מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אגודל הדקדינה26/12/2010
האם דיקור סיני יעיל לטיפול ולפתרון בעיה של אגודל הדק?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אגודל הדק - תגובה
אלעד שלו26/12/2010דינה שלום, דיקור סיני מאוד יעיל לאגדול הדק, (טריגר פינגר)
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאגודל הדק - תגובה
צחי שגב26/12/2010הי דינה,
את מתכוונת לטריגר פינגר (trigger finger)?
אם כן, דיקור בהחלט יעיל מאוד לכך.
טריגר פינגר יכול להיות מאוד מציק ומומלץ לטפל בכך כדי לשפר את איכות החיים שלך.
הטיפול בכך בדרך כלל לא ארוך ויחד עם זאת מאוד יעיל.
בהצלחה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- היפוך העובר בדיקורנירית26/12/2010
אני בשבוע 30. העובר נצפה כבר עכשיו כשראשו למטה.
הרופא הזמין אותי לבוא אליו בשבוע 36 לבדיקה נוספת.
והשאלות:
א. האם עוד יכול להתהפך או שכבר יישאר במצג זה? (הריון שני)
ב. האם ניתן בשבוע 36, במידה ו'יתהפך בחזרה' להפכו באמצעות דיקור? ואם לא, עד איזה שבוע ניתן?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר היפוך העובר בדיקור - תגובה
צחי שגב26/12/2010שלום נירית,
אם העובר במנח ראש, בדרך כלל הוא לא מתהפך בחזרה.
בשבוע 36 ניתן להפוך מנח אך עדיף להתחיל בשבוע 34 עם התהליך.
בכל מקרה, לפי דעתי אין לך סיבה לדאגה.
המשך הריון קל ולידה קלה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני יעזור לאקנה?רינת16/12/2010
בני עבר אקנה קלה ונשארו לו סימנים חלקים על העור שבאיטיות רבה נרפאים
האם אתה ממליץ לעשות דיקור סיני בסדרה של עד 7-10 טיפולים ?
תודה ויום טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני יעזור לאקנה? - תגובה
אלעד שלו19/12/2010הי רינת,
הדיקור יכול לעזור לזירוז הפצעים, אך לא בצורה מאוד מהירה.
אם זה מאוד מטריד אותו, הוא יכול לנסות, אם לא אפשר לתת לזמן לעשות את שלו,
רק לא לגרד ולקלף...
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עקצוצים וזרמים למחרת הטיפולמעין03/12/2010
שלום,
אני מטופלת בדיקור סיני מזה כחודש וחצי פעם בשבוע לבעיית פריצת דיסק ומחזור לא סדיר.
אתמול הייתי בטיפול מאד אינטנסיבי עקב כאבים בגב חזקים במיוחד.
היום לאחר 24 שעות אני מרגישה עקצוצים בידיים וברגליים וזרמים שאני מזהה בד"כ בזמן טיפול כשהמחט בתוכי.
אני מאד מודאגת ומפחדת שמא זה לא קשור לדיקור אלא למע' העצבים.
אשמח לתשובה.
האם זה הגיוני שיש תופעות לוואי מהדיקור ו\או אפטר אפקט מהטיפול האחרון?
(יש לציין שבשבוע שעבר קרה לי בדיוק אותו הדבר באותו יום וגם אז זה היה 24 שעות אחרי הטיפול).
בברכה,
מעין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עקצוצים וזרמים למחרת הטיפול - תגובה
צחי שגב03/12/2010שלום מעין,
העקצוצים שאת מרגישה הם תוצאה של זרימת האנרגיה בגוף וזה אומר שהטיפול היה יעיל ושהוא נמשך ועוצמתי גם יום אחרי.
תרגישי טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני עוזר לכולם?שי03/12/2010
ואם לא למה?
שאלה נוספת:
יש לי צלקת ותיקה מאחורי האוזן( צלקת קלואידית)
ובנוסף יש לי 3 צלקות קלואידיות בחזה הקדמי שהם גם ותיקות+ צלקות קטנות גם בחזה הקדמי שהם לא ממש ותיקות(הכוונה לצלקות קלואידיות) והשאלה שלי האם דיקור סיני בטוח יכול להועיל לשיפור המראה של הצלקות?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני עוזר לכולם? - תגובה
אלעד שלו03/12/2010שי שלום,
ככל שהצלקת יותר טריה כך הדיקור יכול לעזור.
