצב כזה רצוי דיקור תכוף כל יום יומיים עד שהכאב עובר. גם שטיפה עם מי פה אנטיביוטים עוזרת או שמן אוגנו או זרעי אשכוליות.
לטפטף כמה טיפול בוכס ולגרגר , אין לזה טעם נעים..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לאף סתוםאנונימית14/06/2012
האף שלי סתום מזה תקופה ויש לי גם המון ליחה מצטברת.. דיקור סיני יכול לעזור?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני לאף סתום - תגובה
צחי שגב17/06/2012שלום לך,
דיקור סיני יכול מאוד לעזור לך לטפל בבעיה הזו. בדרך כלל לטיפול בליחה כדאי גם לצרף צמחי מרפא.
הדיקור פותח את האף ומחדש את זרימת האנרגיה ואילו הצמחים מסלקים את הליחה.
תרגישי טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקוררונית03/06/2012
שלום רב,
התחלתי לבצע דיקור בעקבות בצקות ברגליים.
מקריאה על הנושא הבנתי כי טיפול באיזור מסויים מתבצע ע"י דיקור איבר אחר ולא את האיבר המטופל.
האם זה נכון??
הטיפול בעברתי היה דיקור בכפות הרגליים שהן האיבר המטופל.
האם זה בסדר??
תודה ויישר כח
רונית* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור - תגובה
אלעד שלו03/06/2012הי רונית,
ניתן לטפל גם מקומית וגם בנקודות מרוחקות.
אני אישית מאמין בטיפול בנקודות מרוחקות אבל ישנן מספר גישות וכולן עובדות.
את יכולה להתייעץ עם המטפל שלך בנושא וךשאול אותו על כך.
כל טוב
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לילדיםמירה28/05/2012
דיקור סיני יכול לעזור בנזלות חוזרות אצל ילד בן 7?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני לילדים - תגובה
אלעד שלו28/05/2012הי מירה, בוודאי שניתו לעזור,
עדיך לשלב דיקור סיני עם צמחי מרפא והתאמה של תזונה.
זה מאוד עוזר להוריד ליחה ולחזק את המערכת החיסונית.
כל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- הזעת יתרתמר14/05/2012
האם דיקור סיני יכול לעזור לזיעת יתר, אני לא רוצה לפנות לטיפול בבוטוקס וכו' ולכן מקווה שיש אופציה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הזעת יתר - תגובה
אלעד שלו14/05/2012תמר שלום,
להזעת ייתר רצוי לשלב דיקור סיני וצמחי מרפא.
השילבו ביהנם הוא חשוב.
כל טוב,
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתר - תגובה
צחי שגב14/05/2012שלום תמר,
הזעת יתר יכולה להגרם משתי סיבות:
1. חולשה של הגוף ואז תהיה הזעה ספונטנית ללא ריח.
2. חום עודף בגוף או חוסר נוזלים שגורמים לחום ולהזעה מרובה עם ריח חריף.
בשני המקרים ניתן לטפל על ידי דיקור סיני וצמחי מרפא.
בהצלחה,
צחי שגב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פגיעה בעצב במהלך דיקורעמרי27/04/2012
שלום,
היום חוויתי טיפול ראשון מסוג דיקור סיני כניסיון להתמודד עם בעיות להירדם שאני חווה מדי פעם.
ככלל הרגשתי שהטיפול היה מוצלח ומרגיע, אך לקראת סופו דקר אותי המטפל בווריד יד ימין (היכן שנהוג לקחת דם), דבר שהעביר לי מעין זרם חשמלי בכל היד, עד לקצות האצבעות, וגרם לי לכאב חד למשך דקה או שתיים.
המטפל התנצל, עיסה לי את היד ואמר כי זו פעם ראשונה שזה קורה לו בטיפול, וכי הדבר לא מעיד על משהו נפשי או פיזיולוגי, אלא רק על כך שככל הנראה המחט פגעה לי בעצב.
הייתי שמח לשמוע חוות דעתך על עניין זה, האם אכן מדובר בעניין מינורי שיכול לקרות במהלך טיפול, והאם כדאי לי להחליף מטפל כיוון שאינו מיומן מספיק.
תודה,
עמרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פגיעה בעצב במהלך דיקור - תגובה
צחי שגב27/04/2012שלום עמרי,
פגיעה בעצב בהחלט אינה נעימה ויכולה לקרות גם לטובים שבמטפלים.
כל אדם הוא בעל מבנה שונה ומסיבה זו לעיתים קורות טעויות מסוג זה.
אל תיבהל וסמוך על המטפל שלך, אם לא תרגיש שיפור בתופעות מהן אתה סובל תשקול להחליף את המטפל.
רפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)