מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תסמונת התעלה הקרפליתאייל18/06/2013
האם דיקור סיני יכול לעזור?
האם יכול לעזור לכאב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת התעלה הקרפלית - תגובה
צחי שגב18/06/2013שלום אייל,
דיקור סיני מאוד עוזר לטפל בכאבים ובשורש הבעיה.
סיכויי ההחלמה מאוד גבוהים.
בברכה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מספר שאלותהילה15/06/2013
שלום לכם!
יש לי מספר שאלות, אנסה לקצר
1. אני מטפלת בדיקור כבר הרבה זמן, המדקר הינו מוסמך ומקצועי אך שמתי לב שאינו מחטא את איזורי הדיקור לפני, האם זה מסכן בזיהום?
2. לפני שבוע הוא דיקר אותי בנקודה ברגל ועכשיו יש לי נקודה אדומה וקצת מגרדת הדומה לעקיצה, האם זה נורמלי או סימן לזיהום?
3. אני כרגע בחודש רביעי להריון ופתאום עלו בי חששות לגבי הדיקור.
האם עלול לגרום להפלה או לסיבוך הריון?
יש לי חשש קל שאולי המדקר דקר במקום שאסור על אף שהוא מקצועי ומתמיה בתחום ההריון והפריון.
סליחה על ריבוי השאלות ותודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מספר שאלות - תגובה
אלעד שלו18/06/2013דיקור בהריון הוא בטוח כל עוד המטפל יודע מה הוא עושה.
אם האדם נקי לא חייבים בחיטוי, יש כמה גישות לכך ברפואה הסינית.
אם יש כתם אדום היכן שהוא דקר יתכן וזה שטף דם קטן ואינו מסוכן. תתיעצי איתו לגבי זה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהנורית11/06/2013
יש לי הרפס זוסואר כבר שבועיים ואני מטופלת בכדורים, אבל שמעתי שדיקור עוזר, כמה טיפולים צריל בסהכ וכמה לשבוע אתה ממליץ.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אלעד שלו11/06/2013שלום שרה
דיקור בהחלט עוזר , במיוחד דיקור בשיטת האיזון.
יש כאלה שצריכים 3-4 טיפולים ויש כאלה 10 - 15.
רצוי פעמיים בשבוע, לעיתים כדאי לשלב עם צמחי מרפא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה צימחי מרפא אתה ממליץ ?או וי
נורית12/06/2013ויטמינים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל איזה צימחי מרפא אתה ממליץ ?או וי - תגובה
אלעד שלו12/06/2013לא זה צמחי מרפא סינים שניתנים לאחר אבחנה ויש גם שמנים למריחה על הפצעים אם צריך. כדאי ללכת למטפל ולהעביר את זה חבל לסבול ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול בדיקור נגד מיגרנותיבגני06/06/2013
שלום,
אני בן 25 ואני מטופל בדיקור סיני במשך כחודשיים (14 מפגשים) נגד מיגרנות עם אאורה ויזואלית שאני סובל מהן שנים רבות. לאורך השנים התדירות של ההתקפים היתה משתנה- פעם בשבוע לעומת פעם בחודש/ חודשיים. לאורך החודש השני של הטיפולים בדיקור חטפתי כ-7 התקפי מיגרנה עם אאורה.
השאלה שלי היא האם זה מצב נורמלי כתוצאה מהדיקור או שמשהו לא כשורה?
אודה לתגובה בנושא.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בדיקור נגד מיגרנות - תגובה
צחי שגב06/06/2013שלום יבגני,
מצב זה הוא לא תקין ועליך לברר עם המטפל שלך מדוע אין שיפור ואולי כדאי להחליף אסטרטגיה.
תרגיש טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
יבגני06/06/2013תודה על התגובה.
יש לציין שלמרות התקפי האאורה התכופים, המטפלת שלי מציינת שיש שיפור מבחינת בדיקות מישוש דופק ולשון שהיא מבצעת כל כמה טיפולים. האם יש לזה משמעות?
ומה כוונתך בהחלפת אסטרטגיה? באיזו אסטרטגיה אחרת ניתן לנקוט?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה - תגובה
צחי שגב06/06/2013שלום יבגני,
יש למצב הדופק והלשון משמעות אך אם אין שיפור בסימפטומים זה לא ממש עוזר לך.
הדופק והלשון הם אינדיקטורים שלנו למצב הגוף. אבחנת דופק היא מאוד קשה ומטפלים רבים לא מספיק מנוסים בכדי להבחין בשיפור. הלשון משתנה לאט יותר וקל יותר לאבחן בעזרתה אך אם אחרי חודשיים של טיפול אין שינוי במצבך, הייתי משנה אסטרטגיית טיפול.