מאוד תלוי בגודל הצלרת ובמראה שלה.
לא תמיד הצלקות נעלמות לגמרי. מה שחשוב הוא שהצלקת לא תכאב שלט יהיה חוסר תחושה, צבעים שונים , צלקת קשה מדי וכו'.
תופעות אלה מצביעות עח פגיעה בזרימת האנרגיה ועלולו תליצור חוסר איזון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני עוזר לכולם? - תגובה
צחי שגב03/12/2010שלום שי,
הרפואה הסינית לא יכולה לעזור לכולם, כמו כל רפואה יש לה את המגבלות שלה.
עם זאת, אני מאמין שלכל אדם ניתן לעזור בדרך זו או אחרת.
בקשר לצלקות, צלקות ותיקות לא ניתנות לשינוי. ככל שהצלקת יותר טריה, כך יותר ניתן לעזור.
בהצלחה ורפואה שלמה,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני האם יעיל למצב כרוני דלקתמזל02/12/2010
שלום רב
בעלי סובל מדלקת העפעפים מס' חודשים בעבר ניסה דיקור כ 8 טיפולים בקופת חולים ומטפל פרטי לא סייע בכלום,מצד שני מתלונן תמיד על דקירות משונות ברגל שמאל ב 3 האצבעות העליונות בזמן הגירוי והאי נוחות בעינים האם יש קשר למצב?
איזה דיקור מתאים למצבים דלקתיים כרוניים ממושכים?
האם לרפואה הסינית פתרונות למצב זה??
בברכה
מזל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני האם יעיל למצב כרוני דלקת - תגובה
אלעד שלו02/12/2010מזל שלום,
ניתן לעזור לבעלך על ידי דיקור סיני וצמחי מרפא.
יתכן ויש קשר בין הדקירות המשונות ברגליים לעיניים אולם יש לבדוק זאת לעומק באיבחון.
אני ממליץ לבעלך שימשיך לנסות לטפל בבעיה, אולי לפנות למטפל אחר אם המטפל הקדום לא עזר לו. אני אישית ממליץ על דיקור סיני על פי שיטת האיזון למצבים כגון אלה.
כל טוב ובהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לגברm8824/11/2010
אלעד/צחי שלום!
בעלי ואני נשואים כשנתיים וחצי. לאחר בדיקות גילינו שהבעיה אצל בעלי. בבדיקות הזרע לא נמצאו תאי זרע כלל ובנוסף גילו שיש לו וריקוצלה. הרופא אמר שאין טעם לעשות ניתוח לוריקוצלה.
עשינו טיפול IVF וניתוח TESE וגם בניתוח שעשה לא נמצאו תאי זרע.
רציתי לדעת האם דיקור סיני יכול לעזור במשהו?
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני לגבר - תגובה
צחי שגב25/11/2010שלום לך,
על פי ניסיוני הרפואה הסינית יכולה לעזור במקרים רבים של בעיות בזרע. עם זאת קחו בחשבון שתזדקקו לטיפול ארוך מאוד וההצלחה אינה מובטחת.
אני ממליץ לכם לגשת לפגישת ייעוץ עם מטפל בתחום.
המון בהצלחה,
צחי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ארוך?..
m8825/11/2010כמה ארוך? (בערך)
האם יש אפשרות למטפל מכללית?.. אם יש לבעלי מושלם זה יכול לעזור?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכמה ארוך?.. - תגובה
צחי שגב25/11/2010שוב שלום,
לגוף לוקח שלושה חודשים לייצר זרע. לוקח לפחות חצי שנה של טיפולים עד שמגיעים לשלב הזה שהגוף יכול לייצר את הזרע.
