מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דיקור סיני לפוריותאיילה12/01/2010
שלום,
אני בטיפולי פוריות מזה כשנתיים, לאחרונה טיפול שני ב IVF , שנכשל.
בעייתי היא אין ביוץ, שחלות פוליציסטיות,
ילד שני.
שמעתי וקראתי שכדאי לשלב דיקור סיני,
האם כדאי?
אתם מכירים מקום או מדקר טוב , לפוריות. באיזור המרכז או השפלה. אני גרה ברמלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פוריות
צחי שגב12/01/2010שלום איילה
אכן דיקור סיני מאוד מומלץ לכך,
עם זאת קחי בחשבון ששחלות פוליציסטיות לא נפתרות בקלות ונדרש טיפול ארוך.
צרי עמי קשר במייל ואפנה אותך למטפל.
בהצלחה,
צחי.
צחי שגב- מטפל ברפואה סינית,
דיקור, שיאצו, צמחי מרפא ותזונה
קליניקות בתל אביב ונס ציונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיעול בלתי פוסקרחל06/01/2010
שלום רב, בני בן חצי שנה ומשתעל מגיל חודשיים כמעט ברציפות , מקבל משאפים וונטולין+בודיקורט מגיל חודשיים בודיקורט קבוע, שיעול בגוון נבחני צפצופים שבוע שעבר אף הגענו לכדי אשפוז עקב קוצר נשימה חמור, השבוע נעשתה בדיקת ברונכוסקופיה והרופא הסביר שהמשאפים לא מועילים מכיוון שלא מדובר באסטמה אלא "בדרכי אויר צרות- החל מלרינגומלציה קלה,ברונכומלציה קלה של הסימפון השמאלי הראשי, ייתכן שמדובר בearly wheezer שאינו מגיב לטיפול מניעתי לאסתמה" לאור המצב הבריאותי העגום של בני וחוסר יכולת של עזרה של ממש מצד הרפואה המערבית הייתי שמחה לדעת האם יש באפשרות הדיקור להקל על מצבו
תודה מראש אמא של נועם* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיעול
צחי שגב06/01/2010שלום רחל,
בהחלט יש מה לעשות. ישנן נקודות דיקור אשר מרחיבות את דרכי הנשימה.
לא ציינת באיזה שבוע בנך נולד וגם לכך יש חשיבות. האם הוא נולד פג?
ברפואה הסינית, לעיתים שיעול לא נובע מבעיה בריאות ויש לבדוק זאת.
אני ממליץ לך לפנות למטפל ברפואה סינית אשר מטפל בילדים.
בהצלחה והרבה בריאות לכל המשפחה,
צחי שגב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
רחל06/01/2010.תודה
בני נולד בשבוע 40.5 במשקל 4.140. ק"ג
ולמיטב הבנתי אין שום דבר לא תקין בראות רק דרכי אויר צרות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכך זה נראה
צחי שגב06/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדיקור?
רחל07/01/2010האם לדעתך דיקור יוכל להקל על מצבו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרחל שלום
אלעד שלו07/01/2010דיקור וצמחי מרפא יכולים להקל על בנך עד שמערכת הנשימה שלו תתחזק ותתייצב.
יכולת האבחון שלנו דרך אינטרנט מוגבלת ומומלץ לך לפנות למטפל במתמחה בילדים.
כל טוב ורפואה שלמה במהרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
רחל07/01/2010* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור סיני לטיפול פוריותטניה05/01/2010
שלום,
קודם כל ברכות על הפורום!
השאלה..
אני מנסה להיכנס להריון קרוב לחצי שנה, יש לי ציסטות בשחלות ומחזור מסיבה זו לא סדיר ואין ביוץ , כמו כן לבעלי יש בעיה קלה בזרע, הבנתי שדיקור סיני יכול לעזור, לפני שאני מתחילה להכניס הרבה הורמונים לגוף אני רוצה לנסות את הדיקור, האם הוא אכן עוזר כמו שאומרים? מה סטטיסטיקה אומרת? האם אכן זה יכול לעזור?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפולי פוריות
אלעד שלו05/01/2010טניה שלום,
אכן דיקור סיני יכול לעזור לציסטות בשחלות, הסדרת המחזור והביוץ.
אני תמיד מעדיף לשלב עם צמחי מרפא ובמידת הצורך עם תזונה.
זה בהחלט יוכל להיות תחליף טוב לטיפול ההורמונאלי.
גם לשיפור איכות הזרע יש טיפול בדיקור סיני ובצמחי מרפא.
כל טוב אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דיקור ב TRIGGER POINTשוקי02/01/2010
שלום
האם אתה מטפל בדיקור בנקודות TRIGGER POINT
ואם לא האם אתה מכיר מטפלים בתחום זה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דיקור בטריגר פוינט
אלעד שלו02/01/2010שוקי שלום,
המושג טריגר פוניט יכול להשתמע בכל מיני צורות.
אני ברוב המקרים נמנע מדיקור במקום הכאב עצמו, מכמה סיבות. העיקרית היא שדיקור מרוחק נותן תוצאות מידיות, לעומת הדיקור המקומי. דיקור מקומי יכול להיות יותר כואב והוא יותר סימפטומטי.