שים לב לשאר הסימפטומים בגוף שלך, האם השינה, היציאות או דברים אחרים שהתלוננת לגביהם בתשאול הראשוני עם המטפלת השתפרו או הוחמרו או נשארו אותו הדבר.
הטיפול ברפואה הסינית הוא לכל הגוף ולכן אם יש שיפור בסימפטומים מסוימים זוהי אינדיקציה עבורינו לדעת שאנחנו בכיוון הנכון והבעיות הקשות יושפעו בקרוב.
אם אין שום שינוי בתסמינים הקלים אז יש לבדוק שוב את האבחנה אליה הגיעה המטפלת שלך ולשנות אותה וכך גם את העיקרון הטיפולי.
מקווה שעזרתי,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
יבגני09/06/2013בהמשך לשיחה, באילו ויטמינים/ תוספי מזון מומלץ להשתמש לצורך הטיפול במיגרנות עם אאורה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת - תגובה
צחי שגב10/06/2013אין משהו ספציפי. התחום הזה שייך לנטורופטים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבים אחרי טיפול דיקורמימי28/05/2013
שלום , אני מטופלת בדיקור בקליניקת סטודנטים. אחרי הטיפול האחרון (ותוך כדי), החלו לי כאבים בידיים שלא מרפים. האם יש קשר?האם דיקור יכול להזיק? (או שמעורר, מה שכבר קיים)? תודה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים אחרי טיפול דיקור - תגובה
אלעד שלו28/05/2013הי מימי יכול להיות שזזת בזמן הדיקור וזה יצר כאב., או שהדיקור לא היה מקצועי מספיק.
זה אחד הסיכונים שלוקחים בקליניקת סטונדטים..
לפעמים דיקור יכול לעורר כאב, לא שכיח, בכל מקרה אם הכאב לא עובר תוך 48 שעות תתיעצי עם המורה האחראי על הקליניקה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מימי28/05/2013* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני בשילוב עם הומאופתיהחיים17/05/2013
היי
האם למצבים כרוניים קשים מותר לשלב בין דיקור והומאופתיה ביחד או שזה מתנגש אחד עם השני או הורס את ההשפעות אחד של השני?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני בשילוב עם הומאופתיה - תגובה
אלעד שלו19/05/2013עידו שלום בדרך כלל אין בעיה עם שילוב דיקור והומאופתיה.
יש יותר בעיה עם צמחי מרפא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהדורה09/05/2013
שלום.האם בעזרת דיקור סיני ניתן לטפל ביובש בפה וכאבים עזים בלשון הנובעים מאי תיפקוד של בלוטת הרוק?האם לטיפול זה יש תופעות לוואי כלשהם-לדוגמא דפיקות לב או הפרעות בקצב הלב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
אלעד שלו12/05/2013שלום לך ניתן לטפל בבעיה זו על ידי דיקור סיני וצמחי מרפא. אין תופעות לוואי לטיפול.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- האם דיקור סיניחנן09/05/2013
יכול לעזור לרדת ללא דיאטה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם דיקור סיני - תגובה
אלעד שלו12/05/2013שלום לך
דיקור סיני עוזר להוריד תאבון ולשפר את חילוף החומרים.
זה באופן טבעי מוריד את הרצון לאכול.
אם רוצים להמשיך ולאכול אותו דבר זה לא עובד ברוב המקרים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- טיפול אלטרנטיבי בתת פעילותיעל30/04/2013
שלום רב,
אני בת 26, ולפני כחודשיים עשיתי בדיקת דם והתגלתה תת פעילות של בלוטת התריס אך עוד ברמה ראשונית (TSH 5.2). ניסיתי לקחת פורמולת צמחים שרופא סיני המליץ לי, לעשות דיקור, לשנות את התזונה וכו'. בהתחלה היה נראה שזה משתפר לאחרי חודש הTSH ירד ל4.3. אבל חודש לאחר מכן הוא עלה ל6.6.
אני יודעת שהשימוש באלטרוקסין הוא נפוץ אבל הייתי רוצה למצוא כן דרך אלטרנטיבית לטיפול בבלוטה, גם כי אני צעירה וגם כי הערכים לא מאוד רחוקים מהנורמה.
יש למישהו רעיון? מישהו התנסה בטיפול אלטרנטיבי?
ממש אשמח לשמוע.