אני ממליץ לכם לא להיעזר בשירותי קופות החולים הפעם ולגשת למטפל פרטי שיכול להיות עם המטופלים שלו לכל אורך הטיפול ובעצם לתת את הטיפול המדויק ביותר שאתם זקוקים לו וראויים לו.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאב בזמן טיפולגל08/11/2010
שלום רב,
לאחרונה התחלתי טיפול בדיקור וכחלק מהאבחון הראשוני לאחר התשאול המטפלת לחצה על נקודות שונות בגופי ובדקה אם הן כואבות. נקודה מסוימת בבית החזה כאבה לי מאוד, עד כדי דמעות. המטפלת עצרה בנקודה זו ושבה ולחצה עליה תוך שהיא מסבירה שמדובר כנראה בכאב נפשי שעצור שם ושאזור זה לא אמור לכאוב אם אין שם חסימה..מאוד חשוב לי לדעת אם זהו חלק מהטיפול בדיקור סיני ואם זה משהו שקורה או חריג. האם חלק מהטיפול הוא התמודדות עם כאב פיזי ממשי??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בזמן טיפול - תגובה
אלעד שלו09/11/2010גל שלום,
לפעמים משתמשים בנקודות שונות לשם איבחון.
האיזחון הוא לחיצה אחת ואחרי שכואב אין טעם להמשיך וללחוץ.
יתכן שהמטפלת עשתה עיסוי במקום כדי לשחרר את הנקודה.
לא כדאי להכאיב עד דמעות.. זו לא המטרה.
אבל לעיתים לחץ על נקודה זו גורם לבכי שהוא בכי של שחרור.
אין עניין של התמודדת עם כאב, זו לא המטרה.
אני מציע לך לשאול את המטפלת על כך, המידע שבידי הוא חלקי..
כל טוב.
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פירסינג בתנוך האוזןרועי06/11/2010
האם יש מניעה מבחינת רפואה סינית לעשות פירסינג מעל לתנוך האוזן?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פירסינג בתנוך האוזן - תגובה
אלעד שלו09/11/2010רועי שלום,
כל פירסניג איננו מומלץ לפי דעתי ויכול בטווח הקצר לגרום להשפעה זו או אחרת בגוף, אולם אחרי זמן מה הגוף מתרגל לכך ואין לזה הרבה משמעות..
כל טוב.
אלעד שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דרושה המלצה למטפל בקופח לאומיתלילי31/10/2010
כמובן גבר או אישה לא משנה. העיקר שיהיה מדקר/ת מוכשר, לא אגרסיבי, באיזור ת"א, בת-ים, חולון, ראשל"צ, גבעתיים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דרושה המלצה למטפל בקופח לאומית - תגובה
אלעד שלו02/11/2010לילי שלום,
צר לי אך לא מכיר מטפלים בקופח לאומית.
אולי צחי מכיר..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצטער, גם אני לא
צחי שגב03/11/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש בהריוןתמר28/10/2010
אני בשבוע 16 להריון ואני מאוד סובלת ממיגרנות. הרופאה שלי המליצה לי לנסות אולי דיקור סיני - האם מומלץ? אם כן - האם יש מדקר/ת מומלצים באזור ירושלים או מודיעין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש בהריון - תגובה
צחי שגב28/10/2010שלום תמר,
בהחלט מומלץ לטפל בדיקור סיני. מכיוון שאת בהריון יש להקפיד בבחירת המטפל.
אשמח להמליץ, אך לא בגלי הרשת.
תרגישי טוב,
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על ההמלצות
תמר31/10/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהשירלי21/10/2010
שלום רב,
שמתי לב שמספר אנשים שאני מכירה פנו לטיפולים ברפואה הסינית וקיבלו את אותה תשובה. הגוף שלך לא מאוזן, אתה צריך לחזור לאיזון. ואז נתנו טיפולים כגון דיקור, תזונה נכונה ועוד. האם את כל הבעיות רפואה סינית מרפאה על ידי החזרת האיזון?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
צחי שגב21/10/2010שלום שירלי,
בדיוק על זה מבוססת הרפואה הסינית. כל התיאוריות, היין והיאנג, חמשת האלמנטים ועוד רבות אחרות מבוססות על השבת האיזון וכאשר האיזון מופר צצים להם סממנים שונים שמעידים איפה האיזון הופר וכך אנו המטפלים יודעים איך להשיבו.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהעינת12/10/2010
שלום רב,
האם דיקור יפני מתאים לטיפול בבעיית דורבן? ואם כן, כיצד?
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
צחי שגב12/10/2010שלום עינת,
דיקור יפני בהחלט מתאים לטיפול בדורבן. הרפואה היפנית מתמחה בטיפול בבעיות אורטופדיות והיא עובדת עם הרפלקסים של הגוף.
צחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני בעת לקיחת גלולותilans11il04/10/2010
שלום
אישתי מנסה להיכנס להריון.
החודש היא לוקחת גלולות למניעת הריון
( עקב ערכים גבוהים מאוד של lh.fsh , e2 , progestoron )
שאלה:
האם יש טעם לשלב בחודש זה ( שבו היא לוקחת גלולות ) דיקור סיני כדי להגיע לאיזון הורמונלי ?
יש לציין שהפסקנו עם טיפולי IVF ואנו מנסים דיקור סיני עם פורמולות צימחי מרפא סינים .
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור סיני בעת לקיחת גלולות - תגובה
אלעד שלו04/10/2010אילן שלום,
ניתן לשלב דיקור גם עם הטיפול ההורמונאלי,
אבל אפשר גם לאזן את המערך ההורמונאלי בגוף על ידי דיקור וצמחי מרפא, ללא צורך בגלולות , תתיעצו עם המטפל שלכם...
זה נתון להחלטתכם.
כל טוב ובהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני בעת לקיחת גלולות
ilans11il04/10/2010היי אלעד
תודה על תגובתך המהירה , אבל לא ענית על שאלתי:
האם יש טעם בדיקור סיני ( למטרת איזול הורמונאלי לפיריון ) בזמן שאישה לוקחת גלולות למניעת הריון ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור סיני בעת לקיחת גלולות - תגובה
אלעד שלו04/10/2010הי אילן,
יש טעם בהכנת גוף האישה,
הטיפול הסיני משפיע ברמות שונות, לא רק ברמה הורמנאלית.
כאשר נותנים הורמונים, אין הפעלה של המערכות האמיתיות בגוף אלא רק את התוצאה שלהן - הורמונים בדם.
רפואה סינית מחזקת את המערכות עצמן כדי שיצרו את ההורמונים.
אז העזרה תיהיה לא במישור ההורמנאלי שנשלט על ידי התרופות, אלא במישורים אחרים שגם חשובים לפיריון האישה.
אני לא יודע להגיד לך במדויק כי אני לא יודע מה אישתך צריכה.. כל מקרה לגופו.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור לאחר החזרהאני03/10/2010
שלום רב,
אני מטופלת בכללית אצל מדקרת מומחית לבעיות פריון במקביל לטיפולים בבית החולים.
לפני הטיפול עצמו (השאיבה וההחזרה) הייתי מטופלת במשך כחודשיים וחצי.
בשבוע של הטיפול התבטל הדיקור מכיון שזה יצא ביום של השאיבה ,אני סבלתי מכאבים חזקים
והמדקרת שלי הציאה שאשאר בבית לנוח.
שלושה ימים אח"כ בוצעה ההחזרה- ביום ההחזה שוחחנו בבוקר בטלפון והיא עשתה לי איזון אנרגטי ועודדה..
ז"א שבאותו שבוע לא היה טיפול בכלל.
עכשיו אני שבוע אחרי וגם השבוע (ושבוע הבא) לא יהיה טיפול (דבר שהודיעו לי עליו מזמן-חופשה מתוכננת שלה, לשבועיים..)
שאלתי היא האם ההפסקות הללו יכולות לפגום ברצף הטיפולים?? האם עליי לנסות לבקש מדקר אחר לתקופה של אחרי ההחזרה? לא בטוחה כמה זה אפשרי.. או רצוי..
אני מפחדת לעשות הפסקה דווקא בתקופה כזו קריטית..
תודה לכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר החזרת עוברים
אלעד שלו03/10/2010שלום לך אתי,
הטיפול החשוב הוא ממש לאחר ההחזרה, אם אותו כבר פיספסת, שווה לך אולי לחכות , בסה"כ יכול להיות שהטיפול שקיבלת עזר לך והגוף שלך ימשיך מכאן..
אני רואה שאת חוששת ממטפל לא מוכר ובצדק, ולעיתים החשש יותר גרוע מלהיות ללא טיפול.
תחשבי חיובי שהכול טוב, תיהי רגועה ותחזרי אל המטפלת שלך אם יהיה צורך בכך.
אני לא מכיר את הסיפור האישי שלך, אבל לא תמיד חייבים להמשיך בטיפול לאחר החזרה או לאחר הקליטה.
בהצלחה
אלעד שלו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)