דיקור מרוחק נותן יותר כבוד למקום הפגוע ונותן לו את המרחב הדרוש לו להבריא.
אז לשאלתך... אם הטריגר פוינט מקומית לא אדקור אותה ב 95% מהמהקרים, אם היא מרוחקת כן.
אני לא יודע מה הידע שלך, אבל יש נקודות טריגר מאוד מרוחקות שמשפיעות על מקום הכאב במידיות.
מקווה שעניתי לך אם צריך הבהרות אני פה.
כל טוב אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה נוספת
שוקי03/01/2010אלעד תודה על התשובה המהירה
במקרה שלי הנקודות הן אכן מרוחקות ממקור הכאב
ממה שקראתי והצלחתי להבין מהספר trigger point therapy book מצאתי שני נקודת בגב
שבלחץ ישיר עליהן בערך כדקה העלימו את הכאב למספר שניות
האם לדעתך טיפול בנקודות אלו יפתור את הכאב בכתף??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוקי שלום
אלעד שלו03/01/2010אין לי מספיק פרטים, לגבי בהעיה שיש לך בכתף ומיקום הנקודות, כך שקשה לי לתת תגובה.
אם הנקודות עוזקות להעלים את הכאב אתה יכול לנסות ולעבוד עליהן ואולי זה יעזור.
אם זה לא עוזר מומלץ לפנות לאיש מקצוע בנידון.
בכל מקרה ניתן בהחלט לטפל בכאבי כתף ביעילות בדיקור סיני, טווינה ולעיתים גם צמחי מרפא.
כדאי לבדוק גם מהי סיבת הכאב בכתף אם יש חולשה כלשהי בגוף שגרמה לכך ולטפל גם בה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי גבאמא31/12/2009
האם דיקור יכול לעזור לכאב גב נקודתי?
נתפס לי הטרפז העליון לפני חצי שנה ופזיותרפיה לא עוזרת.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטרפז
אלעד שלו31/12/2009אמא שלום,
בהחלט ניתן לטפל בכאב גב נקודתי.
הדיקור עוזר לשחרר כאב ולהוריד אותו בצורה משמעותית, אפילו כבר מהטיפול הראשון.
ניתן לשלב דיקור עם טווינה.
כל טוב
אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאבי ראש ודיקור סיניקוקי31/12/2009
שלום,
איזה כיף שאני הראשונה לשאול:)
רציתי לבדוק האם ניתן לטפל בכאבי ראש שנובעים מלחץ באמצעות דיקור סיני? אם כן, כמה פגישות דבר כזה דורש ובאיזו תדירות? האם זה אומר שאצטרך דיקור כל החיים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול לכאבי ראש
אלעד שלו31/12/2009בהחלט ניתן לטפל בכאבי ראש, ניתן למור שזוהי תלונה מאוד שכיחה בקליניקה שלי...
אני תמיד אוהב לשלב את הדיקור עם הטווינ הוצמחי מרפא. וכמו כן להוסיף הנחיות תזונה ואורח חיים.
לא צריך דיקור לכל החיים..
אני מזמין את המטופלים פעמיים בשבוע בהתחלה ואחכ התדירות יורדת .
בשיטת הדיקור איתה אני עובד - שיטת האיזון יש הקלה אפילו מהטיפול הראשון בהרבה מקרים.
מקרה ממוצע הוא של 15 טיפולים , יכול להיות יותר או פחות... תלוי במצבך.
בכל מקרה מומלץ לטפל, לא שווה לסבול.
כל טוב,
אלעד שלו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהאבי31/12/2009
שלום רב,
שמעתי על שיטת דיקור סיני הנקראת, נדמה לי, שיטת 12 הנקודות הקסומות, שיטה של טיפול ב- 12 מחטים שיוצרות צורה של ספירלה בגוף. ברצוני לדעת לאילו מחלות או בעיות היא מתאימה?
תודה רבה,
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 12 הנקודות הקסומות
אלעד שלו31/12/2009אבי שלום,
אני שמח ששמעת על שיטה זו, זוהי שיטה שאני נוהג לעבוד איתה הרבה.
היא מתאימה בעיקר במקרים מורכבים, שיש הרבה כאבים בגוף, כאבים נעים ממקום למקום.
מחלות כמו פיברומיאלגיה טרשת נפוצה, מחלות פרקים ועוד מחלות מרובות סימפטומים.
קשה להסביר את מהות השיטה למי שלא מטפל ברפואה סינית.
הטיפול מערב את כל המרידיאנים בגוף וכך מייצר זרימה חזקה של אנרגיה בגוף.
אני יכול לומר שמטופלים רבים אכן מרגישים את צורת הספירלה בגוף בתור זרימת אנרגיה.
הטיפול הזה הוא חלק משיטת דיקור שאני עובד איתה שנקראת שיטת האיזון.
זוהי שיטת דיקור מאוד יעילה ניתן לקרוא עליה יותר בפירוט באתר שלי.
כל טוב אלעד שלו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)