תודה רבה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול אלטרנטיבי בתת פעילות - תגובה
צחי שגב30/04/2013הי יעל,
מנסיון אני יכול לומר ללך לא להתייאש ולהמשיך לטפל. המצב שאליו הגעת הוא אחרי שנים של אורח חיים לא נכון, אל תצפי לשינוי כל כך מהיר. יש עליות וירידות בטיפול וכדי להשיב את הגוף לאיזון חייביםבנוסף לטיפול לשנות את אורח החיים.
אם מאסת בשיקור סיני את יכולה לנסות תחומים אחרים כמו נטורופתיה, הומאופטיה וכדומה.
רפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לוטיליגוליאת28/04/2013
שלום רב, אני רוצה להתנסות בטיפול בוטליגו בדיקור סיני מה דעתך בנושא , מתי לדעתך צריך לראות שיפור? האם יש סכנות כלשהן של החמרה
אני מאזור נהרייה אם יש לך המלצה אשמח
ליאת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור לוטיליגו - תגובה
אלעד שלו16/05/2013שלום ליאת,
אני לא מטפל בויטיליגו רק בדיקור כי אני לא מכיר תוצאות טובות.
כדאי לשלב עם שיטה שנקראת ריקול הילינג, שעובדת על גורמים רגשיים שיצרו את הויטיליגו ואת זה לשלב עם דיקור וצמחי מרפא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יכול להיות?ת.24/04/2013
שלום.במשך שנתיים היו לי כל הזמן דלקות בשתן ואז התחלתי לקחת טיפולים בדיקור סיני וזה עבר עד לפני שבוע (שנה של שקט).בהתחלה הרגשתי ששורף לי מאוד מבפנים, לקחתי טיפול נגד פטריה כי לא גילו לי חיידק בבדיקת שתן וכשסיימתי את הטיפול השריפה החלה שוב ואז התחלתי לקחת אנטיביוקטיה וזה עבר.הפחד שלי הוא שהכל יחזור שוב.לאחרונה התחלתי לאכול יותר דברי חלב.במהלך כל התקופה בה הכל היה בסדר לא צרכתי יותר מדי אם בכלל מוצרי חלב, רק גבינה על הלחם פה ושם ואם כבר רק חלב עיזים/כבשים.האם לדעתכם החזרה לצריכת מוצרי חלב גורשמת לרגישות יתר? בנוסף, נמנעתי מאכילת לחמים או מוצרים מבוססי קמח עם שמרים ולאחרונה חזרתי לאכול קצת לחם עם שמרים מדי פעם (לא באופן קבוע) ואולי זה גורם לקנדידה לחזור....
מה דעתכם? מה טיפול סיני עושה בעצם כדי שזה לא יחזור?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יכול להיות? - תגובה
צחי שגב25/04/2013שלום לך,
אני חושב שאת לא צריכה את הדעה שלי או של כל מומחה אחר.
תקשיבי לגוף שלך, הוא יודע הכי טוב מה טוב בשבילך.
הטיפול בדיקור סיני מטפל בבעיה, אך אם את חוזרת לצרוך את המזונות שמחזירים את הבעיה, אז כמובן שהבעיה תחזור בשלב מוקדם או מאוחר.
רפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- החמרהלי21/04/2013
בוקר טוב,
אני מטופלת באמצעות דיקור סיני בגלל מיגרנות שבעבר כבר התנסיתי בטיפול והייתי מרוצה
אני לקראת סיום הסדרה של הטיפולים וכל החודש וחצי של הטיפולים היו לי מיגרנות, אפילו קיבלתי מחזור פעמיים בחודש שעבר כשהמחזור שלי סדיר לחלוטין.
אני מרגישה החמרה במיגרנות והורמונלית
האם עליי להיזהר? להיבהל? לעצור את הטיפולים? או שזה סוג של התנקות של הגוף?
המטפל שמטפל בי מאוד מקצועי והוא זה שטיפל בי בשנים הקודמות אבל קצת חוסך במילים לכן אני פונה לפורום. לקבלת עצה.
אודה לקבל מענה,
בברכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החמרה - תגובה
צחי שגב21/04/2013שלום לי,
לפי דעתי הטיפול שקיבלת איננו נכון. טיפול נכון צריך לעזור כבר מהטיפול הראשון או השני.
אני מציע שתדברי עם המטפל שלך ותנסו יחד להבין מה הבעיה וכיצד משנים את הכיוון של הטיפול.
תרגישי טוב ובהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דם בקקי של תינוקת יונקת עקב רגישותיעל12/04/2013
שלום,
ביתי בת ה 4.5 חודשים יונקת באופן מלא בלבד. בחודש וחצי האחרון מופיע דם בקקי. היא מרגישה טוב ולא נראה כי היא סובלת אבל הדם מופיע כמעט בכל החתלה בליווי ריר ושילשול. לאחר שלילת פיסורה ושלוש בדיקות צואה לא נמצא שום טפיל או חיידק ולדעת הרופאה קיימת רגישות לחלבון כל שהוא שמגרה את הרירית של המעי. הפסקתי לצרוך באופן גורף מוצרי חלב, סויה, ביצים,תירס וסומסום מזה כשבועיים וחצי אך לא נראה שיפור (ואולי מעט החמרה). ספירת הדם מראה ירידה מעטה בהמוגלובין. הרופאה התייעצה עם גסטרולוג ילדים ואמרה שכנראה וירוס גרם ללגירוי והרגישות לחלבון לא מאפשרת לדלקת להירפא. ההצעה החדשה היא לעבור באופן מוחלט לפורמולה של חומצות אמינו למשך שבוע כדי לתת לרירית המעי להירפא ואז לטענתה לא תהיה בעיה לחזור להנקה. גמילה כזו מוחלטת מהציצי נראית לי כרגע בלתי אפשרית לאור העיניין שהציצי מספק לה הרבה מעבר להזנה ובקבוק/מוצץ היא מסרבת לקחת. אני מחילה לדאוג...
לפני שאני עושה זאת, רציתי לדעת האם יש סיכוי שלרפואה הסינית יש תשובה בשבילנו? האם הנושא מוכר לך?
רוב תודות ושבת שלום
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם בקקי של תינוקת יונקת עקב רגישות - תגובה
אלעד שלו14/04/2013יעל שלום,
ניתן לטפל במצב ברפואה סינית לילדים אולם עליך להיות במעקב מתמיד עם הרופא לבדוק שאין איבוד דם גדול מדי.
כדאי ללכת למטפל שמתמחה בילדים.
אני אחרוג מגבולות הפורום הזה בגלל ילדתך, ואומר לך שיש אפשרות של שיטה שנקראת ריקול הילינג, שהטיפול בה נעשה בשיחה מול האמא, של בדיקה של החוויות של הילדה והאם בזמן ההריון והלידה, וניקוי רגשי של החוויות הזה יכול לעזור להביא לריפוי.
כל טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי כמה זמן הגוף חוזר לעצמו ?חיים05/04/2013
אני בחור בן 40 טופלתי שנה שלמה רצופה בדיקור לבעיות עיכול שרק החמירו עם הזמן ולא הצליחו לעזור לי ולדעתי עשו לי רק נזק.
תוך כמה זמן הגוף חוזר לעצמו אחרי שנה שלמה של דיקור למהלך טבעי של הגוף ויורדת ההשפעה של הדיקור לגמריי?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי כמה זמן הגוף חוזר לעצמו ? - תגובה
צחי שגב05/04/2013שלום עידו,
צר לי לשמוע שאתה סובל ועל אחת כמה וכמה שאתה סובל מטיפול לא טוב.
קשה לי לענות לך מכיוון שזה מאוד משתנה מאדם לאדם. אני מאמין שתוך מספר חודשים בודדים אתה תחזור לעצמך.
אני ממליץ לך לנסות מטפל אחר, אשמח להמליץ לך על מטפל טוב באזור מגוריך.
לעיתים טיפול אחד טוב יכול לכפר על כל החווייה השלילית שעברת.
תרגיש טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- תסמונת המעי הרגיז ודיקורמירי02/04/2013
שלום,
אני סולבת כבר עשרים שנה מתסמונת המעי הרגיז. כיום אני בת 34. ניסיתי כל מיני דברים וכלום לא עזר. לאחרונה עשיתי דיקור דרך קופת החולים והייתי ממש אופטימית, ולאחר 12 מפגשים לא היה שינוי כלל. מה הסיבה לכך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תסמונת המעי הרגיז ודיקור - תגובה
אלעד שלו02/04/2013הי מירי,
במעי רגיז של כל כך הרבה זמן חשוב לשלב גם צמחים ותזונה.
אולי גם שינוי אורח חשיבה ושילוב טיפול רגשי כמו תטא הילינג.
יתכן והטיפול בקופח איננו מספיק אישי ומעמיק.
תשקלי לעבור למטפל פרטי .
מניסיוני מעי רגיז- רגיש יחסית נפתר בקלות ברפואה סינית.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)